افزایش بیش از ۳ هزار درصدی میزان مراجعان مشکوک یا مبتلا به کرونا در خراسان رضوی

مشهد- ایرنا- رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد گفت: با افزایش شیوع کرونا در جامعه، میزان مراجعان سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا در مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش این دانشگاه در استان خراسان رضوی بیش از سه هزار درصد افزایش یافته است.

دکتر محمد پهلوان روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: میزان مراجعان سرپایی مشکوک یا مبتلا به کرونا در مراکز ۱۶ ساعته خدمات سلامت زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد طی ۱۰ روز گذشته از پنج مورد به ۱۵۹ مورد رسیده است.

وی ادامه داد: همچنین میزان مراجعان بیماران سرپایی مشکوک و یا مبتلا به کرونا به بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد با افزایش حدود ۲۳۰ درصدی از ۱۷۹ مورد به ۵۹۰ مورد رسیده است.

رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: هم اکنون میزان بستری شدگان مبتلا به کرونا در بیمارستان های استان خراسان رضوی با افزایش حدود ۱۵۷ درصدی از ۹۷ مورد به ۲۴۹ بیمار رسیده است که ۱۹ نفر آنان بد حال بوده و در بخش های مراقبت‌های ویژه بستری و تحت درمان هستند.

پهلوان افزود: از این تعداد، سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد ۲۱۴ بیمار است که در بیمارستان‌های زیرپوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری هستند که ۳۸ نفر آنان بدحال بوده و در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بستری هستند.

وی ادامه داد: همچنین میزان بستری شدگان جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های خراسان رضوی طی ۱۰ روز گذشته با افزایش ۲۱۵ درصدی از ۴۰ مورد به ۱۲۶ مورد در روز رسیده است که از این تعداد روزانه ۱۱۳ بیمار جدید مبتلا به کرونا در بیمارستان‌های زیر پوشش دانشگاه علوم پزشکی مشهد بستری می‌شوند.

رییس کمیته رسانه و اطلاع رسانی قرارگاه مدیریت کرونا در دانشگاه علوم پزشکی مشهدوی گفت: خوشبختانه علیرغم روند افزایشی مبتلایان به کرونا، میزان فوتی ناشی از ابتلا به کرونا در خراسان رضوی و مشهد طی سه روز گذشته صفر بوده است.

پهلوان افزود: این مسوول با بیان این که با شیوع مجدد ویروس کرونا، تزریق دز یادآور و رعایت پروتکل‌های بهداشتی به ویژه استفاده از ماسک مورد تاکید است افزود: انواع واکسن‌های مورد نیاز برای تزریق دز یادآور واکسن کرونا در پایگاه‌های واکسیناسیون زیر پوشش این دانشگاه در خراسان رضوی موجود است و مردم می‌توانند برای دریافت واکسن دز یادآور به نزدیک ترین مرکز واکسیناسیون مراجعه کنند.

دانشگاه علوم پزشکی مشهد با ارائه خدمات بهداشتی و درمانی در ۱۶ شهرستان خراسان رضوی، اکنون ۸۰ درصد از جمعیت ۶ میلیون و ۸۷۰ هزار نفری این استان را زیر پوشش دارد و ارائه خدمات بهداشتی و درمانی به جمعیت ۱۷ شهرستان دیگر این استان بر عهده دانشکده و دانشگاه‌های علوم پزشکی سبزوار، گناباد، تربت‌حیدریه، نیشابور و تربت‌جام است.

بر اساس آخرین آمار رسمی تاکنون هفت میلیون و ۲۵۱ هزار و ۴۲۹ نفر در ایران به ویروس کرونا مبتلا شده‌اند و با فوت پنج بیمار مبتلا به کووید ۱۹ طی ۲۴ ساعت گذشته مجموع جان‌باختگان این بیماری در کشور به ۱۴۱ هزار و ۴۴۴ تن رسیده است.

همچنین تاکنون هفت میلیون و ۶۵ هزار و ۸۴ نفر از بیماران، بهبود یافته و یا از بیمارستانها ترخیص شده‌اند و ۳۷۱ نفر از بیماران مبتلا به کووید۱۹ در بخش‌های مراقبت‌های ویژه بیمارستانها تحت مراقبت قرار دارند.

تاکنون ۶۴ میلیون و ۶۷۹ هزار و ۲۵۵ دُز اول، ۵۸ میلیون و ۳۶ هزار و ۱۴۵ دُز دوم و ۲۷ میلیون و ۹۲۸ هزار و ۵۴۴ دُز سوم واکسن کرونا در کشور تزریق شده است و مجموع واکسن‌های تزریق شده در کشور به ۱۵۰ میلیون و ۶۴۳ هزار و ۹۴۴ دُز رسیده است.

در حال حاضر چهار شهرستان کشور در وضعیت قرمز، ۱۴ شهرستان در وضعیت نارنجی، ۱۴۲ شهرستان در وضعیت زرد و ۲۸۸ شهرستان در وضعیت آبی کرونایی قرار دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha