۷۶۰میلیارد ریال برای بازسازی و نوسازی اماکن ورزشی آذربایجان‌شرقی هزینه شد

تبریز - ایرنا - رئیس دفتر فنی و مهندسی اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی از هزینه کرد ۷۶۰ میلیارد ریال برای بازسازی، نوسازی و به روزرسانی اماکن ورزشی استان از محل اعتبارات استانی و ملی خبرداد.

به گزارش ایرنا، سیدعطا شرفشاهی روز سه شنبه با تشریح اقدامات این دفتر در یکسال اخیر منتهی به آذرماه در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۶۲۰ میلیارد ریال از این مبلغ از محل اعتبارات استان و برای بازسازی، نوسازی و بروزرسانی رختکن های استادیوم ۷۰ هزار نفری یادگار امام(ره) تبریز، رنگ آمیزی قسمتی از مجموعه ورزشی یادگار امام(ره)، مقاوم سازی و رنگ آمیزی دکل های برقی یادگار امام (ره) و تکمیل سالن های ورزشی سرپوشیده ۳۰۰۰ نفری رسالت و ۳۰۰۰ نفری میرداماد تبریز هزینه شد.

وی همچنین از تکمیل، افتتاح و بهره برداری سالن ورزشی آخوند قشلاق بناب، چمن مصنوعی مینی فوتبال نظرلوی صوفیان و هادیشهر جلفا، بازسازی و نوسازی نگهبانی و دیوار های مجموعه ورزشی تختی، بازسازی تعدادی از اماکن ورزشی استان شامل پایگاه قهرمانی و مجموعه ورزشی شهید باکری، بازسازی و نوسازی سالن ورزشی شطرنج و مجموعه ورزشی رزمی تختی تبریز، بازسازی و نوسازی قسمتی از سیستم سرمایشی سالن شهید پورشریفی تبریز با استفاده از اعتبارات استانی خبر داد.

وی افزود: بازسازی و نوسازی پیست دوچرخه سواری یادگار امام(ره)، اجرای حصار کشی استادیوم تختی مراغه، تعویض کفپوش سالن های ورزشی در شهرستان های شبستر، مرند، اهر، ملکان، میانه و سراب، اجرای ضربه گیر و حفاظ در سالن های ورزشی شهرهای ایلخچی، کلیبر و میانه و تکمیل آسانسور سالن شهید پورشریفی تبریز در راستای مناسب سازی اماکن ورزشی برای معلولین از محل این اعتبارات انجام شد.

شرفشاهی خاطرنشان کرد: بازسازی و نوسازی آبرو سالن های ورزشی سرپوشیده استان و تجهیز و بازسازی موتورخانه های موجود در اماکن ورزشی شهرستان های تبریز، هشترود، شبستر و آذرشهر نیز از همین محل انجام شد.

وی به اقدامات انجام شده از محل اعتبارات ملی نیز اشاره و اظهار کرد: تعویض کفپوش سالن ورزشی صوفیان، تکمیل پروژه های نیمه تمام مغانجوق مراغه، سالن اندریان ورزقان، خوابگاه ورزشی سراب، سالن زورخانه و ورزش های باستانی بناب، سالن عین الدین بستان‌آباد و اجرای پیست خاکی و دوومیدانی اسکو، تکمیل چمن مصنوعی زمین ورزشی اسپیران تبریز، مولان کلیبر، ممیشلو هوراند، آذغان اهر، زاوشت بناب، آبش احمد کلیبر، دولت آباد مرند و زمین چمن هوراند نیز از اعتبار ۱۴۰ میلیارد ریالی ملی انجام شده است.

شرفشاهی به طرح های افتتاح شده ورزشی در سال ۱۴۰۱ اشاره کرد و گفت: سالن ورزشی آخوند قشلاق بناب، چمن مصنوعی هادیشهر جلفا، بازسازی و نوسازی خانه رزمی تختی، بازسازی و نوسازی خانه شطرنج باغشمال، بازسازی و نوسازی خوابگاه جلفا، احداث کورت شمشیر بازی سهند اسکو، تکمیل و بازسازی و نوسازی رختکن های یادگار امام(ره) تبریز از جمله پروژه هایی بودند که پس از تکمیل در سال ۱۴۰۱ در اختیار ورزش استان قرار داده شد.

به گزارش ایرنا، حدود یک هزار و ۲۰۰ مکان ورزشی و ۶۳۰ باشگاه ورزشی و ۱۶۰ هزار ورزشکار سازمان یافته در آذربایجان شرقی وجود دارد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha