به گزارش ایرنا، استاندار آذربایجان غربی در جریان شانزدهمین سفر شهرستانی عصر چهارشنبه وارد شهرستان مهاباد شد و در بدو ورود پس از ادای احترام به مقام شامخ شهدای این شهرستان به شهر خلیفان و روستاهای آن رفت و در جمع مردم این منطقه حاضر شد.
در جریان سفر به مهاباد، معتمدیان با مردم بخشها، شهرها و روستاهای این شهرستان دیدار و گفتوگو کرد و در راستای بررسی میدانی مشکلات این شهرستان بازدیدهایی نیز داشت.
استاندار آذربایجان غربی در این سفر ضمن نشست با منتخبان اقشار مختلف مردم، فعالان اقتصادی، تجار و بازرگانان و دیدار با خانواده معزز شهدا، آخرین وضعیت روند اجرای پروژههای عمرانی این شهرستان را نیز بررسی کرد.
معاونان استاندار آذربایجانغربی، رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی آذربایجان غربی، مدیران اجرایی استان و مدیران ستادی استانداری نیز در این سفر برنامههایی چون بازدید از زیرساختهای حمل و نقل، بازدید و بررسی وضعیت پروژهها و واحدهای تولیدی مشکل دار، نشست با دهیاران، برگزاری میز ارتباطات مردمی در محل کانون فرهنگی و تربیتی فجر شهرستان مهاباد، دیدار چهره به چهره با مردم و برگزاری جلسه کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید را در دستور کار قرار دادند.
مهابادی ها با استاندار آذربایجان غربی و شیوه کار و مدیریت وی غریبه نیستند، پارسال پس از وقوع سیل در این شهر، وقتی معتمدیان خود را در کمترین زمان به مناطق سیل زده رساند و دستور تسریع در امور و کمک رسانی به مردم را داد، هرگز از یاد و خاطره اهالی این شهر نمیرود.
در این سفر نیز استاندار آذربایجان غربی با رفتن به روستای شهید پرور و دوردست باگردان مهاباد که کمتر مسوولی تاکنون سختی این راه را به جان خریده و به این روستا سر زده، رفت و در بازدید شهر نیز به خانه سالمندان امین اسلام و مرکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست مهاباد (خانه ژیوان) رفت، برای دومین بار در این شهرستان تابو شکنی کرده و محبوبیتش بین مردم این دیار فرهنگی بیشتر شد.
استاندار آذربایجان غربی این بار ورود به مهاباد را با ادای احترام به شهدای این مقام شامخ شهدای مهاباد آغاز کرد.
محمدصادق معتمدیان عصر چهارشنبه در جریان سفر به شهرستان های جنوب استان با حضور در مزار شهدای مهاباد با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل به شهدای این شهرستان ادای احترام کرد.
استاندار آذربایجان غربی و هیات همراه در بدو ورود به مهاباد مورد استقبال نماینده این شهرستان در مجلس شورای اسلامی، فرماندار، امام جمعه و جمعی از مسوولان دستگاههای اجرایی و معتمدان این شهرستان قرار گرفتند.
روستای شهید پرور باگردان دومین مقصد استاندر آذربایجان غربی
استاندار آذربایجان غربی و هیات همراه در بدو ورود به روستای باگردان مهاباد با حضور در مزار شهدا و یادمان شهدای این روستا با قرائت فاتحه و نثار شاخه گل با شهدای انقلاب اسلامی تجدید پیمان کردند.
روستای ۲۸ خانواری باگردان مهاباد در جنوب آذربایجانغربی از جمله روستاهای شهیدپرور کشور است که به نام ۱۸ شهید گلگونکفن مُزین شده و افتخاری برای کُردهای سلحشور در دفاع از کیان اسلامی است.
معتمدیان سپس در میان اهالی روستای باگردان مهاباد که در مسجد روستا جمع شده بودند، حاضر شد و با بیان اینکه آذربایجان غربی یک استان ثروتمند و برخوردار از مواهب الهی همچون آب، خاک، معدن، جنگل، نیروی انسانی خوب و مردمان متدین داریم، گفت: وضعیت کنونی شایسته مردم استان نیست.
به گفته وی، با انسجام و برنامه ریزی مناسب باید از ظرفیتهای خوب گردشگری، کشاورزی، بومگردی و ... برای جهش اقتصادی در روستاها و بهبود وضعیت روستاییان استفاده کنیم.
معتمدیان افزایش درآمد روستاییان را امکان پذیر دانست و یادآور شد: همه دستگاهها و نهادها با همدلی و پشتکار شبانه روزی در مسیر افزایش درآمد سرانه مردم استان بویژه روستاییان گام بر میدارند.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به برخی محرومیتهای شهرستان مهاباد گفت: بدنبال جبران عقب افتادگی های شهرستان با استفاده از ظرفیتهای موجود هستیم.
به گفته معتمدیان، اولویت مصوبات سفر شهرستانها، تحقق مطالبات مردم است ضمن اینکه باید بتوانیم از ظرفیتهای استان برای جهش در حوزه اقتصاد روستاها نیز بهره بگیریم.
وی ادامه داد: مشکلات این شهرستان احصا شده و همه دستگاههای اجرایی متولی بدنبال حل مشکلات مردم این دیار و جبران کاستی های هستند.
معتمدیان رسیدگی به مناطق محروم و غیر برخوردار را اولویت دولت سیزدهم دانست و گفت: حضور مسوولان در این مناطق، روستاها و مناطق مرزی، نشان از عزم جدی دولت برای رسیدگی به مشکلات مردم دارد.
وی اضافه کرد: آذربایجان غربی از این توانمندی برخوردار است تا طرح یک محصول برای یک روستا در آن اجرایی شود که با اجرای آن از فروش محصولات کشاورزی به صورت خام جلوگیری خواهد شد.
استاندار آذربایجانغربی با اشاره به آمادگی دستگاههای اجرایی برای واگذاری زمین به روستاییان برای اجرای طرحهای اشتغالزایی گفت: این پروسه نباید بیشتر از ۲ ماه طول بکشد.
وی افزود: باید زمین مورد نیاز و تسهیلات ارزان قیمت در اختیار روستاییان قرار گیرد تا زمینه ماندگاری آنها فراهم شود و حتی مهاجرت معکوس از شهرها به روستاها شکل گیرد.
معتمدیان با بیان اینکه جهش توسعه باید در روستاهای استان ایجاد شود و روستاییان با ظرفیتهای موجود آشنا شوند، ادامه داد: پرداخت وام اشتغال روستایی از جمله کارهای مناسبی است که روستاییان با ایجاد تعاونی و دریافت آن میتوانند علاوه بر تشکیل زنجیره تولید بر درآمد خود نیز بیافزایند.
وی با اشاره به اینکه منابع دولت محدود است، اضافه کرد: مطالبات مردم در مناطق مختلف باید بررسی و از منابع محدود دولت در زمینه تحقق مطالبات مردم استفاده شود.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه برخی مناطق روستایی در استان مشکل تامین آب شرب دارند، یادآور شد: در قالب نهضت آبرسانی که در دولت سیزدهم با اعتبارات بسیار خوب آغاز شده و مشکل این روستا نیز رفع خواهد شد.
معتمدیان گفت: حذف مدارس کانکسی یکی از موضوعات اولویت دار است ضمن اینکه پسندیده نیست که در منطقه مدارس کانکسی و غیراستاندارد وجود داشته باشد.
وی تاکید کرد: در سفر رییس جمهور به آذربایجان غربی مصوب شد همه روستاهایی که جمعیت دانش آموزی بیش از ۲۰ نفر دارند، مدرسه ایمن با امکانات لازم داشته باشند.
وی با اشاره به اینکه طرح های هر شهرستان براساس مزیت های آن منطقه مصوب می شود، افزود: با شناخت پتانسیل ها و موانع توسعه هر منطقه و مطالعات تدوین نقشه راه توسعه در سفرهای شهرستانی، تلاش می شود عقب افتادگی شهرستان در برخی از شاخص ها جبران شود.
معتمدیان با بیان اهمیت استفاده از پتانسیل های ارزشمند شهرستان مهاباد، تصریح کرد: با توسعه گردشگری و فرآوری محصولات کشاورزی، مسیر تامین رفاه، آسایش و بهبود اقتصاد مردم هموار می شود.
استاندار آذربایجان غربی و هیات همراه در ادامه سفر خود به شهرستان مهاباد، به شهر خلیفان رفت و در مسجد جامع این شهر با مردم دیدار و گفت و گو کرد و به دغدغهها و مشکلات اهالی این شهر تازه تاسیس، گوش داد.
کسانی که از مسیر باگردان و خلیفان مهاباد تردد کردند، میدانند که این مسر بسیار سخت و دارای پستی و بلندی زیاد است بطوریکه پس از بازگشت از سفر در این مسیر نیاز به استراحت دارند اما استاندار آذربایجان غربی فرصت حضور در مهاباد را غنیمت شمرد و شب به دیدار و دلجویی از یکی از خانواده های شهدا مهاباد رفت.
دیدار استاندار آذربایجانغربی با خانواده شهید محمدامین احمدی در مهاباد
استاندار آذربایجانغربی در جریان شانزدهمین سفر شهرستانی خود با خانواده شهید محمدامین احمدی در مهاباد دیدار و از آنها دلجویی کرد.
معتمدیان چهارشنبه شب با حضور در منزل شهید محمدامین احمدی با خانوادهی این شهید والامقام، ضمن بررسی مشکلات و دغدغههای ایشان، از رشادتها و از خودگذشتگی شهدا قدردانی کرد.
در این دیدار نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی، امام جمعه و فرماندار مهاباد و جمعی از مسوولان دستگاههای اجرایی نیز حضور داشتند.
شهید محمدامین احمدی یکی از دلاوران عشایر منگور و فرمانده بسیج عشایری منگور در شهرستان مهاباد بود.
وی بعد از سال ها مبارزه و دفاع از ارزش های انقلاب، در یک عملیات پاکسازی در اطراف شهرستان مهاباد در سال ۱۳۶۱ در نبرد بسیار سخت با ضدانقلاب به قله رفیع شهادت رسید و با خون سرخ خویش درخت تنومند انقلاب را بارورتر کرد.
بازدید از شهرک صنعتی و واحدهای تولیدی
استاندار آذربایجان غربی صبح پنجشنبه را با بازدید از شهرک صنعتی و از ۲ واحد تولیدی مبل و کارتن در شهرک صنعتی این شهرستان بازدید کرد.
در این بازدید که نماینده مهاباد در مجلس شورای اسلامی و فرماندار ویژه این شهرستان نیز حضور داشتند، استاندار آذربایجان غربی از نزدیک با مشکلات تولیدکنندگان این واحدها آشنا شد و دستورت لازم را برای حل برخی از آنها صادر کرد.
در حاشیه این بازدید همچنین زیرساختهای شهرک صنعتی مهاباد نیز مورد بررسی قرار گرفت.
معتمدیان همچنین از موسسه خیریه و عام المنفعه کودکان و نوباوگان ژیوان بازدید و هدایایی را نیز به کودکان بی سرپرست و بدسرپرستی که در این مرکز نگهداری میشوند، اعطا کرد.
خانه ژیوان، مرکز نگهداری شبانه روزی کودکان بی سرپرست و بد سرپرست واقع در شهرستان مهاباد است که از سال ۱۳۹۵ زیر نظر بهزیستی تاسیس شروع به کار کرده و در حال حاضر در ۲ شعبه کودکان گروه سنی سه تا ۶ سال و کودکان گروه سنی ۶ تا ۱۲ سال مشغول به فعالیت است.
دیدار با اهالی شهر تازه تاسیس شده گوک تپه مهاباد
استاندار آذربایجان غربی در جمع مردم ایسن شهر که در مسجد جامع جمع شده بودند حاضر شد و ابتدا به درد دلها و مشکلات مردم این شهر که توسط امام جمعه و اعضای شورای اسلامی شهر بیان شد، گوش فرا داد و گفت: سفرهای شهرستانی با هدف ایجاد توازن منطقه ای در امکانات و زیرساختهای مورد نیاز در استان صورت میگیرد.
معتمدیان با بیان اینکه توازن توسعه یافتگی و تعادل در روند ارایه انواع خدمات به مردم نقاط مختلف در دستور کار دولت قرار دارد، افزود: در سفرهای شهرستانی تلاش شده تا عقب ماندگی ها شناسایی و با هم افزایی در استان، شاخصهای مختلف ارتقا داده شود تا اقشار مختلف مردم از امکانات حداکثری برخوردار شوند.
وی تاکید کرد: ظرفیتهای هر شهرستان طی بازدیدهای میدانی و نیز دیدار با مدیران و مردم شناسایی و با تشکیل جلسه برنامه ریزی با حضور مدیران ارشد در همان شهرستان مصوباتی در نظر گرفته میشود که در اسرع وقت نسبت به اجرایی شدن آنها اقدام خواهد شد.
