به گزارش خبرنگار ایرنا برخی اهالی کشتی نهاوند در سالهای گذشته با اختلاف نظرهای سلیقه ای، یارکشی و ایجاد حاشیه باعث شدند تا این شهرستان نتواند در اوج باقی بماند و کشتی دوستان دیگر شاهد آن قدرت نمایی همیشگی در این دیار نبودند.
ساال ۲۰۰۷ میلادی بود که سعید ابراهیمی دلاورمرد وزن ۹۶ کیلوگرم کشتی نهاوند با کسب مدال جهانی باکو شادمانی را در بین کشتی دوستان آورد اما ناکامیهای او در المپیک ۲۰۰۸ پکن و جهانی ۲۰۰۹ دانمارک، چراغ کشتی این دیار دلرنشین در عرصههای فراملی را خاموش کرد.
پس از آن کشتی نهاوند دیگر نتوانست در عرصههای بین المللی حضوری موفق داشته باشد، مربیان سازنده به تهران کوچ کردند و آنهایی که ماندند، در کنار دیگر اهالی کشتی به حاشیههای متعدد دامن زدند.
دود همین اختلاف نظرها به چشم تمامی پیشکسوتان، قهرمانان و مربیان رفت تا جایی که کشتی از مدار قهرمانی ورزش نهاوند خارج شد.
فوت ناگهانی فرامرز سماوات از چهرههای سرشناس کشتی نهاوند باعث شد تا باردیگر صاحب نظران و قهرمانان این ورزش دورهم جمع شوند و فاتحه خوانی آنها کنار هم در مزار این پیشکسوت بنام، سلامی دوباره بود برای پیوستن به یک صف و تلاش برای ورزشی که جایگاهش را در کشور از دست داده بود.
پایان حسرت ۱۳ ساله
ابتدای تیرماه امسال بود که کشتی به عنوان ورزش اول شهرستان نهاوند پس از ۱۳ سال حسرت مدال آوری در عرصههای مهم بین المللی، این بار در رده سنی نوجوانان صاحب نشان با ارزش آسیایی شد.
ابتدای تیرماه امسال بود که کشتی به عنوان ورزش اول شهرستان نهاوند پس از ۱۳ سال حسرت مدال آوری در عرصههای مهم بین المللی، این بار در رده سنی نوجوانان صاحب نشان با ارزش آسیایی شد.
رقابتهای کشتی آزاد نوجوانان قهرمانی آسیا در حالی در شهر بیشکک قرقیزستان برگزار شد که در وزن ۷۱ کیلوگرم دلاورمرد کشتی نهاوند به مدال برنز رسید.
و یونس شفیعی نماینده وزن ۷۱ کیلوگرم نهاوند در ترکیب تیم ملی توانست پس از استراحت در دور نخست در دور دوم با نتیجه ۶ بر سه ژاکشیلیک بایتاشوف از قرقیزستان را مغلوب کرد اما در دور بعد و
در مرحله نیمه نهایی با نتیجه پنج بر ۲ مغلوب شینگو آندو از ژاپن شد و به دیدار ردهبندی رفت.
او در این دیدار با نتیجه هشت بر سه مقابل بکاریس باخیتجان از قزاقستان به پیروزی دست یافت و صاحب مدال برنز شد.
کورسوی امید در آینده کشتی نهاوند
با مدال آوری یونس شفیعی پدیده وزن ۷۱ کیلوگرم کشتی آزاد نوجوانان کشور، بارقههای امید باردیگر در ورزش اول شهرستان نهاوند زنده شد.
شفیعی با مدال آوری در قهرمانی نوجوانان آسیا توانست چراغ خاموش شده کشتی نهاوند را دوباره روشن کرده و بزرگان کشتی این شهر را دورهم جمع کند.
این مدال سبب شد در محافل ورزش نهاوند به خصوص کشتی سخن از موفقیت شفیعی در کسب مدال آسیایی آن هم پس از ۱۳ سال فاصله گرفتن این شهرستان از میادین بین المللی باشد.
عباس تکلو و علی صفاری مربیان شفیعی عضو تیم ملی کشتی نوجوانان با کسب این مدال بیش از سایرین خوشحال و با انگیزه بودند چرا که ثمره تلاش آنها به بار نشست و معتقد بودند مدال آوری در مسابقات قهرمانی آسیا میتواند شروع امیدوارکننده برای تولد دوباره کشتی نهاوند باشد.
آشتی کنان در کشتی نهاوند
هم اینک و پس از چند ماه و تغییرات صورت گرفته در هیات کشتی شهرستان، برای نخستین بار شاهد گردهم آمدن پیشکسوتان کشتی و بزرگان ورزش این شهرستان هستیم.
با حضور بزرگان، پیشکسوتان و خیرین شهرستان جلسه هم اندیشی در بررسی مشکلات و برنامه ریزی برای پیشرفت کشتی نهاوند برگزار شد و چراغ اول را کارخانه روغن نهاوند روشن کرد.
مدیران این کارخانه تصمیم گرفتند مسعود کمروند قهرمانان ارزنده نهاوند را استخدام کنند ضمن اینکه مومن علی خزایی مدیریت کارخانه قول تجهیز سالن کشتی فیروزان را داد.
در این جلسه نعمت رضایی از پیشکسوتان مطرح کشتی پیشنهاد راهاندازی کمیته استعدادیابی در سطح مدارس را داد که مورد استقبال قرار گرفت.
کمک به اشتغال قهرمانان کشتی پیشنهاد مجید پرویزی عضو شورای اسلامی شهر نهاوند بود که قرار است در کارگروهی به آن بپردازند ضمن اینکه شورای اسلامی شهر همدان حمایت همه جانبه از مربیان سازنده و موفق را در دستور کار خود قرار داد.
همچنین قرار شد ضمن برگزاری دوره ارتقا سطح دانش مربیان، تمرین ردههای سنی کشتی به صورت مجزا و زیر نظر مربیان سازنده برگزار شد.
سلیمان جوانمردی رییس اداره ورزش و جوانان نهاوند نیز اعلام کرد که یکی از خیرین ورزش این شهرستان قرار است ۵۰ میلیون تومان به ورزش کشتی کمک کند.
شهرستان نهاوند با جمعیتی حدود ۱۹۰ هزار نفر و در فاصله ۱۱۵ کیلومتری در جنوب همدان واقع است.
نظر شما