حسین کمالی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: طبق گزارش دانشگاههای علوم پزشکی، خدمات درمانی و بهداشتی مازندران و بابل به عنوان متولی و مرکز واکسیناسیون، تاکنون ۹۴.۵ درصد جامعه هدف ۱۲ تا ۱۸ سال استان دُز دوم واکسن کووید ۱۹ را نیز دریافت و تزریق کردند.
وی همچنین به واکسیناسیون در گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال نیز اشاره کرد و گفت: طبق آمار ۳۰ درصد این گروه سنی دُز نخست و ۱۹.۵ درصد نیز مرحله دوم واکسین را دریافت کردند.
سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش مازندران با اشاره به گذشت ماه ها از آغاز واکسیناسیون گروه سنی ۵ تا ۱۱ سال تاکید کرد: این آمار مطلوب نیست و باید پیش از آغاز سال تحصیلی تحولی در این حوزه صورت گیرد.
کمالی کمترین میزان واکسیناسیون را در دخترها عنوان کرد و مانع اصلی واکسیناسیون گروه سنی را گمانه زنی های بی اساس درباره عوارض واکسیناسیون دانست و گفت: متاسفانه در شبکه های اجتماعی به خصوص رسانه های خارجی تبلیغات بی اساسی درباره واکسیناسیون سنین پایین شده در حالی که در کشورهای توسعه یافته این واکسیناسیون در حال انجام است.
وی نگرانی والدین را نسبت به آسیب به فرزندانشان قابل درک توصیف کرد و افزود: برای توجه و آگاه سازی والدین فقط مدیران مدارس نمی توانند راهگشا باشند و باید آموزش و پرورش، مشاوران، خانواده ها و همچنین دانشگاه علوم پزشکی پای کار باشند.
به گفته سرپرست ادارهکل آموزش و پرورش مازندران در هفته گذشته ۸۳ مورد مشکوک ابتلا به کرونا در رده سنی ۵ تا۱۸ سال در استان داشتیم که از این موارد تنها یک مورد قطعی بود که نشان میدهند جای نگرانی وجود ندارد.
کمالی خواستار ورود جدی رسانهها برای آگاهسازی والدین در انجام واکسیناسیون کرونا شد و تولید محتوا در این بخش را بسیار ضروری دانست.
مسئله عقب ماندگی میزان واکسیناسیون کرونا در رده سنی ۵ تا ۱۱ سال این روزها به یکی از چالشها و دغدغههای استان تبدیل شده است که حتی مطالبه معاون سیاسی ، اجتماعی و امنیتی استاندار مازندران را نیز به همراه داشت.
روح الله سلگی خواستار ورود جدی مسئولان و متولیان به این مسئله شد و تاکید کرد که استاندار مازندران به طور مستقیم این مسئله را پیگیر است.
مازندران دارای ۵۳۶ هزار دانش اموز است که براساس ابلاغ وزارت آموزش و پرورش از ابتدای مهر به صورت حضوری در مدارس سراسر استان سال تحیلی را آغاز خواهند کرد.
نظر شما