به گزارش ایرنا اگرچه حسین زاده چند سال قبل هم از ۹۶ تا ۱۴۰۰ شهردار جیرفت بوده و طی دیشب تاکنون نیز همزمان با اعلام انتخاب وی به عنوان شهردار برخی حرف و حدیث ها مبنی بر چرایی این انتخاب مجدد باوجود تغییر ترکیب شورا طی دوره جدید، در گوشه و کنار جیرفت شنیده میشود اما خیلیها که از بلاتکلیفی شهرداری گلایه داشتند حالا خوشبین هستند از این انتخاب و البته امیدوار. باید منتظر ماند و دید اگر مراحل فرآیندهای تایید این رای شورا در مراجع متولی به تایید برسد شاید بتوان امیدوار بود که امید به بهبود خدمات شهری به گل هم بنشیند.
درواقع امیدها برای بهبود خدمات شهری در این شهر که می توان گفت طی یکسال گذشته مدیریت شهری آن در نتیجه اختلافات شوراییها با شهردار سابق معطل و درگیر مشکلات مانده بود درحالی بالا گرفته و به شکوفه نشسته که شهر تمدنی جیرفت از ابعاد مختلف خدمات و مبلمان شهری و سایر بخش ها دارای مشکلات زیادی است و شهردار جدید هم کارهای زیاد و سختی پیش رو دارد.
امیر محمودی مسئول روابط عمومی شورای شهر جیرفت روز سه شنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا گفت که حسین زاده دارای مدرک مهندسی عمران موفق شد با کسب پنج رای از هفت نفر عضو حاضر شورای شهر برگزیده شود.
سمانه کوهستانی عضو شورای اسلامی شهر جیرفت نیز به خبرگزاری فارس گفته که حسین زاده از بین چهار گزینه انتخاب شده است.
حالا باید منتظر بود تا این انتخاب به تایید هیات تطبیق فرمانداری جیرفت برسد؛ البته باید به نظاره نشست و دید شهری که براساس سرشماری سال ۱۳۹۵ افزون بر ۱۳۰ هزار نفر جمعیت داشته و اینک این جمعیت بیشتر هم تخمین زده میشود با شهردار جدید رنگ و شکل تازه تری به خود می گیرد و امیدهایی که با انتخاب شهردار به شکوفه نشسته به گل تبدیل میشود یا خیر؟
پیش از این محمود معناصری شهردار جیرفت بود که اواخر شهریورماه سال گذشته درحالی که در انتخابات شوراها به عنوان عضو اصلی برگزیده شده بود در نتیجه هماهنگی و توافق با اعضای شورا از این نهاد خارج و شهردار شد؛ اما از همان اوایل کار اختلافات اعضای شورا با وی بالا گرفت و بالاتر رفت تا اینکه کار گره خورد و ادامه کار میسر نبود؛ شهر معطل دعواها بود و هم کارها پیش نمیرفت.
نقدی که بر آشفته بازار مدیریت شهری طی یکسال گذشته جیرفت مطرح میشود این است که طرفین اختلاف به جای ایفای نقش بزرگتری و شیخوخیت در امور، هرکدام به جای پذیرش هویت طرفهای مقابل به عنوان برگزیده شهروندان، نشستن در کنار یکدیگر و گفت وگو برای حل مشکل، مدام بر آتش اختلاف دمیدند و به دنبال متهم کردن هم، شاخ و شانه کشیدن برای یکدیگر، پرونده سازی و کارهایی رفتند تا شاید بتوانند دیگری را مثلا از شورا یا شهرداری پیاده کنند و نتیجه نیز چیزی نبود جز وضع موجود.
درواقع نقدی که بر آشفته بازار مدیریت شهری طی یکسال گذشته جیرفت مطرح میشود این است که طرفین اختلاف به جای ایفای نقش بزرگتری و شیخوخیت در امور، هرکدام به جای پذیرش هویت طرفهای مقابل به عنوان برگزیده شهروندان، نشستن در کنار یکدیگر و گفت وگو برای حل مشکل، مدام بر آتش اختلاف دمیدند و به دنبال متهم کردن هم، شاخ و شانه کشیدن برای یکدیگر، پرونده سازی و کارهایی رفتند تا شاید بتوانند دیگری را مثلا از شورا یا شهرداری پیاده کنند و نتیجه نیز چیزی نبود جز وضع موجود.
درحالی که اواخر شهریورماه امسال شورای شهر جلسه استیضاح معناصری شهردار را برگزار و رای به برکناری او داد، هیات تطبیق فرمانداری به علت رعایت نشدن موازین قانونی برای جلسه استیضاح، نتیجه استیضاح شورا را رد کرد اما این درحالی بود که این بار خود معناصری که از مدیران باسابقه در بخش های مختلف استان و جیرفت به شمار میرود استعفا داد و عطای شهرداری را به لقایش بخشید.
پس از آنکه شورای شهر در اواخر شهریورماه امسال شهردار را استیضاح کرد، تورج امیرفضلی از کارکنان شهرداری جیرفت با رای اعضای شورا سرپرستی شهرداری را عهده دار شد و حالا باید منتظر ماند تا فرآیند تایید انتخاب شهردار به سرانجام برسد و حسین زاده که پیشتر نیز از سال ۹۲ تا ۹۶ شهردار عنبرآباد( شهر همجوار جیرفت) و از ۹۶ به مدت چهار سال شهردار جیرفت بود، دوباره مدیریت امور را برعهده گیرد.
وضعیت نظافت شهری، مدیریت دفع پسماند و دیگر اجزای خدمات شهری، حمل و نقل عمومی و نیز دیگر بخش های مرتبط با نهاد شهرداری در جیرفت وضعیت مناسبی ندارد و حالا چشم امیدها به شهردار باتجربه ای است که پیشتر هم چند دوره شهردار بوده و قاعدتا انتظارها نیز بیشتر است تا مشکلات رفته رفته کاهش یابد.
در این زمینه و درباره مشکلات شهری جیرفت در نتیجه اختلافات شهردار پیشین با اعضای شورا بیشتر بخوانید:
نظر شما