استاندار آذربایجان غربی با بیان اینکه در یکسال گذشته اقدامات بسیار خوبی در زمینه های مختلف از جمله ایجاد زیرساخت ها در شهرستان های استان صورت گرفته، اضافه کرد: تعداد پروژههای افتتاح شده در هفته دولت امسال در مقایسه با سال گذشته ۳۰ برابر شد که این امر نشان دهنده توجه دولت به مناطق محروم و کم برخوردار است.
معتمدیان، عدالت محوری را از آرمان های انقلاب و از رویکردهای دولت سیزدهم عنوان کرد و گفت: با وجود تحریم های ظالمانه و مختلف دشمنان نظام علیه ملت ایران، تلاش دولت برای عمران و آبادانی و رفاه و آسایش مردم همچنان با شتاب بیشتری نسبت به گذشته ادامه دارد.
وی یکی از اقدامات برحسته دولت در کشور به ویژه مناطق محروم و روستایی را بالابردن شاخص بهره مندی مردم از گاز طبیعی عنوان کرد و افزود: در یک سال اخیر در استای نهضت گازرسانی، تعداد زیادی از روستاهای استان از گاز طبیعی بهره مند شده اند و هم اینک علاوه بر اینکه تمامی ۴۸ شهر استان از آن برخوردار هستند، برنامه ریزی شده تا به تمامی روستاهای بالای ۲۰ خانوار نیز گازرسانی صورت گیرد.
وی اضافه کرد: در بحث ارتقای ضریب استفاده از اینترنت نیز اقدامات خوبی در استان در دست جریان است که پیش بینی شده است حدود ۵۰۰ روستای فاقد اینترنت براساس اولویت از مزایای آن طی سال جاری برخوردار شوند.
استاندار آذربایجان غربی، در زمینه مشکل کمبود آب در برخی مناطق استان نیز یادآور شد: اعتبارات خوبی از محل اعتبارات محرومیت زدایی، اعتبارات ملی و استانی به استان تزریق شده است تا مطالبه بحق مردم در این حوزه نیز برطرف شود.
معتمدیان به مصوبات شورای برنامه ریزی استان که در شهرستان های مختلف به تصویب میرسد، اشاره کرد و ادامه داد: این مصوبات برای همه دستگاه های اجرایی لازم الاجراست و دبیرخانه ای نیز برای پیگیری این مصوبات در استانداری تشکیل شده تا وعدههای داده شده به مردم در زمان خود اجرا شود.
بازدید از خانه سالمندان امین اسلام مهاباد
استاندار آذربایجان غربی این بار هم تابو شکنی کرد و به سراغ کسانی رفت که سالهای از عمر خود را برای عمران و آبادانی این مرز و بوم سپری کرده و اینکه به فراموشی سپرده شدند اما استاندار مردمی اثابت کرد این افراد نیز همچنان برای مسوولان اهمیت دارند و بخشی از سفر فشرده خود را به دیدار با آنان اختصاص داد.
معتمدیان با حضور در مرکز نگهداری سالمندان از نزدیک با مشکلات و کمبودهای این مرکز آشنا شد.
خانه سالمندان امین اسلام مهاباد از سال ۱۳۸۶ در میدان «مادر» مهاباد راهاندازی شده و هم اکنون ۵۴ سالمند شامل ۲۷ زن و ۲۷ مرد به صورت شبانهروزی در این مرکز نگهداری میشوند.
این مرکز ظرفیت پذیرش ۶۰ نفر را دارد و هماکنون ۱۳ مراقب، ۲ پرستار، مددکار، مسوول فنی، متصدی دفتر، راننده، آشپز و... مشغول ارائه خدمت به سالمندان این مرکز هستند و این افراد در دورههای مختلف آموزشی شرکت میکنند.
دیدار با نخبگان و اقشار مختلف مردم مهاباد
استاندار آذربایجانغربی بخشی از سفر خود را با دیدار با نخبگانف معتمدان و افراد سرشناس مهاباد اختصاص داد و این بار هم ابتدا به درد دلها، بیان مشکلات و نظرات گوش فرا داد و گفت: آذربایجان غربی یکی از استان های امن کشور بوده و اینک از امنیت پایدار برخوردار است.
معتمدیان در دیدار با جمعی از نخبگان و اقشار مختلف مردم مهاباد اظهار کرد: در حالیکه آذربایجان غربی در ۴۰ سال گذشته هم در دوران جنگ تحمیلی و در دوران پس از جنگ درگیر برخی مشکلات بود و زمینه برای جذب سرمایه گذاری در آن فراهم نبود، اما اکنون استانی امن بوده و زمینه برای توسعه همه جانبه در آن فراهم است.
وی اضافه کرد: هم اکنون این استان در بخش های مختلف از جمله معدن و کشاورزی حرف های زیادی در سطح کشور برای گفتن دارد و استان هفتم در زمینه ذخایر معدنی است و ۳۸ درصد طلای کشور در این استان تولید میشود.
استاندار آذربایجان غربی گفت: هم اکنون ذخایر پتاسیم و منیزیم دریاچه ارومیه بیش از ۶ میلیارد تُن است و اگر این منابع به خوبی استفاده شود، میتواند به توسعه و ارتقای استان کمک کند.
معتمدیان افزود: یکی از مشکلات بخش معدن آذربایجان غربی خام فروشی است که باعث شده سهم درآمد استان از منابع کم شود و سهم اشتغال بسیار کمی را هم به خود اختصاص دهد.
وی با اشاره به اینکه هم اکنون ۳۴ درصد اشتغال استان در بخش کشاورزی است، اظهار کرد: سال گذشته بیش از یک میلیون و ۴۰۰ هزار تُن سیب در استان تولید شده بود و این در حالی بود که ظرفیت سردخانه های استان نیز حدود یک میلیون تُن است که باغداران را با مشکل فروش محصول روبرو کرد.
وی گفت: اگر بتوانیم محصولات کشاورزی را در استان فرآوری و بسته بندی کرده و سپس به بازار عرضه کنیم، میزان درآمد کشاورزان افزایش خواهد یافت و زمینه ایجاد اشتغال بیشتر در استان فراهم خواهد شد.
استاندار آذربایجان غربی به ظرفیتهای استان در زمینه ریلی و هوایی اشاره کرد و افزود: هم اکنون سه فرودگاه در استان فعال است و خط راه آهن هم در استان ایجاد شده اما هنوز بیشتر حمل و نقل از طریق جاده ها انجام میشود که بسیار پرهزینه است.
وی اضافه کرد: در آذربایجان غربی که با سه کشور همسایه مرز مشترک داریم، هنوز از پتانسیل مرزها به خوبی استفاده نشده است و کشورهای رقیب بازار این کشورها را در اختیار دارند.
وی با اشاره به اینکه امسال برای نخستین بار اعزام زائران اباعبدالله الحسین (ع) از مرز تمرچین پیرانشهر انجام می شود، افزود: این امر باعث شده که زائران مسافت بسیار کمتری را طی کنند و این مرز هم شکوفایی لازم را پیدا کند.
وی گفت: مذاکراتی در خصوص صادرات و واردات کالا با اقلیم کردستان عراق انجام شده و همین امر باعث شد که امسال صادرات از مرز تمرچین در مقایسه با سال قبل ۶۰ درصد افزایش پیدا کند و رونق داد و ستد در آن بیشتر شود.
استاندار آذربایجان غربی با اشاره به اینکه مخالف تبادل کالا به صورت کولبری در مرزها هستیم، افزود: باید در کنار مرزهای رسمی استان، بازارچه های مرزی دایر شود و پدیده کولبری به طور کامل حذف و کرامت مرزنشینان حفظ شود.
خشک شدن دریاچه ارومیه یک فرایند چندین ساله است
استاندار آذربایجان غربی گفت: در چندین سال گذشته با توجه به کاهش حداقل ۲۰ درصد بارش ها، افزایش سطح باغات در حوزه آبریز دریاچه ارومیه و حفر چاههای مجاز و غیرمجاز فرایند خشک شدن دریاچه آغاز شده بود.
معتمدیان افزود: دولت سیزدهم به طور جدی مساله کاهش سطح اب دریاچه ارومیه را پیگیری میکند و جلسات ستاد احیای این دریاچه به صورت منظم برگزار میشود و امسال بیش از ۵۱۲ میلیارد تومان برای پروژههای احیای این دریاچه اعتبار اختصاص یافته است.
وی با اشاره به نشت قسمتی از تونل انتقال آب سد کانی سیب نیز گفت: هم اکنون ۷۵۰ متر از تونل دارای نشتی است که باعث شده کار انتقال آب با تاخیر مواجه شود اما پروژه همچنان فعال است و این امر در آینده نزدیک اتفاق میافتد.
وی با اشاره به توانمندیهای مهاباد نیز اظهار کرد: مهاباد یکی از شهرستانهای مهم در زمینه های گردشگری و کشاورزی در آذربایجانغربی است و سند آمایش سرزمین آن توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان تهیه شده است.
معتمدیان گفت: با توجه به احداث مراکز درمانی در مهاباد، این شهرستان در آینده نزدیک به یکی از قطب های درمانی در جنوب استان تبدیل می شود و صنعت توریسم درمانی در آن توسعه پیدا می کند.
وی با اشاره به دیگر پتانسیل های مهاباد افزود: پتروشیمی مهاباد یکی دیگر از پتانسیل های مهم این شهرستان است که با ایجاد شهرک صنایع پایین دستی آن می تواند زمینه ایجاد اشتغال بیشتر در این شهرستان فراهم شود.
تایید ۹۳ مصوبه در شورای برنامهریزی آذربایجانغربی با هدف توسعه مهاباد
۹۳ مصوبه با ۱۴۳ پروژه اقتصادی و عمرانی در شورای برنامهریزی و توسعه آذربایجان غربی با محوریت شهرستان مهاباد بررسی و تایید نهایی شد که از این تعداد، ۷۸ مصوبه در بخش عمرانی و ۱۵ مصوبه در بخش اقتصادی بود.
در ابتدای این جلسه هر کدام از دستگاههای اجرایی استان با توجه به پتانسیل ها، مشکلات مهاباد، به بررسی طرح های پیشنهادی خود پرداختند و پس از تامین اعتبارات مورد نیاز آنها در جلسه بررسی شد.
این مصوبات در زمینه طرحهای عمرانی گازرسانی، مخابرات و ارتباطات، راه شهری و روستایی، مدیریت و عمران شهری، پروژه های ورزشی و آموزشی بودند که در مناطق مختلف این شهرستان ضمانت اجرایی پیدا کردند.
در ادامه این نشست استاندار آذربایجان غربی با اشاره به توانمندی های شهرستان مهاباد در زمینههای گردشگری، کشاورزی و معادن اظهار کرد: این شهرستان دارای قابلیت های بسیاری زیادی در زمینه انواع گردشگری از جمله گردشگری سیاحتی، توریسم درمانی و گردشگری دفاع مقدس است.
معتمدیان گفت: مهاباد با داشتن منابع خوب خاک و آب و باغات سیب به یکی از قطب های کشاورزی آذبایجان غربی تبدیل شده و صنایع تبدیلی و تکمیلی در این شهرستان رشد خوبی داشته است.
۱۵ هزار کیلومترمربع از پهنه هفت شهرستان آذربایجان غربی اسکن هوایی می شود
استاندار آذربایجان غربی گفت: با همکاری سازمان زمین شناسی مطالعات هوایی و اسکن ۱۵ هزار کیلومترمربع از پهنه هفت شهرستان جنوب استان از جمله مهاباد، میاندوآب، بوکان شاهین دژ، تکاب، نقده و باروق انجام میشود.
وی اضافه کرد: برای این طرح مطالعاتی حدود ۱۵۰ نفر از کارشناسان زمین شناسی در منطقه مستقر شدند و تا عمق ۷۲۰ متری زمین را جهت شناسایی معادن مختلف اسکن میکنند.
استاندار آذربایجان غربی اضافه کرد: این طرح باعث شناسایی معادن مختلف در منطقه و زمینه را برای جذب سرمایه گذاری داخلی و خارجی در منطقه را فراهم میکند و علاوه بر ایجاد اشتغال و بهره وری بیشتر در منطقه، زمینه شکوفایی اقتصادی را فراهم خواهد کرد.
معتمدیان گفت: هم اکنون تنها یک درصد اشتغال استان در بخش معدن ایجاد شده و این نشان میدهد بخش عمده معادن استخراج شده به صورت خام به فروش میرسد.
وی افزود: برای اینکه اقتصاد این منطقه متحول شود، چاره ای جز جذب سرمایه گذار نداریم و دولت از حضور سرمایه گذاران داخلی و خارجی حمایت می کند و مسوولان دولت سیزدهم تمام تلاش خود را برای جلب و جذب سرمایه گذران به کار خواهند گرفت.
استاندار آذربایجان غربی در خصوص جذب اعتبارات دولتی نیز گفت: دستگاههای اجرایی نباید اجازه دهند که اعتبارات به مرکز عودت داده شود و در فصل عمرانی با در نظر گرفتن اهمیت زمانی سعی کنند تمام اعتبار پیش بینی شده را در جاهایی که نیاز دارند و مردم با مشکلاتی روبرو هستند، هزینه کرده و مشکلات مردم را برطرف کنند.
نماینده مردم مهاباد در مجلس شورای اسلامی نیز در این نشست گفت: حرکت توسعه ای که در استان شروع شده مایه دلگرمی و خوشحالی مردم و مسوولان است و می تواند زمینه را برای توسعه همه جانبه فراهم سازد.
جلال محمودزاده افزود: با ابتکار استاندار آذربایجان غربی مسوولان استانی و شهرستان به مناطق دور دست، سر می زنند و مشکلات و دغدغه های مردم را بررسی و برای حل آنها گام های اساسی برداشته می شود.
امام جمعه مهاباد نیز گفت: یکی از ویژگی های مسوولان در دولت سیزدهم این است که بدون واسطه با مردم در تعامل هستند و همین امر باعث می شود که مردم با برنامه های دولت همسو و هم صدا باشند.
ماموستا عبدالاسلام امامی اظهار کرد: به خاطر تحریم های ظالمانه غرب مردم کشورمان با مشکلاتی روبرو بودند اما تا زمانی که مسوولان را در کنار خود ببینند می توانند این مشکلات را تحمل کنند.
سرپرست فرمانداری مهاباد نیز با اشاره به اهمیت برنامه ریزی و تشکیل جلسات توسعه در مناطق مختلف استان گفت: این مصوبات می تواند نقشه راه بسیار خوبی برای مسوولان شهرستانی باشند و روند توسعه و پیشرفت را تسریع ببخشد.
امیر قادری افزود: دستگاه های اجرایی باید بر اساس مصوبات شورای برنامه ریزی و تعهداتی که به شهرستان دادند عمل کنند و مردم هم همین انتظار را از مسوولان استانی و شهرستانی دارند.
گفت و گو با مردم از طریق سیمای مرکز مهاباد
استاندار آذربایجانغربی در پایان سفر خود در برنامه تلویزیونی زنده «شهو باش» صدا و سیمای مرکز مهاباد حضور یافت و در این برنامه پرطرفدار مرکز با تشریح برنامههای دولت در زمینه های مختلف و نتایج شانزدهمین سفر شهرستانی مدیران اجرایی استان به شهرستان مهاباد پرداخت.
ثبت ۳۴۰ درخواست مردمی در میز خدمت مدیران در مهاباد
یکی دیگر از برکات شانزدهمین سفر استاندار آذربایجان غربی و هیات همراه به مهاباد دایر کردن میز خدمت مدیران کل در شهرستان بود که علاوه بر اینکه بازتاب بسیار خوبی در بین مردم داشت ۳۴۰ درخواست مردمی نیز در آن ثبت شد.
مدیرکل دفتر مدیریت عملکرد، بازرسی و امور حقوقی استانداری آذربایجان غربی گفت: در این میزهای خدمت معاونین استاندار و مدیران کل ۳۰ دستگاه اجرایی پرمخاطب استان از نزدیک درخواستهای مردم را بررسی و ثبت کردند.
منصور میرزایی افزود: این میز خدمت که از ساعت ۱۱ تا ۱۴ روز پنجشنبه دایر بود درخواستهای ۳۴۰ نفر را ثبت کرد و بیش از ۱۰۰ نفر نیز مشاوره و راهنمایی شفاهی دریافت کردند.
وی با اشاره به اینکه سامانه ۱۱۱ سامد روز دوم با مشکلات روبرو و در کل کشور غیرفعال شده بود، اظهار کرد: ۸۳ مورد تماس با ۱۱۱ سامد مرکز ارتباطات مردمی صورت گرفته است.
شهرستان مهاباد با ۲۴۰ هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی و ۱۲۰ کیلومتری مرکز استان واقع شده است.
نظر شما