به گزارش خبرنگار حوزه دولت ایرنا، آیتالله سید ابراهیم رئیسی صبح روز چهارشنبه در آیین گرامیداشت روز دانشجو که در دانشگاه تهران برگزار شد، این روز را نماد دشمنشناسی، دشمنستیزی، بصیرت و احساس مسئولیت جامعه دانشجویی کشور عنوان کرد و افزود: حقیقتاً شانزدهم آذر باید به عنوان نماد و نمود بالندگی و شناخت شرایط و وضعیت کشور از سوی دانشگاهها همواره گرامی داشته شود.
رئیس جمهور با اشاره به ارتباط مستمر دولت با جامعه دانشجویی کشور در همه ایام و روزهای سال گفت: بنده ارتباط دولت با دانشگاه را یک ضرورت میدانم و حقیقتا باور دارم دانشگاه به عنوان اتاق فکر دولت میتواند در مسئلهشناسی و حل مسائل کشور یاریگر دولت باشد و به دولتمردان نیز تاکید کردهام ارتباط با جامعه نخبگانی توامان با حضور در میان مردم مورد توجه باشد.
آیت الله رئیسی با بیان اینکه پیش از حضور در این مراسم برخی توصیه کردند در این مراسم شرکت نکنم، تصریح کرد: بنده در پاسخ گفتم کسانی که به دنبال تعطیلی علم هستند به دانشگاه نمیروند و بنای دولت سیزدهم از ابتدا تقویت علم و علمافزایی در دانشگاهها بوده است و از این جهت بود که پس از بهبود شرایط کرونایی کشور دولت اولین اولویت خود را از سرگیری فعالیت دانشگاهها قرار داد چرا که نشاط و پویایی کشور و همچنین پیشرفتها و افتخارات دانشمندان کشور محصول دانشگاه است.
رئیس جمهور افزود: امروز دانشگاه ما به دشمن ضربه زده و به همین دلیل میخواستند در این فضا آشوب ایجاد کنند و کلاسهای درس را به تعطیلی بکشانند اما اساتید و دانشجویان فرهیخته چنین اجازهای به آنها ندادند.
آیتالله رئیسی با تاکید بر تفاوت میان اغتشاش و اعتراض، با بیان اینکه اعتراض به دنبال خود اصلاح امور و سازندگی را دارد، اما پیامد اغتشاش، تخریب و ناامنی است، تصریح کرد: قطعاً یک ایران قوی مطلوب آمریکاییها نخواهد بود و آنها به دنبال یک ایران ویران شده همانند افغانستان، سوریه، لیبی و دیگر کشورهای مورد تجاوز قرار گرفته از سوی این کشور هستند، اما ایران متفاوت از دیگر کشورها و سرزمینها، زنان و مردانی با عزت و باغیرت دارد که هرگز اجازه تحقق چنین توطئههایی را به آمریکاییها نخواهند داد.
جامعه دانشجویی ما نشان داد صدای واقعی دانشجوی ایرانی صدای ضد استکباری است
رئیس جمهور در بیان چرایی عصبانیت و ناامیدی دشمنان از دانشگاه و جامعه دانشجویی کشور، گفت: دانشگاههای ما امروز سرمنشاء همه پیشرفتها در کشور بوده و افتخارات دانشمندان ما در علم و فناوری، صنعت هستهای، هوافضا و دستاوردهای دفاعی و امنیتی محصول دانشگاه است، از این جهت دشمن به دنبال تعطیل کردن دانشگاهها، از بین بردن نشاط دانشجویی و مقابل هم قرار دادن دانشجویان برآمد، اما جامعه دانشجویی ما نشان داد صدای واقعی دانشجوی ایرانی صدای ضد استکباری است.
آیت الله رئیسی همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در جمع پرشور دانشجویان با اشاره به تلاش دشمنان برای ممانعت از ایجاد تحول در مدیریت اجرایی کشور، از جمله تلاش برای متوقف کردن صادرات نفتی و غیرنفتی، سنگاندازی در برقراری ارتباط موثر با کشورهای همسایه و جلوگیری از افزایش حجم تجارت خارجی ایران تصریح کرد: برغم همه تلاشها و توطئهها امروز صادرات نفت ما به میزان پیش از تحریمها افزایش یافته، ارتباطات ما با زیرساختهای آسیا از طریق پیمانهای شانگهای و اوراسیا برقرار شده، حجم تجارت خارجی کشور ۴۸ درصد افزایش یافته و صدها کارخانه نیمه تعطیل یا تعطیل به چرخه تولید بازگشته و یا در حال راهاندازی است.
