به گزارش خبرنگار ایرنا محسن اسد بیگی روز دوشنبه در جلسه کارگروه استانی بیماری های خاص و صعب العلاج اظهار کرد: بیماری های تالاسمی، هموفیلی، ام اس، دیالیز صفاقی، همودیالیز، موکوپلی ساکارید، بال پروانه ای، SMA نوع یک، SMA نوع ۲، SMA نوع سه، سیستیک فیبروزیس، اوتیسم، سرطان، قلبی عروقی و مغزی، پیوند سلول های بنیادی خونساز، پیوند کلیه، پیوند کبد، پیوند قلب، پیوند پانکراس، پیوند روده، پیوند ریه و بیماری های روانی مزمن از جمله بیماری هایی هستند که در تعهد بیمه سلامت قرار گرفته و بیماران می توانند از حمایت های بسته خدمتی برخوردار شوند.
وی بیان کرد: بسته خدمتی ارائه شده به بیماران خاص و صعب العلاج شامل خدماتی نظیر داروها و تجهیزات پزشکی، کالاها و خدمات سلامت محور مرتبط با بیماریهای خاص و صعب العلاج مشتمل بر خدمات ارتقای سلامت، خدمات پیشگیرانه، تشخیصی درمانی، بازتوانی و توانبخشی و مراقبت های دورهای و تسکینی، خدمات پرستاری و درمان در منزل که به تفکیک بیماری تعیین و قابل اجرا می باشد.
سرپرست اداره کل بیمه سلامت استان لرستان افزود: مزایای صندوق بیماری های خاص و صعب العلاج مازاد بر تعهدات بیمه های پایه و تکمیلی می باشد.
اسدبیگی اظهار کرد: ابتدا باید سامانه مدیریت بیماری های نادر وزارت بهداشت و درمان و آموزش پزشکی یا RDA که در این راستا بیمار با وارد شدن به سامانه شهروندی از سامانه مدیریت بیماری های نادر استعلام گرفته می شود و در صورتی که فرد دارای بیماری مشمول باشد نشان مربوطه به طور خودکار به فرد منتسب می گردد.
وی گفت: بیمارانی که فاقد هرگونه پرونده بیماری در سامانه بیماری های نادر هستند می توانند با مراجعه به سامانه غیر حضوری شهروندی سازمان بیمه سلامت به آدرس www.bimehsalamatiranian.ir با انتخاب گزینه «درخواست حمایت برای بیماریهای خاص و صعب العلاج» ثبت نشاندار را انجام دهند و جهت تکمیل مدارک به معاونت درمان علوم پزشکی مراجعه نمایند.
وی ادامه داد: در وهله دوم برای شناسایی بیماران انتساب توسط معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی یا اداره کل بیمه سلامت استان صورت خواهد گرفت.
وی با اشاره به اینکه یکهزار و ۶۹۱ بیمار خاص در تعهد بیمه سلامت استان قرار گرفته است، افزود: ۹۱۴ بیمار ام اس ،۴۱۵ بیمار دیالیز ،۲۲۰ بیمار پیوند و ۱۴۲ بیمار تالاسمی در حال حاضر در تعهد بیمه سلامت قرار دارد.
نظر شما