به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام مهدی حسن زاده روز شنبه در دیدار با فرماندار گناباد افزود: اگر طبق قانون در استخدامی دستگاههای اجرایی سهمیه فرزندان شهدا و ایثارگران به طور کامل مورد توجه قرار گیرد، بخش اعظمی از بیکاری این افراد رفع می شود و باید از همه ظرفیتها برای رفع این معضل بهره گرفت.
وی تامین زمین و مسکن خانواده معظم شهدا و ایثاگران را از رویکردهای مهم این بنیاد در سالجاری برشمرد و گفت: از مجموع ۳۸۰ هزار نفر از جامعه ایثارگری خراسان رضوی ۴۰ هزار نفر مستاجر و فاقد مسکن هستند و اگر پنج درصد از سهمیه نهضت ملی مسکن به ایثارگران اختصاص یابد گره بزرگی از معضل مسکن آنان باز می شود.
میدر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی ثبت خاطرات والدین شهدا را از دیگر اولویتهای مهم این بنیاد در سالجاری برشمرد و تصریح کرد: ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از والدین شهیدان در این استان در قید حیات هستند و ماهانه به طور متوسط ۴۷ نفر از این افراد فوت می کنند و لذا سرعت بخشی در ثبت خاطرات آنان ضروری است.
وی اظهار داشت: باید در هر شهرستان استان خراسان رضوی نهضتی با مشارکت ادارات و سازمانها و با محوریت فرمانداری ها برای ثبت خاطرات والدین شهدا شکل گیرد و از همه پتانسیلهای بخشهای مختلف فرهنگی و اجتماعی در این زمینه حداکثر بهره را گرفت و همه بخشها در کنار ادارات بنیاد شهید و امور ایثارگران در این زمینه احساس مسوولیت کنند.
حجت الاسلام حسن زاده با اشاره به اینکه تاکنون سه هزار مورد از خاطرات والدین شهدا در استان خراسان رضوی به ثبت رسیده است و این استان از این نظر بیشتر آمار را در بین استانهای کشور به خود اختصاص داده است، گفت: ولی این میزان در مقایسه با مجموع ۱۱ هزار و ۵۰۰ نفر از والدین شهدای استان ناچیز است.
وی اضافه کرد: علاوه بر والدین شهدا ثبت خاطرات جانبازان دارای بیش از ۵۰ درصد مورد توجه خاص قرار دارد و تولید فیلمهای سینمایی با محوریت جانفشانی ها و رشادتها و زندگی نامه شهدا با مشارکت و پیگیری بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی در دست پیگیری و تولید است و مذاکراتی با تعدادی از فیلم نامه نویسان مطرح کشور در این زمینه صورت گرفته است.
مدیر کل بنیاد شهید و امور ایثارگران خراسان رضوی گفت: در شرایطی که دشمنان با تهاجم و شبیخون فرهنگی و سوء استفاده از ابزار هنر به دنبال بیگانه کردن نوجوانان و جوانان با دستاوردها و ارزشهای نظام جمهوری اسلامی هستند، ما باید با تولید فیلمهای سینمایی و سریالها با محوریت ایثاگری شهدا و ایثارگران به نوعی شهدا را به خلوت نوجوانان و جوانان ببریم تا آنان بیشتر با فرهنگ ایثار و شهادت مانوس شوند.
حجت الاسلام حسن زاده بیان کرد: فیلم سینمایی با عنوان "بچه زرنگ" با پیگیری بنیاد شهید و امورز ایثارگران خراسان رضوی در دست تولید است و همزمان با سالروز شهادت شهید سلیمانی طی امسال از شبکه ۲ سیما پخش میشود .
فرماندار گناباد هم با اشاره به همدلی بین مسوولان بخشهای مختلف اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی این شهرستان برای ارایه خدمات هر چه بهتر به خانواده معظم شهدا و ایثارگران گفت: در صورت اختصاص اعتبار مناسب روایتگری وصیت نامه شهدا با بهره گیری از ظرفیت صدها دانش آموز و طلبه در این شهرستان انجام می شود.
رضا نصیری افزود: همه مسوولان باید نسبت به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت احساس مسوولیت داشته باشند و اگر مسوولی در ارایه خدمات به این قشر کوتاهی کند، مسوولیت وی هیچگونه ارزشی ندارد چون همه ارزش کاری ما به برکت جانفشانیهای شهدا و ایثاگران است.
۳۸۰ هزار نفر در استان خراسان رضوی زیر پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران هستند.
این استان ۱۷ هزار و ۱۳۹ شهید، ۴۸ هزار و ۶۷۱ جانباز و سه هزار و ۳۸۳ آزاده در راه تحقق آرمانهای انقلاب اسلامی تقدیم کرده است.
گناباد با هزار و ۳۳۹ شهید، جانباز و آزاده در فاصله ۲۸۷ کیلومتری جنوب مشهد قرار دارد.
۱۶۲ نفر دانشجوی شاهد و ایثارگر و ۳۷ نفر دانشآموز، تحت پوشش خدمات بنیاد شهید و امور ایثارگران گناباد قرار دارند و تعداد کل بیمه شدگان تحت پوشش این نهاد نیز ۲ هزار و ۴۲۵ نفر هستند که از این تعداد ۵۶۷ نفر خود ایثارگران و بقیه اعضای خانواده آنان هستند.
نظر شما