جامعه دانشجویی کشور راویان پیشرفتها برای عموم مردم باشند
رئیس جمهور با اشاره به تشکیل «اردوهای راهیان پیشرفت» برای آشنایی دانشآموزان با دستاوردها و پیشرفتهای کشور در حوزههای مختلف، اظهار داشت: شما جامعه دانشجویی کشور نیز باید راویان این پیشرفتها برای عموم مردم باشید.
آیتالله رئیسی با اشاره به دیدار خود با دبیرکل سازمان ملل و عذرخواهی او به خاطر ناتوانی در رفع تحریم دارویی کشورمان در دوران کرونا گفت: بنده خطاب به دبیرکل سازمان ملل گفتم امروز به رغم همه فشارها و تحریمها ما نه تنها با تولید شش نوع واکسن به دست متخصصان کشورمان از واردات واکسن کرونا بینیاز شدیم، بلکه به صادرکننده واکسن نیز تبدیل شدهایم، اما زشتی و روسیاهی این مسئله برای مدعیان حقوق بشر باقی خواهد ماند.
رئیس جمهور با بیان اینکه پشت پرده اغتشاشات اخیر و ناامنیها در کشور، متوقف ساختن پیشرفتها، تعطیلی دانشگاهها و ناامید کردن مردم بوده است، افزود: در همین راستا تلاش همه ما مسئولان و شما جامعه دانشجویی کشور و اساتید دانشگاهی باید بر امیدوار کردن هر چه بیشتر مردم با کار جهادی و فعالیت شبانهروزی باشد که اگر چنین شود یقین بدانید دشمن روز به روز ناامیدتر و مردم روز به روز امیدوارتر خواهند شد.
مدعیان زندگی و آزادی، با فشار و تحریم زندگی را از مردم ایران سلب کردهاند
دکتر رئیسی با بیان اینکه کسانی که دانشجوی ما و مدافعان امنیت همچون شهید آرمان علیوردی و روحالله عجمیان را به شهادت میرسانند، مسئلهشان مشکلات اقتصادی نیست، تصریح کرد: مردم ما و جامعه دانشجویی کشور به خوبی تفاوت میان اعتراض و اغتشاش را میفهمند و به همین دلیل آنها را ناکام گذاشتند.
رئیس جمهور با اشاره به سفر اخیرش به کردستان و حضور در بازار سنندج و مشکلاتی که در پی آن برای برخی از بازاریان از سوی اغتشاشگران ایجاد شد، تصریح کرد: چرا به دروغ میگویید به دنبال زندگی و آزادی برای مردم ایران هستید؟ شما دیدید که با آن بنده خدا که یک شکلات به ما تعارف کرد چه کردند، چه کسی دیکتاتور است؟ امروز ادعای کسانی که شعار زندگی و آزادی میدهند، اما با فشار و تحریم زندگی را از مردم ایران سلب کردهاند، ادعایی مضحک است!
آمریکا مستبدترین حکومت دنیا و ۱۶ آذر روز مبارزه با ابردیکتاتور عالم یعنی آمریکاست
آیتالله رئیسی تاکید کرد: امروز مستبدترین و دیکتاتورترین حکومت دنیا هیئت حاکمه ایالات متحده آمریکاست و ۱۶ آذر روز مبارزه با ابردیکتاتور عالم یعنی آمریکاست. لعن و نفرین الهی بر آنها که داعش را پایهگذاری کردند و جنایاتی نظیر جنایات حرم مطهر حضرت شاهچراغ را رقم زدند.
معتقدیم با ظرفیتهای عظیم کشور و پشتیبانی مردم، مشکلات قابل حل است
آیت الله رئیسی با بیان اینکه دولت سیزدهم تنها دولتی پس از پیروزی انقلاب اسلامی است که برنامهای مدون برای حل مشکلات کشور دارد و برنامه خود را نیز به بوته نقد کارشناسان، نخبگان و فرهیختگان گذاشته است، افزود: معتقدیم با توجه به ظرفیتهای عظیم موجود در کشور و حمایت و پشتیبانی مردم، مشکلات قابل حل است و اقتصاد کشور و معیشت مردم نیز بهبود خواهد یافت.
رئیس جمهور همچنین در بخش دیگری از سخنان خود در پاسخ به سوالات دانشجویان درباره نحوه انتصاب مدیران در دولت سیزدهم، میزان پیشرفت نهضت ملی مسکن، اشتغال، اینترنت، حذف ارز ترجیحی، بازار خودرو، بازار سرمایه و همچنین استفاده دولت از ظرفیت کانونهای فرهنگی و دانشگاهی توضیحاتی ارائه کرد.
وی درباره نحوه انتصاب مدیران در دولت سیزدهم گفت: شرط اصلی دولت در این زمینه توانمندی مدیران برای انجام ماموریت است. در ارتباط با وزیر راه و شهرسازی ایشان عملکرد بسیار موفقی در حوزههای مختلف مسکن و شهرسازی و همچنین حمل و نقل ریلی، هوایی و جادهای داشتند، اما متاسفانه به بیماری سختی مبتلا شدند و ناچار به تغییر ایشان شدیم.
حتما دولت صادقالوعدی خواهیم بود
رئیس جمهور درباره وعده ساخت ۴ میلیون مسکن از سوی دولت سیزدهم گفت: نیاز به ساخت یک میلیون مسکن در سال فقط وعده دولت نیست، بلکه نیاز حتمی کشور است که قانون نیز بر آن صراحت دارد و حتما دولت سیزدهم دولت صادقالوعدی خواهد بود و به وعدههای خود در این زمینه عمل خواهیم کرد.
آیتالله رئیسی گفت: علاوه بر ساخت مسکن، دولت واگذاری زمین برای ساخت خانههای ویلایی در برخی استانهای واجد شرایط را نیز آغاز کرده است.
رئیس جمهور درباره موضوع اشتغال نیز گفت: در حوزه ایجاد اشتغال با توجه به میزان اشتغال ایجاد شده در یکسال گذشته، بحمدالله در عمل به این وعده خود عقب نیستیم.
اگر دشمن از فضای مجازی برای ایجاد آشوب سواستفاده کرد، چه باید کنیم؟
آیت الله رئیسی در پاسخ به سوال دانشجوی دیگری درباره وضعیت اینترنت نیز گفت: درباره فضای مجازی وعدههایی که داده شده را به یاد داریم، اما سخن این است که اگر دشمن بخواهد با استفاده از این فضا کشور را دچار آشوب و اغتشاش کند و در روند فعالیتها اختلال ایجاد کند چه باید کرد؟ دلیل محدودیتهای ایجاد شده تلاش دشمن برای ایجاد ناامنی در کشور بر بستر این فضاست و حتم بدانید پس از عادی شدن وضعیت، شرایط متفاوت خواهد شد. موضوع حمایت از کسب و کارهای اینترنتی تا زمان عادی شدن شرایط نیز بر بستر پلتفرمهای داخلی مورد توجه جدی دولت است.
رئیس جمهور درباره حذف ارز ترجیحی نیز گفت: موضوع اصلاح نظام پرداخت یارانهها، علاوه بر تکلیف قانونی، مورد اتفاق نظر همه کارشناسان اقتصادی نیز بود و تنها در روشها برخی اختلافنظرها وجود داشت. البته اگر بر اساس تصریح قانون، سه سال قبل این اقدامات صورت میگرفت، شاید تبعات آن بر اقتصاد کشور و معیشت مردم به مراتب کمتر بود.
آیتالله رئیسی در پاسخ به سوال دیگری درباره وضعیت بازار خودرو، به صدور فرمان هشت مادهای برای کیفی و کمیسازی تولید خودرو در کشور در اسفند ماه سال گذشته اشاره کرد و گفت: اخیرا نیز موضوع واردات خودرو برای جبران کمبودها در این بازار در دستور کار دولت قرار گرفته، گرچه بنای دولت بر تقویت تولید داخلی است و مجوز واردات برای متعادل کردن بازار خودرو صادر شده و در حال اجراست.
بنای دولت شنیدن نظر دیگران ولو با وجود تفاوت سلایق سیاسی است
رئیس جمهور درباره مشکلات بازار سرمایه نیز تصریح کرد: در دوره گذشته زندگی ۵۰ میلیون سهامدار خُرد را به غلط به اقتصاد کلان بازار سرمایه مرتبط کردند که این مسئله موجب ایجاد مشکلاتی برای مردم شد، دولت برای ساماندهی به بازار سرمایه پنج مرتبه تشکیل جلسه داده و با بحث و هماندیشی راهکارهایی در دستور کار قرار داده که خوشبختانه شاخصها نیز گویای کارآمدی اقدامات دولت در این زمینه است و این اقدامات همچنان ادامه دارد.
آیت الله رئیسی همچنین درباره استفاده دولت از ظرفیت کانونهای فرهنگی و دانشگاهی نیز تصریح کرد: بنای دولت شنیدن نظر دیگران ولو با وجود تفاوت سلایق سیاسی است و دولت سیزدهم حتما از فعال شدن دانشگاهها برای حل مسائل استقبال میکند.
رئیس جمهور در پایان ضمن قدردانی از دانشجویان و اساتید با بصیرت دانشگاه که با رونق کلاسها و پافشاری بر ارزشها اجازه ندادند فضای دانشگاه به محلی برای جولان اغتشاشگران تبدیل شود، به روح پاک همه شهدا به ویژه شهدای دانشجو و شهدای مدافع امنیت درود فرستاد.
حاشیههای مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران
به گزارش ایرنا، مراسم گرامیداشت هفتادمین سالگرد روز دانشجو صبح امروز - چهارشنبه ۱۶ آذر - با حضور رئیس جمهور و جمعی از دانشجویان و دانشگاهیان در تالار فردوسی دانشگاه تهران آغاز شد. در این برنامه که به میزبانی دانشگاه تهران و دانشگاه علوم پزشکی برگزار شد، دانشجویان دانشگاههای مختلف حضور داشتند.
رئیسجمهور که به دعوت تشکلهای مختلف دانشجویی در دانشگاه تهران حضور یافته، پیش از حضور در جمع دانشجویان و اساتید دانشگاه تهران، با حضور بر مزار شهدای گمنام و قرائت فاتحه، نسبت به مقام این شهیدان والامقام ادای احترام کرد.
پیش از آغاز سخنان رئیس جمهور امیرمحمد پولانی دانشجوی کارشناسی ارشد مطالعات منطقهای، محمد هوشچیان دانشجوی مهندسی مکانیک بیوسیستم، امیرحسین سیدرحیمزاده دانشجوی رشته اقتصاد، فاطمه سادات هوشمند دانشجوی مقطع کارشناسی رشته هوافضا، زهرا کمالی دانشجوی زبان و ادبیات عرب، محمدهادی نصر دانشجوی مدیریت دولتی و معین رضیعی دانشجوی حقوق عمومی به بیان نقطه نظرات و دیدگاههای خود درباره مسائل مختلف کشور پرداختند.
دانشجویان هوشمندانه توطئه دشمن در ارائه تصویر کاریکاتوری از دانشگاهها را خنثی کردند
دکتر سیدمحمد مقیمی رئیس دانشگاه تهران در این مراسم اظهار داشت: دشمنان ملت ایران در حوادث اخیر تلاش کردند با کمک معدودی فریبخورده با ایجاد بحران تصنعی در دانشگاهها تصویری کاریکاتوری و غیرواقعی از دانشگاهها ارائه دهند. دانشجویان اما هوشمندانه مقابل این توطئه ایستادند و نشان دادند طمع دشمن به دانشگاههای ما به ویژه دانشگاههای شاخص که نماد آموزش عالی هستند، راه به جایی نخواهد برد.
رئیس دانشگاه تهران با اشاره به ایجاد خانه گفتگو در این دانشگاه، آن را اقدامی در جهت بسط گفتگو در دانشگاه و جامعه دانست که میتواند از آن در شرایط ملتهب، برای تبدیل تهدید به فرصت بهره جست.
مقیمی با اشاره به بیانات روز گذشته مقام معظم رهبری درباره بازسازی انقلابی ساختارهای فرهنگی کشور، تاکید کرد که دانشگاهها نقش اول را در این زمینه ایفا خواهند کرد.
وی خاطرنشان کرد: به رهبر عزیزمان تعهد میدهیم دانشگاهها بر اساس نقش تمدنسازی که دارند، انتظارات ایشان در این حوزه را تحقق خواهند بخشید.
دانشجویان خودشان را در ساختن آینده کشور سهیم بدانند
محمد هوشچیان دبیر انجمنهای علمی دانشجویی دانشگاه تهران در مراسم آیین گرامیداشت روز دانشجو گفت: مسئله ای که میتواند جلوگیری کند از خروج نخبگان از کشور این است که دانشجویان خودشان را در ساختن آینده کشور سهیم بدانند.
وی تاکید کرد: انجمنهای علمی دانشجویی باید ظرفیتشان در راستای پیشرفت علمی و فناوری کشور بکارگرفته شود و حمایت شوند. باید از بحث مقالهمحوری عبور کرد چون منجر به حل مشکلات کشور نمیشود. رویکرد عبور از مقالهمحوری نباید نمایشی باشد و باید حمایتها همعرض بحث مقاله باشد.
این فعال دانشجویی خاطر نشان کرد: درباره اتفاقات اخیر در کشور این آمادگی از سوی انجمنهای علمی-دانشجویی برای بررسی این وقایع به صورت کاملا علمی وجود دارد.
واکنش تحسین برانگیز رئیسی در برابر مطالبهگری یک بانوی دانشجو
در جریان حضور آیتالله رئیسی در مراسم روز دانشجو در دانشگاه تهران، یک خانم دانشجو بدون گرفتن وقت قبلی و در لابهلای صحبتهای دانشجویان از جای خود برخاست و برای بیان نظرات و مطالباتش به ایراد سخن پرداخت.
او که اعلام کرد فارغ از نگاههای سیاسی مسائل و مشکلات دانشگاه و مطالبات دانشجویان را در نامهای برای رئیس جمهور مکتوب کرده، از موانع رسیدن نامهاش به دست رئیسجمهور گلایه کرد.
او با بیان اینکه برای نوشتن نامهاش ساعتها وقت گذاشته اما امروز به او گفته شده بهدلیل حضور رئیس جمهور در مجلس فرصت اندکی برای حضور در این برنامه در نظر گرفته شده، گفت ای کاش آیتالله رئیسی یک روز کامل برای دانشجویان اختصاص میداد و پای حرفها و مطالباتشان مینشست.
مسئولان برگزاری مراسم با شنیدن حرفهای این دانشجو هماهنگ کردند تا نامهاش را به رئیس دفتر رئیس جمهور بدهد اما رئیسجمهور به احترام این بانوی دانشجو برخاست و به سوی او رفت و با گرفتن نامه و تشکر از مساعی این دانشجو برای طرح مشکلات و مطالبات دانشجویان، قول داد نامه او را پیگیری کند. این اقدام رئیس جمهور مورد استقبال و تشویق مکرر دانشجویان قرار گرفت.
ما در ایران می مانیم و ایران را میسازیم
زهرا کمالی نماینده کانونهای فرهنگی از دانشگاه تهران نیز در سخنانی گفت: ما در ایران می مانیم و ایران را میسازیم؛ما پای کار شما هستیم برای ساختن آیندهای بهتر. ما شاید در ظاهرمان تفاوت داشته باشیم ولی یک اشتراک داریم و آن اشتراک ایران است که میخواهیم برای آن تلاش کنیم.
این فعال دانشجویی با بیان اینکه ما در ایران میمانیم و آن را میسازیم، این امید را شما میتوانید پررنگ کنید، اظهار داشت: جای خوشحالی بود که در اول دولت شما برای مردمیسازی دولت اقدامات خوبی انجام شد؛ اما جای ما ۸ هزار کانون در این فرآیند خالی است.
کمالی تاکید کرد: ما را باور کنید؛ اگر فرهنگ این کشور را بسازیم بسیاری از مسائل حل خواهد شد. اگر خیلیها ماراحتند و ناسزا میگویند به این خاطر است که فرهنگ گفتگو را به ما یاد ندادهاند.آقای رئیس جمهور ما پای کار شما برای ساخت آینده بهتر برای کشور عزیزمان ایران هستیم.
ساز و کاری برای اعتراض اقشار مختلف فراهم کنید
امیرحسین سید رحیم زاده نماینده جنبش عدالتخواه دانشجویی نیز در این نشست گفت: آشوبهای سه ماه گذشته حاصل فعالیتهای دشمن است، البته این آشوبها در بستر مسائل رقم خورده طی سالهای گذشته به وجود آمده است.
وی ادامه داد: وقتی دنبال رای بودید از فالوور اینستاگرام میگفتید، اما حالا شیر اینترنت را بستهاید؛ مشکلات با کارهای نمایشی مثل معاونت مردمیسازی حل نمیشود.
وی با طرح این پرسش راه اعتراض به عملکرد شما و دولت چیست؟ ادامه داد: صف اعتراض را به ما نشان دهید و ساز و کاری برای اعتراض اقشار مختلف فراهم کنید.
دولت صدای معترضین را که صف خود را از اغتشاشگران جدا کردهاند، بشنود
محمد هادی نصر نماینده بسیج دانشجویی کشور با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران خط قرمز ماست، اظهار داشت: دولت صدای معترضین را که صف خود را از اغتشاشگران جدا کردهاند، بشنود.
وی با تاکید بر اینکه دشمن میخواهد انتقام همه چهل سال ناکامی خود را با ایرانستان کردن این خاک بگیرد، تصریح کرد: با صدای بزرگ اعلام میکنیم که استقلال، آزادی و جمهوری اسلامی خط قرمز ماست و جلوی هرکس که بخواهد میراث شهدا را خدشهای به آن وارد کند در مقابلش میایستیم.
وی ادامه داد: موقع آن است که دولت دردها و گرفتاری مردم را مسئله اصلی خود بداند و صدای معترضانی که صف خود را از اغتشاشگران جدا کردهاند را بشنود.
این فعال دانشجویی با تاکید بر اینکه در زمینههایی شاهد رشد و پیشرفت بودهایم، اما در زمینههایی در بر پاشنه قبلی میچرخد، خطاب به رئیس جمهور گفت: با سیاستهای اقتصادی نئولیبرالی هنوز تعیین تکلیف نکردهاید.
نصر این انتقاد را مطرح کرد که سازمان برنامه و بودجه و بانک مرکزی سیاستهایی را دنبال میکنند که مستضعفین را تضعیف میکند. چرا جراحان اقتصاد همیشه تیغ خود را بر تن ضعیف مستضعفان میکشند؟
وی از رئیس جمهور خواست که صحبت از افزایش قیمت حاملهای انرژی را یکبار کنار بگذارید و از جراحی اصلی را از بانکها شروع کنید؛ شما معروف به سید محرومان بودید، در سیاستگذاریهایتان طرف کوخ نشینان باشید.
عدم پایبندی برخی مدیران دولت به گفتمان دولت یکی از مشکلات این دولت است
فاطمه سادات هوشمند نماینده تشکل دانشجویی دفتر تحکیم وحدت نیز در این نشست دانشجویی گفت: کسانی که هم صدا با رسانههای سعودی جاده صاف کن فرزند شاه شدهاند، خائن خون شهید قندچی، شهید بزرگ نیا و شریعت رضویاند؛ امروز به برکت خون آن شهیدان یک زن در برابر رئیسجمهور ایستاده است.
وی با بیان اینکه دولت سیزدهم امید را در دل مردم زنده کرد، خطاب به رئیس جمهور گفت: شما کشور را معطل امضا کری نکردید و آب خوردن مردم را به برجام گره نزدید.در دولت شما ایران چهارراه دنیا و محل حضور سران کشورهای مختلف شده است.
نماینده دفتر تحکیم وحدت خاطر نشان کرد: عدم پایبندی برخی مدیران دولت به گفتمان دولت یکی از مشکلات این دولت است، مثلا از ابتدا مشخص بود که ساخت چهار میلیون مسکن با وزیری که مریض احوال باشد شدنی نیست؛ اکنون سوال است که آقای رییسی چگونه میخواهد به وعده خود عمل کند.
این فعال دانشجویی افزود: به عنوان یک دختر ایرانی به نفس کشیدن در اتمسفر جمهوری اسلامی ایران افتخار میکنم.
وی خاطر نشان کرد: مسائل زنان و خانواده با کارهای جزیرهای حل نخواهد شد، مسائل زنان سالهاست دستمایه بازی سیاسی گروههای مختلف شده است.
به گزارش ایرنا، رئیس جمهور سال گذشته نیز به مناسبت روز دانشجو در دانشگاه شریف حضور یافت و به سخنان دانشجویان و نقدهای صریح و شفاف آنان گوش فرا داد. از ابتدای دولت سیزدهم تاکنون آیت الله رئیسی دیدارهای متعددی با قشر دانشجو داشته و در سفرهای استانی، ضیافتهای رمضان و مناسبتهای مختلف، مهمان و میزبان دانشجویان و دانشگاهیان بوده است.
۱۶ آذر ۱۳۳۲ و به فاصله چهار ماه از کودتای ۲۸ مرداد آمریکا و انگلیس در ایران که منجر به سقوط دولت قانونی وقت شد، محمدرضا پهلوی میزبان «ریچارد نیکسون» معاون وقت رئیسجمهور آمریکا بود. مهمانی شاه و حامی کودتاگرش برای دانشجویان آزادیخواه آسان نبود و اعتراضات به این سفر منجر به شهادت سه تن از دانشجویان دانشکده فنی شد. این مناسبت گرچه در دولت پهلوی دوم، اهمیتی نداشت اما پس از پیروزی انقلاب اسلامی، به عنوان نمادی از مبارزه برای استقلال و آزادی، گرامی داشته شد.
نظر شما