اسفندیار برخه روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار داشت: در دولت سیزدهم با تخصیص ۲۱۷ میلیارد تومان بصورت نقد رفع تنش آبی در روستاهای کهگیلویه و بویراحمد آغاز شد.
وی بیان کرد: در این راستا با همکاری خوب جهاد سازندگی برای کاهش تنش آبی، آبرسانی به ۱۸۳ روستا آغاز شد.
برخه تصریح کرد: در راستای برنامه های محرومیت زدایی دولت با برنامه ریزی و تلاش جهادی با اصلاح و بهسازی خطوط لوله آب فرسوده آب پایدار ۶۰ روستا تاکنون تامین شده است.
وی تصریح کرد: در این راستا تاکنون بیش ۱۰۴ کیلومتر خط انتقال و شبکه توزیع و سه باب مخزن ذخیره تکمیل شده است.
برخه با اشاره به پیگیری های مکرر استاندار در رفع تنش آبی در روستاها تاکید کرد: تلاش جهادی و همکاری شبانه روزی مجموعه دولت و نهادهای انقلابی از جمله سپاه باعث شده تنش آبی در این استان تا حدود زیادی برطرف شود.
وی اضافه کرد: رتبه ۲ کشور در حوزه عملیات اجرایی در پروژه های محرومیت زدایی کشور به استان کهگیلویه و بویراحمد داده شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد عنوان کرد: با توجه به عملکرد خوب در این راستا دولت در یک بسته تشویقی در فاز دوم طرح محرومیت زدایی ۴۰۰ میلیارد و به دستور وزیر نیرو نیز ۳۲۶ میلیارد به منابع اعتباری استان اضافه شد.
برخه تصریح کرد: با حمایت خوب دولت در تامین تجهیزات آبرسانی۱۸۰ لیتر در ثانیه به آب شهرها اضافه شد.
مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کهگیلویه و بویراحمد گفت: با بهره برداری از ۱۳۹ پروژه فعال در حوزه آب و فاضلاب شاهد خروج شهرها و روستاهای استان از تنش آبی و بهبود شرایط مردم در حوزه آب خواهیم بود.
وی افزود: با روی کار آمدن دولت سیزدهم موضوع بهره مندی روستاها از آب پایدار و سالم مورد توجه جدی قرار گرفت تا آنجا که میزان پوشش آبرسانی روستایی و جمعیت بهرهمند در این استان روز به روز در حال افزایش است.
برخه اضافه کرد: هم اینک ۲۶۰ روستا و پنج شهر کهگیلویه و بویراحمد با مشکل تنش آبی مواجه هستند.
استان کهگیلویه و بویراحمد با دارا بودن بیش از ۱۱ میلیارد مترمکعب بارش سالیانه و نیز ۸.۵ میلیارد متر مکعب روانآب از جمله استان های شاخص کشور در پتانسیل آبی بشمار می رود.
این استان با جمعیتی بالغ بر ۷۲۶ هزار نفر دارای ۹ شهرستان، ۱۷ شهر و بیش از یکهزار روستا است.
نظر شما