۱ شهریور ۱۴۰۱، ۸:۰۱
کد خبرنگار: 1449
کد خبر: 84861928
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

۲۵۵ هزار تُن انگور از تاکستان‌های ملایر برداشت می‌شود

همدان- ایرنا- مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر پیش‌بینی کرد: حدود ۲۵۵ هزار تُن انگور امسال در این شهرستان از سطح حدود ۱۱ هزار هکتار سطح زیرکشت این محصول برداشت شود.

«سیدمهدی میرباقری» روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا میزان برداشت سالانه انگور در این شهرستان را بیش از ۲۴۰ هزار تُن عنوان کرد و افزود: نسبت به سال گذشته میزان برداشت انگور در این شهرستان تا حدودی افزایش دارد.

وی برداشت انگور را از نیمه شهریور عنوان و بیان کرد: از ۱۰ هزار و ۸۲۶ هکتار سطح زیر کشت باغ‌های انگور در شهرستان ملایر، ۱۰ هزار و ۶۱۶ هکتار بارور و  ۲۱۰ هکتار غیر بارور است.

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر با بیان اینکه پیش‌بینی متوسط میزان تولید انگور در این شهرستان در هر هکتار ۲۴ تُن در هکتار است، ادامه داد: حدود ۸۵ درصد از انگور تولیدی در این شهرستان از رقم کشمشی بی‌دانه است که ۷۷ درصد انگور تولیدی صرف تولید انواع کشمش می‌شود.

میرباقری میزان تولید سالانه کشمش در این شهرستان را بیش از ۴۵ هزار تُن عنوان و بیان کرد: از این میزان بیش از ۳۱ هزار تُن کشمش آفتابی تیزابی، حدود ۲ هزار تُن کشمش آفتابی غیرتیزابی، یک‌هزار و ۳۰۰ تُن کشمش آفتابی دانه‌دار، ۱۱ هزار تُن کشمش کالیفرنیا گوگرد و سه هزار و ۲۰۰ تُن کشمش سایه خشک تولید می‌شود.

وی به دیگر مشتقات تولیدی انگور در این شهرستان اشاره کرد و گفت: ۱۰ درصد از انگور تولیدی ملایر به ۶ هزار و ۳۶۹ تُن شیره انگور، ۲ درصد معادل پنج هزار و ۹۵ تُن به آبغوره و سه درصد معادل هفت هزار و ۶۴۳ تُن انگور به دیگر مشتقات همچون سرکه، شربت و باسلق تبدیل می‌شود.

۲۵۵ هزار تُن انگور از تاکستان‌های ملایر برداشت می‌شود

مدیر اداره جهاد کشاورزی ملایر یادآورشد: از این میزان انگور تولیدی در شهرستان ملایر، تنها هشت درصد معادل ۲۰ هزار و ۳۸۲ تُن به صورت تازه‌خوری مصرف می‌شود.

میرباقری اظهار داشت: بیشترین حجم تولیدی انگور از تاکستان‌های این شهرستان به انواع کشمش تبدیل و به بیش از 17 کشور جهان صادر می‌شود.

به گزارش ایرنا؛ شهرستان ملایر دارای بیش از ۱۱ هزار هکتار باغ انگور است که سالانه بیش از ۲۴۰ هزار تن انگور از این میزان سطح زیر کشت برداشت می‌شود.

سال ۹۷ نظام تولید انگور ملایر به عنوان پنجاه و سومین میراث مهم کشاورزی جهان و دومین میراث کشاورزی ایران در سازمان جهانی خواروبار و کشاورزی ملل متحد(فائو) به ثبت رسید.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha