به گزارش ایرنا، علیرضا شهسواری روز شنبه در نشست خبری در سنندج اظهار کرد: طبق ماده ۲۱ قانون جامع خدمات رسانی ایثارگران باید ۲۵درصد استخدامی دستگاههای اجرایی به جامعه ایثارگران اختصاص پیدا کند که در استان کردستان به غیر از چند دستگاه سایر ادارات در این زمینه اقدام زیادی انجام ندادهاند.
وی یادآور شد: حدود ۱۳ ماه است که کارگروه اشتغال فرزندان شاهد و ایثارگران در استان تشکیل نشده و این در حالی است که موضوع اشتغال به بنیاد شهید مربوط نمیشود و این نهاد متولی طرح مطالبه ایثارگران است و دستگاههای مختلف باید به این موضوع توجه جدی داشته باشند.
مدیرکل بنیاد شهید و امور ایثارگران کردستان تاکید کرد: از دستگاههایی که ظرفیت اشتغال دارند انتظار داریم ماده ۲۱ را نیز اجرایی کرده و جامعه ایثارگران را فراموش نکنند، ضمن اینکه این مساله نیازمند همافزایی دستگاههای اجرایی است.
شهسواری به تسهیلات اشتغال جامعه ایثارگری استان نیز اشاره و اظهار کرد: میزان تسهیلات اشتغال صندوق توسعه اشتغال بنیاد سال گذشته ۱۰۰ میلیون تومان بود که امسال به ۱۵۰ میلیون تومان افزایش یافته اما جوابگو نیست و قرار است باز هم افزایش پیدا کند.
وی یکی دیگر از راههای اشتغال جامعه ایثارگری را استفاده از فرصتهای درون سازمانی اعلام کرد و گفت: در میان ایثارگران افراد زیادی وجود دارند که از تمکن مالی برخوردارند که می توان با استفاده از سرمایه آنان اشتغال درون سازمانی ایجاد کرد که در این راستا نیاز به اعتمادسازی و فرهنگسازی است.
برنامه هفتم خبرهای خوبی برای ایثارگران دارد
مدیرکل بنیاد شهید و ایثارگران کردستان به برنامه هفتم توسعه اشاره کرد و افزود: برنامه هفتم مبنای تمام تصمیم گیریهای نظام است و بازنگری در برنامه ششم با جدیت توسط دولت انجام شد تا نواقص موجود در برنامه هفتم اصلاح، رفع و یا تسهیل شود.
شهسواری یادآور شد: خروجی برنامه هفتم برای نظام، آینده کشور و جامعه ایثارگری بسیار خوب خواهد بود و به خصوص برای جامعه ایثارگری برنامههای خوبی دارد.
استان کردستان پنج هزار و ۵۲۷ شهید، ۹هزار و ۷۰۰جانباز و ۸۳۵ آزاده تقدیم انقلاب اسلامی کرده است.
نظر شما