۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹
کد خبر: 84887309
T T
۰ نفر

برچسب‌ها

تخریب کوره های زغالگیری آلاینده در استان تهران

۲۳ شهریور ۱۴۰۱، ۱۲:۴۹
کد خبر: 84887309
 تخریب کوره های زغالگیری آلاینده در استان تهران

شهرری-ایرنا- اداره کل حفاظت محیط زیست استان تهران از تخریب ۱۲ دهنه کوره زغالگیری آلاینده، پلمب واحدهای آبکاری غیر مجاز دراسلامشهر و خارج کردن ۳ هزار راس دام از مراتع شهرستان دماوند خبر داد .

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا ، رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر در باره آلاینده های زیست محیطی در محدوده این شهرستان، گفت که ۱۲ دهنه کوره زغالگیری آلاینده در اراضی کشاورزی ضلع جنوبی شهرک واوان تخریب شد.

 الهه بیگی ، افزود: طی گشت و پایش زیست محیطی کارشناسان این اداره ۲ واحد غیر مجاز تولید زغال که در مجموع با حفر ۱۲ دهنه کوره در اراضی کشاورزی ضلع جنوبی شهرک واوان اسلامشهر شناسایی شده بودند، پس از انجام مراحل قانونی و پیگیری های کارشناسان با همکاری عوامل نیروی انتظامی تخریب شدند.  

به گفته وی، فعالیت غیر اصولی این واحدها، علاوه بر تخریب خاک و زمین های کشاورزی، باعث آلودگی های زیست محیطی و بهداشتی از جمله آلودگی هوا در منطقه شده بود.
بیگی یادآور شد: علاوه بر تخریب این کوره، متخلفان به دلیل تهدید علیه بهداشت عمومی، تخریب محیط زیست، آلودگی هوا و خاک مشمول پرداخت جزای نقدی و یا تحمل حبس وفق مواد ۶۸۸ قانون مجازات اسلامی، تبصره ۲ ماده ۱۲ قانون هوای پاک و ماده ۱۵ قانون حفاظت خاک خواهند شد.  

 تخریب کوره های زغالگیری آلاینده در استان تهران

پلمب ۲ واحد آبکاری غیر مجاز و آلاینده در اسلامشهر

الهه بیگی همچنین از پلمپ ۲ واحد آلاینده آبکاری با حکم قضایی در این شهرستان خبر داد و گفت:  فاضلاب خروجی واحدهای آبکاری به علت وجود فلزات سنگین باعث آلودگی آبهای زیرزمینی و خاک می شود، و فاضلاب واحدهای آبکاری از خطرناکترین فاضلاب‌ها برای محیط زیست، سلامت و بهداشت عمومی است.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اسلامشهر با بیان اینکه آلودگی های وسیع ناشی از فعالیت واحدهای آبکاری که منجر به آلودگی زیست محیطی شده بطور غیرمستقیم بر سلامتی انسان و سایر موجودات زنده تاثیر می گذارد، ادامه داد: صاحبان اینگونه کارگاه ها بر اساس قانون مکلفند نسبت به استاندارد سازی خروجی فاضلاب از طریق احداث سیستم تصفیه فاضلاب متناسب با حجم فاضلاب تولیدی و کنترل این آلودگی اقدام کنند و در غیر اینصورت با این واحدها برخورد قانونی می شود.

خارج کردن ۳ هزار راس دام از مراتع شهرستان دماوند

میرزاکریمی همچنین با اشاره به  از خارج کردن سه هزار راس دام از مراتع این شهرستان در گشت و کنترل مشترک یگان های حفاظت محیط زیست و منابع طبیعی گفت:پیرو هماهنگی با اداره منابع طبیعی شهرستان و تشکیل گشت های مشترک یگان حفاظت، روز گذشته در ارتفاعات و مراتع اطراف دریاچه تار، هویر و ورین، بیش از ۳۰۰۰ راس دام که خارج از مهلت پروانه یا بدون پروانه بودند از مراتع اخراج شدند.

وی با اشاره به اینکه چرای بی رویه موجب از بین رفتن پوشش گیاهی، فرسایش خاک و در نتیجه ایجاد سیل های ویرانگر و ورود خسارات سنگین به زیستگاه های طبیعی می شود، از عشایر و دامداران و مرتع داران خواست تا با پایان مهلت چرا مرتع را در زمان مقرر ترک کنند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha