به گزارش خبرنگار گروه علم و آموزش ایرنا، سید فردین تقیزاده در بیست و هشتمین گردهمایی مدیران شاهد و ایثارگر و رونمایی از تارنمای جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی افزود: امسال در اداره کل امور دانشجویان شاهد و ایثارگر بعد از یک دوره دو ساله شیوع کرونا ۴ طرح ملی با عناوین "دوره ملی ضیافت ایثار"، " سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر" "جایزه سردار شهید سلیمانی" و "جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی" طراحی شد که از این ۴ طرح ملی طرح ضیافت ایثار و سومین المپیاد در تابستان ۱۴۰۱ برگزار شد.
وی تصریح کرد: دوره ملی ضیافت ایثار در ۲ بخش برادران (۳۰۰ نفر) و خواهران (۳۵۰ نفر) تابستان امسال در کنار بارگاه نورانی امام مهربانی ها به میزبانی دانشگاه فردوسی مشهد با استقبال بسیار زیاد دانشجویان برگزار شد که دانشجویان شرکت کننده در این دوره ملی رضایت کامل داشتند.
مدیرکل دانشجویان شاهد ایثارگر سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: با توجه به کیفیت بالای کلاسها و کارگاههای آموزشی و رضایتمندی بالای دانشجویان شرکتکننده در کارگاههای طرح ملی ضیافت ایثار، قصد داریم در طول سال کارگاههایی را برای این دانشجویان در مناطق دهگانه کشور برگزار کنیم.
تقی زاده یادآور شد: برگزاری طرح ملی ضیافت ایثار (اولین دوره بصیرت افزایی ویژه دانشجویان شاهد و ایثارگر دانشگاه های سراسر کشور) باعث شد تا برای دانشجویان شاهد و ایثارگر فرصتی ایجاد شود که در کنار یکدیگر زندگی جمعی کوتاهی را تجریه کرده و همدلی و تعاملی ایجاد کنند و خود را در عرصه جامعه تنها احساس نکنند و بدانند که افراد دیگری هستند که شرایط سخت تری را تحمل میکنند. این مساله به ایجاد همدلی بین دانشجویان کمک به سزایی داشت.
وی تاکید کرد: دانشجویان در این فضای ایجاد شده احساس امنیت میکردند تا بتوانند حرفهای ناگفتهای که شاید در جامعه نمیتوانند عنوان کنند را به زبان آوردند و تا حدودی آلام خود را کاهش دهند.
مدیرکل دانشجویان شاهد ایثارگر سازمان امور دانشجویان همچنین گفت: برگزاری اردوهای دانشجویان شاهد و ایثارگر میتواند به همدلی و همبستگی و ایجاد قوت قلب دانشجویان کمک کند.
تقی زاده یکی از اهداف این طرح ارائه نظام صحیح تفکر و دستیابی به معرفت دینی در چارچوب نیازهای روز اجتماعی برای دانشجویان شاهد و ایثارگر بود که برگزاری کارگاهها نشان داد که در صورت توجه به این جامعه و رفع موانع ایجاد شده در مسیر تحصیل و زندگی میتوان به عزتمندی و هویتمداری این عزیزان کمک شایانی کرد و در مجموع قطعا نتایج قابل توجهی در ترویج فرهنگ ایثار و شهادت خواهد داشت.
وی یادآور شد: با توجه به نظرسنجیهای انجام شده دانشجویان شرکتکننده در طرح از برنامههای برگزار شده در این طرح که شامل زیارت حرم امام رضا (ع)، برنامه حرم و حرم شناسی، برنامه های تفریحی و ورزشی، کلاسهای آموزشی، کارگاهها، حضور در حلقه های معرفتی گروهی و ... بود رضایت داشتهاند و خواستار اجرای طرح در سالهای آتی بودند.
این مسوول در سازمان امور دانشجویان خاطرنشان کرد: در این دوره دانشجویان در مسابقات ورزشی و فرهنگی شرکت کردند که از برندگان این مسابقات در پایان این مراسم تجلیل به عمل آمد.
تقی زاده یکی دیگر از اهداف برگزاری این طرح را استعدادیابی دانشجویان بیان کرد و اظهار داشت: برنامه داریم از دانشجویانی که در حوزههای گوناگون توانمند هستند در برنامههای بعدی استفاده کنیم و این عزیزان در دانشگاه محل تحصیل نسبت به فعال نمودن کانونهای ایثار همکاری کنند.
وی یادآور شد: سومین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر با شعار "ورزش، همدلی، ایثار" و با هدف ایجاد نشاط و پویایی در دو بخش پسران (۶۰۰ نفر) و دختران (۳۶۱ نفر) از ۲۹ مرداد تا ۶ شهریور در تابستان به میزبانی دانشگاه اصفهان (بخش دختران) و دانشگاه صنعتی اصفهان (بخش پسران) در رشتههای والیبال، فوتسال، تنیس روی میز، بدمینتون، شنا، شطرنج و دو و میدانی برگزار شد که شور و نشاط و سطح رقابت ها در این المپیاد کمتر از رقابت های ملی نبود.
مدیرکل دانشجویان شاهد ایثارگر سازمان امور دانشجویان افزود: تصمیم داریم در چهارمین المپیاد که در سال ۱۴۰۲ در شهر رشت و به میزبانی دانشگاه گیلان برگزار می شود در کنار هفت رشته المپیاد سوم، رشتههای ورزشی همگانی را نیز داشته باشیم تا ضمن ایجاد یک فضای صمیمی و همدلی مطلوبتر تعداد دانشجویان بیشتری شرکت کنند.
تقی زاده خاطرنشان کرد: از آخرین المپیاد فرهنگی ورزشی دانشجویان شاهد و ایثارگر بیش از یک دهه است که میگذرد و امسال بعد از ۲ سال آموزش مجازی (به دلیل شیوع بیماری کرونا) مجددا برگزار شد. باوجود اینکه زمان مناسبی برای برنامهریزی و تشکیل تیمها و انجام تمرین وجود نداشت اما در این المپیاد با استقبال گستردهای روبهرو شدیم به گونهای که در رشته فوتسال ۲۳ تیم شرکت کردند و به اذعان کمیته فنی و انجمن های ورزشی مسابقات از سطح بسیار بالایی برخوردار بوده است و سبب شد تا در مسابقات والیبال با تشخیص عضو هیأت مدیره فدراسیون والیبال تعدادی از دانشجویان شرکت کننده به اردوی تیم ملی دانشجویی رشته والیبال دعوت شدند.
وی یادآور شد: برای برگزاری چهارمین المپیاد زمان مناسب در اختیار دانشگاهها وجود دارد بنابراین بعد از اعلام آمادگی دانشگاهها و ارسال آمار متقاضیان چنانچه آمار شرکتکنندگان به گونهای باشد که امکان حضور همه نباشد مسابقات منطقهای را برگزار و با تخصیص سهمیه به مناطق، تیمها و نفرات برگزیده در چهارمین المپیاد دانشجویان شرکت خواهند کرد.
مدیرکل دانشجویان شاهد ایثارگر سازمان امور دانشجویان از اجرای طرح جایزه سردار شهید سلیمانی و جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی خبر داد و گفت: علاوه بر این چهار طرح، جشن دانش آموختگی دانشجویان ممتاز شاهد و ایثارگر نیز سال آینده برگزار می شود.
به گزارش ایرنا، بیست و هشتمین گردهمایی مدیران شاهد و ایثارگر و رونمایی از تارنمای جشنواره قرآنی، فرهنگی و هنری شهید آوینی امروز با حضور هاشم داداش پور رییس سازمان امور دانشجویان و جمعی از مدیران شاهد و ایثارگر دانشگاه ها در دانشکده هنر تهران برگزار شد.
نظر شما