سعید کریمی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: سطح باغهای زردآلو در این شهرستان ۳۶۸ هکتار است که به طور متوسط از هر هکتار هشت تن محصول برداشت و روانه بازار شده است.
وی با بیان اینکه فصل برداشت زردآلو به اتمام رسیده است، ادامه داد: امسال حدود ۲۰ درصد از باغات زردآلوی شهرستان براثر سرمازدگی دچار خسارت شده است.
کارشناس مسوول واحد باغبانی جهادکشاورزی مهاباد بیان کرد: از مجموع تولیدات زردآلوی شهرستان ۳۰ درصد به صورت تازهخوری و خشک شده مصرف و مابقی از آن نیز به کارخانههای صنایع تبدیلی داخل و خارج از استان ارسال میشود.
وی اظهار کرد: باغهای زردآلوی این شهرستان علاوه بر ارقام بومی دارای انواع ارقام زردآلوی کشاورزی شامل «تخمگردی»، «فلکهای»، «خیاری»، «زرقانی» و «خانی» است که از نظر میزان تولید و کیفیت محصول جزو بهترین ارقام زردآلو در کشور به شمار میرود.
کارشناس مسوول واحد باغبانی جهادکشاورزی مهاباد بیان کرد: در این شهرستان بیش از ۸۷۷ هکتار باغ میوههای هستهدار شامل زردآلو، گیلاس، آلبالو، هلو و شلیل وجود دارد که تولید محصول در آنها امسال به علت سرمازدگی کاهش یافته است.
در این شهرستان در مجموع ۱۰ هزار و ۵۰۰ هکتار باغ میوه وجود دارد که از این مقدار بیش از هشت هزار و ۵۰۰ هکتار بارور بوده که بیشترین مقدار آن به میوههای دانهدار از جمله سیب اختصاص یافته است.
مهاباد با داشتن بیش از ۸۰ هزار هکتار اراضی مستعد باغی و کشاورزی یکی از قطبهای مهم تولید محصولات کشاورزی در جنوب آذربایجانغربی محسوب میشود.
نظر شما