وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در آیینی که روز دوشنبه به همین مناسبت در مشهد برگزار شد گفت: خادمان سلامت در حوزههای بهداشت، دارو و درمان، همواره و بهطور ۲۴ ساعته در خدمت مردم هستند و هیچ گاه از خدمت به مردم خسته نمیشوند و تمامی این نیروها به محض بازگشت از ماموریت اربعین حسینی در عراق برای ماموریت ویژه در مشهد و در دهه آخر ماه صفر آماده شدهاند.
وی افزود: برای ما سلامت زائر بسیار مهم است و دعا می کنیم که تمامی زائران و مجاوران امام مهربانیها در سلامت کامل باشند و نیازی به دریافت خدمات درمانی نداشته باشند.
او ادامه داد: دانشگاه علوم پزشکی مشهد یکی از بهترینهای دانشگاههای کشور در حوزه سلامت بوده و خوشبختانه نگرانیهای دیگر مناطق کشور در نقاط مرزی را در خراسان رضوی نداریم اما باید برای خدمت بیش از پیش به زائران و مجاوران امام رضا(ع) تلاش دوچندانی شود.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با بیان این که ماموریت ویژه روزهای پایانی ماه صفر با همکاری تمامی مجموعهها اجرا میشود گفت: با همکاری سپاه، ارتش، نیروی انتظامی، آستان قدس رضوی، جمعیت هلال احمر و ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) کانکسها، سولهها و پایگاههای سلامت و اورژانس دایر میشود و در این خصوص باید بگوییم که یکی از بیمارستانهای مجهز و پیشرفته در مسیر زائران پیاده هم مرکز درمانی طالقانی مشهد است که از امکانات بسیارخوبی در مسیر خدمترسانی به زائران پیاده امام هشتم(ع) برخوردار است.
عیناللهی افزود: در ماههای اخیر ، تلاشهای گسترده ای صورت گرفته تا بیمارستان طالقانی بتواند بهخوبی کمک حال زائران پیاده امام رضا(ع) باشد تا اگر دچار مشکل شدند بلافاصله خدمت موردنیاز را دریافت کنند.
هزار آمبولانس جدید به آمبولانسهای کشور اضافه خواهد شد
وی در خصوص آخرین اقدامات صورت گرفته در رابطه با تجهیز اورژانسهای ۱۱۵ در سراسر کشور اظهار کرد: خوشبختانه در آخرین نشست هیات دولت تصویب شد که هزار آمبولانس جدید به آمبولانسهای کشور اضافه شود که بخش قابل توجهی از آن سهم دانشگاه علوم پزشکی مشهد است ضمن این که از مجموع هفت دستگاه اتوبوس آمبولانس جدید یک دستگاه و از مجموع ۷۰ موتور آمبولانس هم ۱۰ دستگاه سهم این دانشگاه است.
وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی گفت: خدماتی که در حوزههای مختلف از جمله حوزه سلامت در مشهد ارائه میشود تنها برای مشهدیها و خراسانیها نیست، بلکه تمامی ایرانیها و غیرایرانیها از آن بهره میبرند و یک نمونه بارز آن جایگاه ویژه این شهر در حوزه گردشگری سلامت است و به همین جهت وظیفه خود میدانیم که حوزه سلامت شهر امام رضا(ع) را آن گونه که باید تقویت کنیم تا بهترین نوع خدمت در حوزههای بهداشت، دارو و درمان به زائران و مجاوران امام مهربانیها ارائه شود.
مدیر روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی مشهد هم در حاشیه آیین بهره برداری از اتاقهای عمل بیمارستان طالقانی مشهد گفت: این طرحها شامل چهار اتاق عمل به همراه ۱۱ تخت ریکاوری در مساحت ۵۵۰ متر مربع و بخش مراقبتهای ویژه با ۱۲ تخت به همراه فضای پشتیبان و با زیر بنای ۵۴۰ متر مربع است.
دکتر محمد پهلوان افزود: با بهرهبرداری از اتاقهای عمل بیمارستان طالقانی تعداد اتاق های عمل این مرکز با افزایش ۴۰ درصدی به ۱۰ اتاق رسید و تعداد تختهای آی.سی.یو این مرکز نیز ۱۰۰ درصد افزایش یافت.
وی ادامه داد: برای ساخت این اتاقهای عمل که به طور کامل تجهیز شده ۴۶۰ میلیارد ریال از محل اعتبارات وزارت بهداشت،درمان و آموزش پزشکی و دانشگاه علوم پزشکی مشهد هزینه شده است.
بیمارستان حوادث و سوانح طالقانی مشهد دارای ۱۵۵ تخت با بیش از ۶۵۰ نیرو در شهریور ماه سال ۱۳۸۶ به عنوان نخستین بیمارستان امداد جادهای استان خراسان رضوی، با نام بیمارستان سوانح طالقانی افتتاح و با توسعه بیمارستان و افتتاح بخش دوم آن، در سال ۱۳۹۱ به نام مرکز آموزشی، پژوهشی و درمانی طالقانی نامگذاری شد.
دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی به همراه جمعی از معاونان و مدیران ارشد وزارت بهداشت، به منظور بررسی آخرین وضعیت خدمترسانی به زائران بارگاه منور رضوی در دهه پایانی ماه صفر و نیز افتتاح چند طرح درمانی امروز دوشنبه وارد مشهد شد.
تشرف به حرم مطهر رضوی، بازدید ایستگاههای سلامت در مسیرهای منتهی به مشهد، بازدید از بیمارستان سیار و پایگاه اورژانس ۱۱۵ و مرکز خدمات جامع سلامت و موکب های سلامت بخش مُلکآباد از جمله برنامه های دکتر بهرام عین اللهی وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نخستین ساعات ورود به شهر مشهد بود.
شرکت در جلسه اعضای کمیته بهداشت، سلامت و محیط زیست ستاد خدمات سفر خراسان رضوی از دیگر برنامههای وزیر بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در سفر به مشهد است.
نظر شما