سجاد رستمی روز سهشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: همچنین از مهر ۱۴۰۰ تاکنون با برگزاری ۱۶ جلسه کارگروه ستاد تسهیل، موانع تولید ۳۰۶ واحد تولیدی استان بررسی و با همافزایی و همکاری بین دستگاهی این موانع برطرف و از تعطیلی این واحدهای صنعتی جلوگیری شد که این موضوع در بهبود محیط کسب و کار استان بسیار موثر بوده است.
وی از پرداخت ۲ هزار و ۳۹۰ میلیارد ریال تسهیلات تبصره ۱۸ به واحدهای تولیدی استان در مدت فعالیت دولت سیزدهم خبر داد و گفت: در طول یکسال گذشته از محل کمکهای فنی و اعتباری نیز ۳۳ میلیارد ریال تسهیلات به واحدهای تولیدی استان پرداخت شده است.
رییس سازمان صنعت، معدن و تجارت چهارمحال و بختیاری، تعداد طرحهای درحال اجرای این سازمان با پیشرفت فیزیکی بالای ۶۰ درصد تا پایان مهر سال گذشته را ۳۶۰ واحد اعلام کرد و افزود: از این تعداد ۱۴۴ واحد در دولت سیزدهم به بهرهبرداری رسید و مجموع طرحهای نیمهتمام استان به ۴۲۱ واحد رسید.
رستمی با اشاره به ایجاد اشتغال برای حدود ۱۵ هزار نفر نیروی کار در واحدهای تولیدی استان طی مدت فعالیت دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: از محل صدور جوازهای ۱۳ هزار و ۲۳۶ نفر و با افتتاح طرحهای صنعتی یک هزار و ۱۳۳ نفر در بخش صنعت استان مشغول به کار شدهاند.
وی در ادامه به عملکرد دولت سیزدهم در حوزه معادن استان نیز اشاره کرد و گفت: در این مدت چهار پروانه اکتشاف و پنج پروانه بهرهبرداری در استان صادر و پنج معدن غیرفعال نیز فعال و ۹۰ میلیارد ریال حقوق دولتی از معادن فعال استان وصول شده است.
رستمی از رشد ۲۳ درصدی صدور پروانههای کسب اصناف در استان نیز خبر داد و اظهار داشت: در این مدت ۱۰ هزار و ۱۳۳ پورانه کسب در استان صادر شده این در حالیست که در سال گذشته آن تعداد هشت هزار و ۲۶۸ پروانه صادر شده بود.
به گزارش ایرنا، در حال حاضر در این استان ۹۲۶ واحد صنعتی در حال فعالیت است که ۳۶ واحد از این مجموعه واحدهای بزرگ و دارای اشتغال بالای ۱۰۰ نفر و ۳۲ واحد متوسط با اشتغال بین ۵۰ تا ۱۰۰ نفر و بقیه واحد های صنعتی کوچک هستند.
چهارمحال و بختیاری دارای ۱۰ شهرستان با جمعیتی نزدیک به یک میلیون نفر است که در برخی از محصولات صنعتی از جمله لوازم خانگی، تولید چادر مشکی، موکت و برخی از صنایع دیگر رتبههای مطلوبی در کشور دارد.
نظر شما