۶ دی ۱۴۰۱، ۲۲:۲۰
کد خبرنگار: 3131
کد خبر: 84980863
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

۱۸ میلیارد تومان برای تکمیل پروژه های بهداشتی خراسان‌شمالی هزینه شد

بجنورد- ایرنا- معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان‌شمالی گفت: ۱۸ میلیارد تومان در ۹ ماه امسال برای ساخت و تجهیز چهار مراکز بهداشتی استان هزینه شد.

دکتر محمدرضا اکبری روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از این میزان هفت میلیارد تومان برای ساخت درمانگاه و مرکز جامع سلامت در روستاهای "خرتوت" و "زرد" شهرستان ۱۱۰ هزار نفری مانه و سملقان هزینه شد.

وی افزود: ساخت درمانگاه روستای خرتوت با متراژ ۵۲۴ متر از سال گذشته آغاز شده بود که چند ماه پیش مورد بهره برداری قرار گرفت و چهار هزار و ۷۷ نفر از روستاییان این منطقه از خدمات بهداشتی و درمانی بهره مند شدند.

اکبری اضافه کرد: مرکز جامع سلامت روستای زرد این شهرستان نیز با هزینه کرد ۳میلیارد تومان اعتبار هم اکنون بیش از ۹۰ درصد پیشرفت فیزیکی دارد و تا پایان سال مورد بهره برداری قرار می گیرد.

وی با اشاره به بهره برداری از مرکز جامع سلامت چناران شهر بجنورد با چهار میلیارد و ۲۰۰ میلیون تومان اعتبار، گفت: روند اجرایی ساخت این مرکز جامع سلامت به مساحت ۵۲۴ متر مربع از سال ۹۹ آغاز شده بود که با تخصیص اعتبارات در سالجاری تکمیل و برای خدمات رسانی به هشت هزار نفر از شهروندان مورد بهره برداری قرار گرفت.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی یادآور شد: مرکز بهداشتی "ایور" شهرستان گرمه نیز در زمینی به مساحت سه هزار متر مربع با زیربنا ۵۰۰ متر و با اعتباری حدود ۳ میلیارد تومان به بهره برداری رسید.

شبانه روزی شدن مرکز جامع سلامت غلامان

اکبری با اشاره به شبانه روزی شدن مرکز جامع سلامت "غلامان" در شهرستان مرزی رازوجرگلان گفت: امسال یک میلیارد تومان نیز برای تجهیز و راه اندازی سه پانسیون در مرکز خدمات جامع سلامت بخش غلامان هزینه شد.

وی خاطرنشان کرد: با پیگیری های انجام شده در سالجاری،۲ پزشک، یک پرستار و یک نفر نگهبان به ظرفیت نیروی انسانی مرکز خدمات جامع سلامت غلامان اضافه شد و اکنون این مرکز با سه پزشک، ۲ پرستار و ۲ نگهبان، خدمات شبانه روزی سلامت را به ۱۲ هزار و ۳۸۵ نفر جمعیت در بخش ارایه می دهند.

خراسان شمالی دارای ۱۱ بیمارستان و هزار و ۴۴۴ تخت بیمارستانی است و هم اکنون پنج هزار نفر در حوزه سلامت این استان خدمت رسانی می کنند.

در این استان یک میلیون نفری، ۳۶۰ پزشک عمومی و ۲۵۰ پزشک متخصص فعالیت دارند.

۴۴ درصد از جمعیت خراسان شمالی در روستاها سکونت دارند.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha