بهرام غیبی روز چهارشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا اظهارداشت: این میزان از هزینه کرد صرف بهسازی، نوسازی و تامین تجهیزات این واحد تولیدی شد.
وی عنوان کرد: امسال با آغاز فصل برداشت چغندر از ۲۲ مهر ماه جاری بهره برداری از دستگاه های نوسازی شده کارخانه آغاز شد.
مدیرعامل شرکت تولیدی قند شیروان افزود: با این تغییرات هر ساعت ۱۰۰ تُن و طی ۲۴ ساعت ۲ هزار و ۴۰۰ تُن چغندر مصرف می شود و این افزایش ظرفیت موجب می شود تا ماندگاری این محصول در سیلو کم شود.
سطح زیر کشت محصول چغندرقند در این استان ۲ هزار و ۶۰۰ هکتار است که اکنون برداشت این محصول از ۲۲ مهرماه جاری در این خطه آغاز شد.
امسال برداشت بیش ۱۰۰ هزار تُن چغندر قند از مزارع خراسان شمالی برآورد میشود.
پیش بینی برداشت ۳۵ هزار شکر
وی ادامه داد: پیش بینی می شود که ۲۰۰ تا ۲۵۰ هزار تُن چغندر بهاره به این کارخانه جذب و ۳۵ هزار تن شکر سفید تولید شود.
مدیرعامل شرکت تولیدی قند شیروان افزود: نرخ مصوب دولت برای هر تُن چغندر به همراه کمک کرایه، ۲۱ میلیون ریال است و کارخانه امسال با ۲۰۰ کشاورز قرارداد بسته است.
گردش مالی هشت هزار میلیارد ریالی
غیبی افزود: این کارخانه سالانه هشت هزار میلیارد ریال گردش مالی در این شهرستان دارد و این مبادلات بانکی نقش مهمی در توسعه این شهرستان ایفا می کند.
وی بیان کرد: ۶۵۰ نفر از کارکنان اداری و فنی این واحد تولیدی به صورت ۲۴ ساعته و در ۲ شیفت کاری فعالیت می کنند تا این محصول استراتژیک به صورت کاملا بهداشتی به دست هموطنان برسد.
وی اضافه کرد: ماهانه ۶۰ میلیارد ریال حقوق پرسنل کارخانه قند شیروان است و کارگران هیچگونه حقوق معوقه ندارند.
شرکت تولیدی قند شیروان، قوچان و بجنورد، فروردین ۱۳۳۷ به صورت شرکت سهامی خاص تاسیس و در اسفند ۱۳۷۷ در سازمان بورس و اوراق بهادار تهران پذیرفته شد. این واحد هم اکنون جزو زیرمجموعه شرکت مادرتخصصی گسترش صنایع غذایی سینا است.
کارخانه قند شیروان در ۱۰ کیلومتری غرب شیروان واقع است و ۶۵۰ نفر به صورت مستقیم در این واحد فعالیت دارند.
نظر شما