حسن اکبری روز جمعه در سفر بروجن در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: برای مقابله با آتش سوزیهای ناشی از خشکسالی در مناطق زیستمحیطی بیشترین مبلغ اعتبارات معادل ۱۷ میلیارد تومان امسال به ادارات کل استانها واریز شد.
وی ادامه داد: خسارتهای بخش محیطزیست در اثر سیلهای اخیر در چهارمحال و بختیاری نسبت به سایر استانها بیشتر بود و میزان آن برآورد شده و از طریق سازمان مدیریت و برنامهریزی اعلام خواهد شد.
اکبری افزود: یکی از اقدامات مهم و زمانبر سازمان حفاظت محیطزیست در دولت سیزدهم ایجاد زیرساختهای قانونی مناسبتر برای حفاظت از محیط زیست کشور است که پیشنویسهای قوانین مورد نیاز تهیه و به مراجع مربوطه ارسال شده است.
معاون سازمان حفاظت محیطزیست ادامه داد: علاوه بر تهیه پیشنویس قوانین مورد نیاز ، بهروز کردن فهرست گونههای مختلف کشور در یکسال گذشته انجام شده است و فهرست مهرهداران بعد از ۲۰ سال تدوین و منتشر شد.
وی تصریح کرد: در سالهای گذشته سیستم بیسیم سازمان حفاظت محیط زیست غیر فعال شده بود که امسال ۳۰ درصد ظرفیت سیستم بیسیمی این سازمان به مدار استفاده بازگشته است و این سازمان در عرصه حفاظت از گونهها برای نخستین بار از فنس الکتریکی برای محافظت جمعیت گوزنها استفاده کرده است.
به گزارش ایرنا، در چهارمحال و بختیاری هشت منطقه شامل یک اثر طبیعی ملی، یک پارک ملی، یک پناهگاه حیاتوحش و پنج منطقه حفاظتشده وجود دارد که در مجموع حدود ۱۱.۶۳ درصد مساحت این استان را در برمیگیرند.
پارک ملی و منطقه حفاظتشده تنگ صیاد و مناطق حفاظتشده هلن، سبزکوه، شیدا و قیصری از جمله مناطق تحت مدیریت سازمان حفاظت محیطزیست در چهارمحال و بختیاری به شمار میروند.
همچنین تالابهای بینالمللی چغاخور و گندمان در شهرستان بروجن، مهمترین زیستگاه پرندگان تالابی و گونههای مهاجر در استان شناخته میشوند.
بر این اساس، تاکنون در این استان بیش از یک هزار و۴۰۰ گونه گیاهی و ۴۲۰ گونه جانوری به ثبت رسیده است.
تفاهمنامه سه جانبه بین ادارات کل حفاظت محیطزیست، منابع طبیعی و دامپزشکی چهارمحال و بختیاری در شهرستان بروجن با حضور حسن اکبری معاون محیط زیست طبیعی و تنوع زیستی منعقد شد.
نظر شما