به گزارش خبرنگار ایرنا، همایش مزبور با حضور روسای کمیسیون های فرهنگی ۱۱ شهر پیشتاز در انقلاب اسلامی شامل "تهران، مشهد، قم، تبریز، کرمان، کرمانشاه، ورامین، یزد، جهرم، اصفهان و کاشان" به میزبانی کمیسیون فرهنگی شهرداری تربت حیدریه برپا شده است.
معاون استاندار خراسان رضوی و فرماندار تربتحیدریه در این همایش گفت: مهمترین شباهت قیام نهم دی سال ۵۷ مردم این شهرستان با حماسه سال ۸۸ بصیرت عمومی و تبعیت از ولیفقیه است.
علیاکبر کیپور افزود: بصیرتی که رهبر معظم انقلاب روی آن تاکید دارند، در موقعیتی باید بروز کند که دارای ارزش باشد و تقویت دشمن شناسی در این زمینه اهمیت بسزایی دارد.
وی با یادآوری بصیرت مردم تربتحیدریه اظهار کرد: مردم این خطه از خراسان در صبح نهم دی سال ۵۷ علیه رژیم پهلوی، حرکتی را آغاز و غروب همان روز ارکان دولت مستقر در شهرستان را از هم پاشاندند، بطوریکه ۴۳ روز زودتر از دیگر نقاط کشور حکومت اسلامی پیروز و طی این مدت خود مردم شهر را اداره کردند که همه اینها گواهی بر بصیرت و شهامت دارد.
معاون استاندار خراسان رضوی افزود: انقلاب اسلامی ایران به اذعان همه مخالفان و موافقان بیبدیل بود و تغییراتی که در معیارهای یک انقلاب ایجاد کرد، همچنان بینظیر است.
کی پور با بیان اینکه انتظار می رود این شور و شعور انقلابی ادامه داشته باشد؛ اظهار داشت: در شرایط کنونی جامعه فضای مجازی عرصه نبردی جدید است؛ باید وسعت کار را به بزرگی ایران نگاه کرد تا روحیه انقلابی و دینی همچنان تقویت شود.
لزوم تبیین هویت انقلابی برخی از شهرها برای نسل جوان
همچنین در این مراسم رییس کمیسیون فرهنگی - اجتماعی شورای شهر تربتحیدریه گفت: هویت انقلابی شهرهای بصیر در انقلاب باید برای نسل امروز جامعه تبیین شود.
مهدی زاهدی افزود: اگرچه توانمندی و مزیت های تربتحیدریه در ابعاد مختلف اقتصادی و کشاورزی معرفی شده است ولی لازم است هویت فرهنگی و انقلابی آن نیز به درستی تبیین شود، بر این اساس در قالب برنامههای فرهنگی با سایر شهرهای ایران که اشتراک هویتی داریم؛ حرکتی هم راستا خواهیم داشت.
وی به نشست روسای کمیسیون های فرهنگی شورای شهر شهرهای پیشتاز در انقلاب به میزبانی تربت حیدریه اشاره کرد و گفت: قیام نهم دی مردم تربتحیدریه حاصل سالها استقامت، مبارزه و تلاش ادوار قبل از آن بوده است.
غبارروبی گلزار شهدا، تجلیل از خانواده معظم شهدای نهم دیماه ۵۷ تربتحیدریه، رونمایی از کاملترین دایرةالمعارف قرآن کریم جهان اسلام، دیدار با امام جمعه، شرکت در جشنواره عکس ملی زعفران، بازدید از موزه زعفران و نشست هماندیشی با فعالان فرهنگی - اجتماعی از جمله برنامههای این نشست فرهنگی است.
مردم تربتحیدریه در ۹ دی سال ۱۳۵۷ به رهبری علما و بزرگان شهر با سرنگونی مجسمه پهلوی و بیرون راندن عوامل شاهنشاهی زمام امور شهر را بدست گرفتند که هزینه آن به خاک و خون غلتیدن ۲۷ نفر بود.
نظر شما