«محمود نقوی» روز سهشنبه در گفت وگو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: آشنایی بهتر و دقیق دانش آموزان با نحوه صحیح پناه گرفتن و حفظ ایمنی و همچنین خروج ایمن از محل در هنگام وقوع زلزله از مهمترین اهداف این مانور تمرینی است که در جریان برگزاری با حضور کارشناسان مربوطه به دانش آموزان ارائه می شود.
وی اظهار داشت: ایجاد فرهنگ ایمنی و مقاومسازی و نیز کاهش تلفات و خسارات ناشی از زلزله، از جمله دیگر اهداف اجرایی بیست و چهارمین مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.
نقوی تصریح کرد: پیشگیری از آسیبهای طبیعی در کنار آسیبهای اجتماعی در برنامه های آموزش و پرورش گنجانده شده است و محتواهای مناسبی در این زمینه تهیه شده و موجود است و باید به صورت جدیتری دنبال شوند.
وی ادامه داد: این مانور با شعار «مدرسه ایمن جامعه تاب آور» با مشارکت دانش آموزان، معلمان و کارکنان آموزشگاه های استان برگزار شد.
مدیرکل آموزش و پرورش استان همدان گفت: سرعت عمل و افزایش مهارت های دانش آموزان از ویژگی های مهم مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس است.
به گزارش ایرنا، بزرگ ترین مانور سراسری زلزله و ایمنی در مدارس سراسر کشور با به صدا درآمدن زنگ زلزله و ایمنی به طور همزمان در سراسر کشور با دستورالعمل پناه گیری ایمن، خروج اضطراری ایمن، تخلیه مجروحین و مصدومین احتمالی، اطفای حریق و اسکان اضطراری برگزار شد.
پناه گیری و خروج اضطراری ایمن ۲ رکن مهم و اساسی در هنگام وقوع زلزله به ویژه در مدارس است که تمرین و تکرار آن برای سلامت و ایمنی دانش آموزان از اهمیت ویژه ای برخوردار است.
زلزله حادثه ای طبیعی است که بر اثر لرزش زمین به وجود می آید و به طور معمول در گسل های پوسته سخت زمین و در زیر خاک سطحی رخ می دهد.
مانور سراسری زلزله و ایمنی مدارس از سال ۱۳۷۵ به پیشنهاد پژوهشگاه بینالمللی زلزلهشناسی و مهندسی زلزله در مهدکودکها و مدارس ابتدایی تهران، به اجرا درآمد و از سال ۱۳۷۸ به سراسر کشور تسری یافت.
نظر شما