به گزارش خبرنگار ایرنا؛ «سلمان اسماعیلی» روز دوشنبه در شورای آموزش و پرورش شهرستان ملایر اظهار داشت: در آستانه بازگشایی مدارس به عنوان یک رویداد بزرگ فرهنگی در کشور، مدارس این شهرستان آماده حضور صددرصدی دانشآموزان است.
وی ضمن تاکید بر رعایت دستورالعملهای بهداشتی طبق روال گذشته، افزود: موجب امیدواری است که با گذشت بیش از ۲ سال از شیوع ویروس کرونا، امروز به واسطه اقدامات جهادی دولت سیزدهم به ریاست آیتالله رئیسی، دغدغه کرونا را در آستانه شروع سالتحصیلی نداریم.
فرماندار ویژه ملایر از انجام اقدامات شبانهروزی آموزش و پرورش این شهرستان برای پیشبرد اهداف تعلیم و تربیت و حرکت یک گام به جلو خانواده آموزش و پرورش، ابراز خرسندی کرد و گفت: آموزش و پرورش ملایر در برقراری ارتباط و تشکیل جلسات استانی و ملی با همکاری نمایندگان مجلس، اقدامات خوبی برای جذب اعتبارات و اخذ مصوبات انجام داده که قابل قدردانی است.
اسماعیلی همچنین حضور خیّران و واقفان خیراندیش و نامدار ملایر را یکی از نقاط نورانی این شهرستان دانست و ادامه داد: خیّران نقش ویژهای در رشد و توسعه فرهنگی ملایر ایفا کردهاند و علاوه بر درخشش در تمامی عرصهها، در بسیاری از مشکلات امور اجتماعی، گرههای بزرگی به واسطه حضور خیّران باز شده است.
وی مدرسهسازی را امروز یک ضرورت دانست و تاکید کرد: هیچ خیّری در این شهرستان نباید برای ساخت مدرسه معطل زمین باشد و در راستای تامین زمین برای مدرسه و احداثات خیّران، یک کارگروه ویژه توسط آموزش و پرورش و با حضور دستگاههای اجرایی مرتبط تشکیل شود.
رئیس شورای آموزش و پرورش شهرستان ملایر گفت: همچنین تعدادی مدارس متروکه بدون دانشآموز در این شهرستان داریم و از این مدارس باید برای انجام اقدامات فرهنگی و حتی اشتغالآفرینی مورد استفاده قرار گیرد.
اسماعیلی همچنین بر لزوم توسعه فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی در مدارس با توجه به هجمههای فرهنگی دشمنان و بروز آسیبهای اجتماعی تاکید کرد و افزود: در این راستا طرح ویژه و یک برنامه منسجم با چشمانداز روشن با مشارکت اولیاء و مربیان و دستاندرکاران این حوزه، طراحی و تدوین شود.
به گفته وی طرح رتبهبندی معلمان پس از سالها به همت دولت سیزدهم با وجود تمامی مسایل، مشکلات و محدودیتها رقم خورد و به زودی نهایی خواهد شد و معلمان طعم شیرین خدمت را در دولت آیت الله رئیسی خواهند چشید.
فرماندار ویژه ملایر با اشاره به مصوبات سفر اخیر رئیس جمهور به استان همدان، گفت: در این سفر بالغ بر ۱۶۲ میلیارد تومان به حوزه آموزش و پرورش این شهرستان اختصاص یافت که بخش عمدهای طی امسال و سالهای آینده اجرایی خواهد شد و تخصیصها به صورت نقد است.
۲۸۷ مدرسه در ملایر آماده حضور دانشآموزان است
مدیر آموزش و پرورش ملایر نیز با اشاره به کسری ۴۵۴ نفری نیروی انسانی در سالتحصیلی جدید، اظهار داشت: با بکارگیری نیروهای بازنشسته و نیروهای خرید خدمتی، این کسری جبران شد و در آستانه بازگشایی مدارس، ۲۸۷ مدرسه با یکهزار و ۲۹۸ کلاس درس آماده حضور دانشآموزان است.
«مهدی عابدینینیا» بیان کرد: در مقطع ابتدایی ۲۰ کلاس درس خالی و کسری ۱۰۰ ساعته در مقطع متوسطه اول و دوم داشتیم که با ورود نیروهای جدید و همکاری بازنشستگان این مشکل برای سال جدید تحصیلی رفع شد و پس از چند سال، اول مهر را بدون کسری نیروی انسانی و کلاس خالی از معلم آغاز خواهیم کرد.
وی از افتتاح مدرسه خیرساز مهر پدری همزمان با شروع سالتحصیلی جدید در ملایر خبر داد و افزود: با کمک خیّران حدود پنج مدرسه نیز همچون مدرسه شهید سلیمانی در سالتحصیلی پیش رو تکمیل خواهد شد.
مدیر آموزش و پرورش ملایر یادآور شد: امسال یکهزار و ۹۲۳ دانشآموز بیبضاعت و کمبضاعت شناسایی و در جشن عاطفهها با همکاری کمیته امداد امام خمینی(ره) برای کمک به این دانشآموزان، پاکتهای نیکوکاری بین مدارس توزیع میشود.
عابدینینیا بیان کرد: امسال با کمک نمایندگان مجلس، حدود ۲ میلیارد تومان تجهیزات توسط سازمان نوسازی و تجهیز مدارس به مدارس این شهرستان به خصوص حاشیه شهر و روستاها اختصاص یافت و ۴۴۰ میلیون تومان نیز سرانه به مدارس حاشیه شهر و روستاها تزریق شد.
به گفته وی از ۲۸۷ مدرسه در ملایر، تنها ۵۶ مدرسه مربی پرورشی دارند که امسال ۵۷ طلبه در قالب طرح امین به مدارس این شهرستان اعزام می شوند که این تعداد پاسخگوی نیازهای تربیتی مدارس نیست.
عابدینینیا ادامه داد: با توجه به اینکه شهریه مدارس بزرگسالان از سال ۱۳۹۷ هیچ افزایش نداشته، امسال تصمیم بر افزایش ۳۰ درصدی شهریه این مدارس گرفتیم.
رئیس مجمع خیرین مدرسهساز استان همدان نیز گفت: بیش از ۹۰۰ خیّر مدرسهساز در سطح استان همدان با این مجمع همکاری دارند که ۲۴۶ نفر آنها در قالب ۳۵۰ پروژه با ۲ هزار و ۱۴۸ کلاس درس و ۲۵۶ هزار مترمربع، مدرسه احداث کردهاند.
«علی فراهانی» افزود: در شهرستان ملایر نیز حدود ۶۰ خیّر مدرسهساز داریم که ۷۰ پروژه آموزشی را احداث کردهاند و در بسیاری از مقاطع یک چهارم پروژههای مدرسهسازی استان توسط خیّران ملایری احداث شده است.
وی نبود زمین را عمدهترین مشکل خیّران مدرسهساز عنوان و خواستار همکاری بیشتر اوقاف و امور خیریه در این زمینه شد و ادامه داد: مدارس خیرساز نیاز بیشتری به مراقبت و نگهداری دارند.
به گزارش ایرنا؛ بیش از ۶۰ هزار دانشآموز در شهرستان ملایر سالتحصیلی جدید را آغاز خواهند کرد.
نظر شما