آثار منفی فتنه ۸۸ بر اقتصاد کشور هنوز از بین نرفته است

سنندج-ایرنا- استاندار کردستان گفت: فتنه سال ۱۳۸۸ تاثیر زیادی بر بخش‌های مختلف کشور داشت به گونه ای که هنوز هم بعد از گذشت بیش از یک دهه، آثار منفی آن بر اقتصاد کشور از بین نرفته است.

به گزارش ایرنا، اسماعیل زارعی کوشا روز شنبه در جلسه برنامه‌ریزی و هماهنگی برنامه‌های هفته بصیرت و دهه مقاومت در سنندج اظهار کرد: در ۹ دی سال ۱۳۸۸ بعد از چند ماه فتنه انگیزی دشمن و حمله به مقدسات، مردم به صحنه امدند و بساط فتنه را جمع کردند اما هنوز تبعات آثار منفی آن فتنه در بخش‌های مختلف را شاهد هستیم و کشور ما هنوز هم هزینه اقتصادی آن زمان را می دهد.

وی افزود: هفته بصیرت و دهه مقاومت یکی از مناسبت‌های بسیار مهم و فرصت مناسبی برای بیان ناگفته‌ها و حرف‌هایی در این زمینه است که به خوبی در جامعه بیان، ابلاغ و نهادینه نشده است.

استاندار کردستان یادآور شد: در زمینه بصیرت‌افزایی در جامعه اقدامات و فعالیت‌های زیادی انجام شده اما موضوعات به خوبی ابلاغ نشده و بلاغت لازم را نداشته است که به هدف مورد نظر دست پیدا کنیم.

وی ادامه داد: بعد از برچیده شدن بساط فتنه سرسپردگانی که خود را ایرانی می دانستند، خواستار تحریم کشور از سوی دشمن شدند و دشمن دشمنی‌های خود را افزایش داد و هنوز هم بر همان مواضع ناحق خود اصرار می کند.

زارعی کوشا با طرح این سوال که در این سال‌ها تا چه اندازه توانسته‌ایم این موضوعات را در جامعه بیان کرده و جوانان و نوجوانان را نسبت به مواضع دشمن آگاه کنیم، تاکید کرد: همه ما باید از هفته بصیرت به عنوان یک فرصت برای بیان واقعیت‌ها در جامعه بهره بگیریم.

برنامه‌های هفته بصیرت هدفمند باشد

وی یادآور شد: مردمی کردن برنامه‌های این ایام تاثیرگذاری زیادی در جامعه خواهد داشت اما در ابتدا برنامه‌ها باید هدفمند باشد به همین دلیل نیازمند جلساتی هستیم که به شبهات پاسخ دهیم، ضمن اینکه در زمینه فتنه ۸۸ ناگفته‌های زیادی وجود دارد که باید گفته شود.

استاندار کردستان اضافه کرد: موضوعات زیادی در کشور وجود دارد که در جامعه و برای مردم بیان نمی شود، بنابراین دشمن از فضا به نفع خود بهره‌برداری کرده و به نوع دیگری موضوع را بیان کرده و در جامعه جلوه می دهد.

وی به ناآرامی‌ها و اغتشاشات اخیر کشور و دشمنی دشمنان با نظام اشاره کرد و گفت: دشمن در یک بازه ۲ سه ماهه تمام تجربیات خود را یک جا پیاده‌سازی کرد و خود را دلسوز مردم و حامی مسائل اقتصادی آنان دانست، در حالیکه اگر دلسوز اقتصادی بود به تهدید رانندگان، بازاریان و کاسبان برای تعطیل کردن کسب و کارشان روی نمی‌آورد.

زارعی با بیان اینکه کسی منکر مشکلات اقتصادی و بیکاری در کشور نیست اما باید در تحلیل‌ها دقیق باشیم تاکید کرد: این تناقضات باید گفته شود و مردم نسبت به بسیاری از مسائل در کشور آگاه شوند.

وی بیان کرد: من معتقدم این ماجرا یک عفونتی بود که باید خود را نشان می داد و امروز که فضا آرام شده درمان شود، ضمن اینکه در بسیاری از موازین و ساختارها نقص داریم که باید اصلاح شود.

استاندار کردستان با ابراز تاسف از اینکه برخی افراد که جزو روشنفکران جامعه هستند دچار توهم شده و فکر می کنند قرار است اتفاقاتی در کشور رخ دهد، گفت: بسترجهاد تبیین کارآمدی مدیران است، بنابراین باید با برنامه‌هایی هدفمند این افراد را آگاه کرد.

وی همچنین با اشاره به اینکه در آستانه سالگرد شهادت شهید حاج قاسم سلیمانی قرار داریم اظهار کرد: حاج قاسم یک اسطوره است لذا ما باید تلاش کنیم مجاهدت‌ها و رشادت‌های این شهید بزرگوار را در جامعه تبیین کنیم و در این زمینه بهره‌گیری از زبان هنر می تواند بسیار تاثیرگذار باشد.

در ادامه این جلسه ادارات و دستگاه‌های مختلف استان به ارائه برنامه‌ها، پیشنهادات و نظرات خود درباره هرچه باشکوهتر برگزار کردن برنامه‌های این ایام پرداختند.

از ۹ تا ۱۹ دی به عنوان دهه بصیرت نامگذاری شده است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha