محمدرضا اسدی روز پنجشنبه به خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این تسهیلات در تمامی شهرهای استان جز شهر مرزی راز پرداخت شده است که بیشترین آن با ۲۹۴ فقره تسهیلات در شهر بجنورد، ۹۶ فقره در اسفراین و ۵۳ فقره در شیروان است.
رییس اداره برنامهریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی افزود: امسال سهم استان از پرداخت تسهیلات احیای بافت فرسوده در شهرها، ساخت ۸۰۹ فقره واحد مسکونی است که این تسهیلات در هفت شهرستان پرداخت می شود.
وی خاطرنشان کرد: تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده توسط بانک مسکن پرداخت می شود و سقف این تسهیلات ۳۵۰ میلیون تومان است که ۱۵۰ میلیون تومان از این تسهیلات با نرخ صفر درصد و مابقی با نرخ ۱۸ درصد در اختیار متقاضیان قرار می گیرد.
رییس اداره برنامهریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی اظهار کرد: متقاضیان دریافت تسهیلات بهسازی و نوسازی بافت فرسوده شهری باید تقاضای خود را در سامانه ثبت کنند تا بررسی های لازم در این زمینه به وسیله شرکت بازآفرینی شهری ایران انجام شود.
اسدی افزود: این تسهیلات در شهرهای بجنورد، شیروان، اسفراین، گرمه، جاجرم، فاروج و آشخانه قابل پرداخت است و متقاضی ساخت و ساز در بافت فرسوده می تواند در صورت تمایل از تسهیلات بافت فرسوده و یا تسهیلات طرح نهضت ملی مسکن برای احیا و نوسازی بافت فرسوده شهری بهره مند شود.
رییس اداره برنامهریزی مسکن و بازآفرینی شهری اداره کل راه و شهرسازی خراسان شمالی با بیان اینکه تسهیلات نوسازی در بافت فرسوده پاسخگوی تنها ۳۰ درصد از نیاز ساخت یک واحد مسکونی است گفت: با توجه به بالا بودن هزینه های ساخت و ساز و افزایش تمام شده تولید مسکن، اقبال به دریافت تسهیلات برای احیای بافت فرسوده کم است.
به گزارش ایرنا، بر اساس مطالعات انجام شده؛ هفت هزار و ۳۱۲ هکتار بافت فرسوده و ناکارآمد شهری در خراسان شمالی وجود دارد.
شهر بجنورد که ۱۵۴ هکتار بافت فرسوده و سکونتگاههای غیررسمی این شهر نیز ۵۲۳.۸ هکتار است، در مجموع از ۶۷۷.۸ هکتار بافت ناکارآمد شناسایی شده است، شهر اسفراین ۱۰۵ هکتار و شیروان ۱۲۰ هکتار بافت فرسوده مصوب دارد و وسعت سکونتگاه غیررسمی این شهرها نیز ۱۹۰.۸ هکتار ثبت شده است.
خراسان شمالی با جمعیتی در حدود ۸۶۳ هزار نفر در شمال شرق کشور واقع است.
نظر شما