«معصومه حسنی خوانسار» روز پنجشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در خصوص جزییات برگزاری این جشنواره، افزود: در این جشنواره دو گروه «کتابداران» شامل دانشجویان رشته کتابداری، کتابداران شاغل نهادی مشارکتی و غیره و همچنین تمامی علاقه مندان شامل مادران، مربیان و شاغلان سایر دستگاه ها (شهرداری، کانون پرورش فکری کودکان و نوجوانان، کانون مساجد و غیره) به رقابت میپردازند.
وی با اشاره به اینکه بخش های جشنواره قصه گویی صحنه ای، دیجیتال و در سه سطح ملی، منطقهای و استانی است، گفت: علاقهمندان به شرکت در بخش قصهگویی صحنهای می توانند فیلمبرداری از قصهگویی خود به صورت حضوری و بر صحنه، بدون استفاده از جلوه های صوتی و تصویری، تدوین و به وبگاه جشنواره ارسال کنند.
مدیرکل کتابخانههای عمومی استان کرمانشاه در ادامه گفت: همچنین علاقهمندان به شرکت در بخش قصه گویی دیجیتال، قصهگویی در بستر نرم افزار های دیجیتال و به صورت الکترونیکی (ترکیبی از تصویر، ویدئو، متن، صدای قصه گویی، انیمیشن و غیره) تهیه و فایل ویدئویی را به وبگاه جشنواره به آدرس WWW.SAMAKPL.IR بارگذاری و ارسال نمایند.
وی در خصوص مراحل اجرایی دوسالانه «نهال امید» و زمان آن خاطرنشان کرد: علاقمندان برای شرکت در جشنواره تا ۳۱ مرداد ماه مهلت دارند پس از ثبت نام در وبگاه، ویدئویی از قصه گویی خود را (حداکثر ۴ اثر) فیلمبرداری و ضبط نموده و به وبگاه جشنواره ارسال میکنند.
حسنیخوانسار همچنین درباره جوایز دوسالانه «نهال امید» گفت: در مرحله «مقدماتی استانی» از ۱۲ نفر برتر این مرحله (به ازای کسب نمره ۱۸ به بالا) در سطح استان با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی (۷ میلیون ریالی) به نسبت میزان مشارکت در دو بخش (هر بخش سه نفر) قصه گویی صحنهای و دیجیتال از ۶ نفر کتابدار با ۶ نفر سایر شرکت کنندگان تقدیر خواهد شد.
مدیرکل کتابخانه های عمومی استان کرمانشاه ادامه داد: به همین ترتیب در مرحله «نیمه نهایی منطقهای» نیز از ۱۲ نفر برتر این مرحله در سطح منطقه با اهدای لوح تقدیر و جایزه نقدی ۱۰ میلیون ریالی تقدیر خواهد شد، همچنین در مرحله «نهایی کشوری» از ۱۲ نفر برتر این مرحله در سطح کشور با اهدای لوح تقدیر آلبوم اجرا و جایزه نقدی ۳۰ میلیون ریالی تقدیر می شود.
نظر شما