طرح توسعه دانشگاه‌های تهران و علوم پزشکی تهران به صورت مشترک پیگیری می‌شود

تهران-ایرنا-تفاهم‌نامه همکاری میان دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران با هدف توسعه همکاری‌های مشترک دو دانشگاه در حوزه‌های آموزشی، پژوهش و فناوری، دانشجویی، فرهنگی، بین‌المللی، امور رفاهی و خدمات درمانی با در نظر گرفتن ظرفیت‌ها و امکانات طرفین امضا شد.

به گزارش گروه علم و آموزش ایرنا از روابط عمومی دانشگاه تهران، رییسان دانشگاه های تهران و علوم پزشکی تهران با توجه به همجواری پردیس مرکزی این دانشگاه ها، در این تفاهم‌نامه در زمینه پیگیری مشترک طرح توسعه ۲ دانشگاه و همکاری در حوزه پیگیری‌های حقوقی، اداری و اجرایی طرح‌های مشترک توسعه شهر دانش توافق کرده‌اند.

در پی انعقاد تفاهم‌نامه بین دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران، همکاری مشترک در زمینه مدیریت، راه‌اندازی و تجهیز مراکز درمانی و رفاهی مشترک بین دو دانشگاه در خوابگاه‌های دانشجویی شکل می‌گیرد.

همکاری مشترک در جهت حفظ و تجهیز کتابخانه مرکزی دانشگاه تهران و ارائه خدمات کتابخانه‌ای مشتمل بر تهیه نسخ خطی، کتب مرجع و منابع علمی و پایگاه‌های اطلاعاتی بر اساس ظرفیت طرفین و استفاده از منابع یادشده طرفین از جمله محورهای این تفاهم‌نامه است.

بر اساس این تفاهم‌نامه، نمایشگاه مشترک دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در هفته پژوهش و فناوری برگزار خواهد شد و همچنین در حوزه تحقق دانشگاه حل مسئله نیز «طراحی مأموریت‌های پژوهشی مشترک به منظور حل مسائل کلان ملی به ویژه در شرایط بحران» به عنوان یکی از محورهای همکاری مشترک دو دانشگاه تعیین شده است.

توسعه تحقیقات بین‌رشته‌ای، تأسیس موسسات پژوهشی و آموزشی مشترک و تبادل استاد و دانشجو؛ همکاری مشترک در زمینه تجاری‌سازی دستاوردهای علمی و پژوهشی و حمایت از ایده‌های فناورانه و نوآورانه و ایجاد فن بازار و همچنین همکاری مشترک در سامانه تأمین مالی جمعی پژوهش و فناوری به منظور حمایت از کارآفرینان و نخبگان دانشگاهی از مرحله ایده تا تجاری‌سازی از دیگر محورهای تفاهم‌نامه دو دانشگاه است.

بهره‌مند شدن طرفین از امکانات یکدیگر در زمینه‌های پژوهشی و فناوری در قالب امکانات ارتباطات بین‌المللی، آزمایشگاهی، تجهیزاتی، کارگاهی و برگزاری همایش‌ها و انتشار کتب؛ همکاری آموزشی و پژوهشی در قالب طرح‌های مشترک و راهنمایی پایان نامه تحصیلات تکمیلی با توافق طرفین و توسعه همکاری‌های مشترک در قالب هسته‌ها و گروه‌های غیرپزشکی، عضو هیأت علمی وابسته و انتشار یافته‌های اقدامات مشترک به منظور هم‌افزایی علمی و ارتقای تراز بین‌المللی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران در این تفاهم‌نامه مورد تاکید قرار گرفته است.

دبیرخانه مشترک دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران راه‌اندازی می‌شود

سید محمد مقیمی رییس دانشگاه تهران در دومین جلسه مشترک دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی تهران که تفاهم‌نامه همکاری مشترک بین دو دانشگاه نیز در این نشست به امضا روسای دو دانشگاه رسید، با تبریک روز پزشک و ادای احترام به شهدای مدافع سلامت گفت: حس قرابت خاصی نسبت به دانشگاه علوم پزشکی تهران داریم و موفقیت‌های این دانشگاه را موفقیت خودمان می‌دانیم چراکه اصالت هر دو دانشگاه در یک ریشه مشترک است. این ریشه و اصالت مشترک باعث شده است به رغم اینکه ساختارهای رسمی یک نوع واگرایی را به این دو دانشگاه تحمیل کرده است اما آن قدر دلیل و بهانه برای همگرایی وجود داشته که این همگرایی را ایجاد کرده است.

وی با ابراز امیدواری نسبت به نهادسازی‌های مشترک، ساماندهی همکاری‌های دوجانبه و اوج‌گیری همکاری و همگرایی دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران در دوره فعلی مدیریتی دو دانشگاه، اظهار داشت: دانشگاه تهران آمادگی دارد تا دبیرخانه مشترک دو دانشگاه با در اختیار قرار دادن یک ساختمان و آماده‌سازی آن با همکاری دانشگاه علوم پزشکی تهران ایجاد شود.

رییس دانشگاه تهران بهم پیوستگی و اثرگذاری متقابل حوزه پزشکی و انسانی و اجتماعی و به طریق اولی فنی و علوم پایه اشاره کرد و اظهار داشت: هدف مشترک همه ما این است که خارج از مرزبندی‌های دو دانشگاه، طی یک همکاری مشترک بتوانیم برای ارتقای کشور کار کنیم و فعالیت‌های مشترک بزرگی برای کشور سامان دهیم.

طراحی مدل برد – برد در همکاری دو دانشگاه تهران و علوم پزشکی تهران

حسین قناعتی رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران نیز در این چلسه به معرفی طرح های عمرانی این دانشگاه پرداخت و گفت: با طراحی مدل برد - برد می‌توانیم در همکاری با دانشگاه تهران شاهد موفقیت‌های بیشتری باشیم.

وی از توسعه تعاملات بین‌المللی و ایجاد شهر دانش شهید سلیمانی خبر داد و گفت: هدف خود را تولید محصولات دانش‌بنیان بر مبنای علم و فناوری با ایجاد شهر دانش شهید سلیمانی بنا نهاده‌ایم. در زمینه تولیدات فناورانه، دانشگاه علوم پزشکی تهران با ۱۸۰ محصول از تمامی دانشگاه‌های فناور کشور تولیدات بیشتری داشته است. در زمینه داروها نیز ۹۷ درصد داروها در داخل کشور تولید می‌شود و دانشگاه در تولید داروهای با فناوری بالا و گران نقش بسیار مهمی داشته که موجب صرفه‌جویی ارزی نیز شده است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha