به گزارش روز شنبه ایرنا از میراث فرهنگی اردبیل، کمالالدین میرجعفریان در جلسه هماهنگی رویداد اردبیل ۲۰۲۳ اظهار کرد: همه باید از ظرفیتهای این رویداد در جهت معرفی استان حداکثر استفاده را ببریم و دستگاهها و نهادهای مختلف همکاری کامل را برای برگزاری این رویداد داشته باشند.
وی ادامه داد: در بحث نرمافزاری، اطلاعرسانی و تولید محتوا برای معرفی استان باید به بهترین نحو عمل شود، سرمایهگذاران در حوزههای مختلف پای کار بیایند و با استفاده از این فرصت محصولات و تاسیسات خود را معرفی کنند.
میرجعفریان گفت: برای معرفی فراسرزمینی و در حوزه کشورهای عضو اکو هم برنامهریزیها انجام شود و با استفاده از ظرفیت وزارت خارجه و حضور در نمایشگاههای خارجی پیشرو ظرفیتهای استان معرفی شود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل نیز در این جلسه گفت: کمی بیشتر از سه ماه برای شروع رویداد اردبیل ۲۰۲۳ پایتخت گردشگری کشورهای عضو اکو فرصت داریم و باید با مشخص کردن شرح وظایف دستگاهها کار را به صورت عملی شروع کنیم.
فردین عینی افزود: تاکنون ۶ کمیته برای برگزاری رویداد اردبیل ۲۰۲۳ مشخص شده ، وظایف آنها تدوین شده و احکام آنها از سوی استاندار اردبیل ابلاغ شده است.
وی ادامه داد: برگزاری رویداد بینالمللی کشورهای عضو اکو در ۲۰۲۳ جهشی عظیم در تعریف محور جدید گردشگری در شمالغرب کشور خواهد بود.
سرپرست اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان اردبیل خاطرنشان کرد: تمام تلاش ما معرفی استان اردبیل در حوزه گردشگری با توجه و تکیه بر داشتههای طبیعی و تاریخی آن است که تاکنون آنگونه که باید در سطح ملی و بینالمللی معرفی نشده است.
بر اساس توافقهایی که در سال ۹۸ در پی سفر وزیر وقت گردشگری جمهوری اسلامی ایران به کشور تاجیکستان صورت گرفت ، شهر دوشنبه به عنوان پایتخت گردشگری کشورهای اکو در سالهای ۲۰۲۰ و ۲۰۲۱ و شهر ساری در سال ۲۰۲۲ و شهر اردبیل برای سال ۲۰۲۳ از سوی جمهوری اسلامی ایران به عنوان پایتختهای گردشگری سازمان همکاریهای اقتصادی اکو انتخاب شدند.
قابلیتهای متعدد استان اردبیل از جمله گردشگری زمستانی به همراه جاذبههای تاریخی و تنوع اقلیمی استان از جمله دلایلی است که باعث شده تا این منطقه در سطح ملی و حتی بینالمللی مورد توجه فعالان و سیاستگذاران حوزه گردشگری قرار بگیرد.
نظر شما