به گزارش خبرنگار ایرنا، حجت الاسلام حسینعلی سعدی روز جمعه در آیین گرامیداشت سالروز حماسه نهم دی در مسجد و حسینیه قلعه شاهرود به فتنه ۸۸ اشاره کرد و افزود: ۳۱ سال پس از پیروزی نظام مردم سالار دینی دنیا شاهد خلق یک معجزه برجسته، و مشارکت مردمی در انتخابات بود.
وی با بیان اینکه در انتخابات سال ۸۸ بیش از ۸۵ درصد مشارکت مردمی را شاهد بودیم، ابراز داشت: این حضور مردم سحر رسانههای معاند را باطل کرد و نظام جمهوری اسلامی را به عنوان یک نظام مردمی بیش از پیش معرفی نمود.
حجت الاسلام سعدی به تعبیر رهبر معظم انقلاب در این خصوص اشاره کرد و گفت: اتاق فکر نظام سلطه پس از این پیروزی بزرگ به دنبال طرحی بود تا آن را مصادره کند و اجازه ندهد این کار بزرگ سیاسی و حضور موثر و بصیرت مردم در کارنامه نظام اسلامی ثبت شود.
وی به سخنرانی رهبر معظم انقلاب در نوروز سال ۸۸ در حرم رضوی اشاره کرد و افزود: برخی افراد به دنبال کاشتن بذر تردید در جامعه هستند تا به هدف راهبردی خود که همانا بیاعتمادی مردم نسبت به دولت، حاکمیت و نظام است، دست یابند.
مردم سالاری دینی را نظام جمهوری اسلامی به دنیا معرفی کرد
رییس دانشگاه امام صادق(ع) با بیان اینکه حضور گسترده مردم پای صندوقهای رأی اتفاق بینظیری در تاریخ نظامهای دموکراتیک در دنیا ثبت کرد، اظهار داشت: نظام جمهوری اسلامی یک ایده نو در عرصه حکمرانی به نام مردم سالاری دینی را به دنیا معرفی کرد.
حجت الاسلام سعدی به اتفاقات پس از رأی گیری در انتخابات 88 اشاره کرد و گفت: برای نخستین بار اتفاقاتی در جریان هیأتهای اجرایی و نظارت افتاد و آن هم بازشماری بخش قابل توجهی از صندوقهای رأی بود تا اعتماد مردم تضعیف نشود.
عضو مجلس خبرگان رهبری ادامه داد: پس از بازشماری در حضور نمایندگان نامزدها، خود اذعان داشتند که تقلبی صورت نگرفته است.
وی به فتنهگران ابراز داشت: اگر شما برای منافع مردم دلسوز هستید و مسئلهای مطرح را میکنید که مشروعیت نظام را به چالش میکشد پس از پی بردن به اشتباه خود چرا سکوت کردید؟
حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه سکوت خواص پس از پی بردن به اشتباهات خود بزرگترین ضربه را به اقتدار و امنیت ملی وارد کرد، افزود: مهمترین سرمایه اجتماعی نظام، اعتماد مردم است که خواص این سرمایه اجتماعی را به چالش کشید.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) با اشاره به اینکه فتنه سه ضلع دارد، افزود: یک ضلع فتنه خواص هستند که دسترسی به اطلاعات و متن واقع دارند، ضلع دیگر آحاد مردم و ضلع بعدی رهبری هوشمندانه است.
وی به روایتی از حضرت علی (ع) اشاره کرد و اظهار داشت: وقتی فتنهای شکل میگیرد برای بیشتر مردم که دسترسی به اطلاعات پشت صحنه ندارند، تحلیل آن سخت و شناخته شده نیست.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه فتنه هزینه دارد اما دستاوردهای آن بیشتر است، افزود: فتنهها ماهیت دست آهنی زیر پوشش مخمل را برای مردم نمایان میکند.
نسل جوان امروز نیاز به دشمن شناسی دارد
حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه یکی از اهداف دشمن در این فتنهها جلب اعتماد جوانان بود، تصریح کرد: دشمنان با تطهیر جریانهایی که هیچ گاه با منافع مردم همسو نبودند به دنبال جلب اعتماد جوانان هستند.
وی با بیان اینکه در فتنه ۸۸ ماهیت فتنهگران پس از هشت ماه آشکار شد، ادامه داد: در اغتشاشات اخیر از ابتدا ماهیت نظام سلطه نمایان بود.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) به روایتی دیگر از امیرمومنان علی (ع) اشاره کرد و گفت: خواصی که به جریان فتنه سواری دادند و آنها را تغذیه کردند، امروز باید پاسخگو باشند.
حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه در فتنه ۸۸ برخی افراد نسبت به این جریان سکوت کردند، افزود: هرجا که انقلاب و نظام هزینهای باید پرداخت میکرد مردم در صحنه حضور داشتند.
عضو مجلس خبرگان رهبری به انتشار سند امنیت ملی راهبردی آمریکا توسط جو بایدن رییس جمهور این کشور اشاره کرد و گفت: در این سند دولت آمریکا با سه چالش برای سلطهگری روبرو است؛ کشور چین که اقتصاد آمریکا را زیرسووال برده است، کشور روسیه که اقتدار نظامی آمریکا را تهدید میکند و ایران که به عنوان چالش جدی برای سلطه آمریکا مطرح است.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) ادامه داد: ایران، مردم سالاری دینی را به عنوان یک نسخه جدید برای مردم دنیا صادر کرده است این یعنی چالشی جدی در برابر ابرقدرتی آمریکا است.
وی به جنگ رسانهای دشمنان در ارایه تحلیلهای غلط به مردم اشاره کرد و ابراز داشت: یکی از تحلیلهای غلط، رفع مشکلات مردم در سایه مذاکرات با آمریکا است که این معادله بسیار خطرناک است.
حجت الاسلام سعدی با بیان اینکه مشکلات بسیاری در حوزههای مختلف وجود دارد اما راه حل مشکلات زانو زدن در مقابل نظام سلطه نیست، افزود: تکیه به قدرت ملی، توان داخلی از جمله استعدادهای درخشان و جوانان انقلابی و فعال میتواند تمامی مشکلات را حل کند.
رییس دانشگاه امام صادق(ع) از مسوولان دولت مردمی، مجلس شورای اسلامی و قوه قضاییه خواست نسبت به مشکلات معیشتی مردم از همه توان نخبگان انقلابی استفاده کند.
به گفته وی، امروز بزرگترین جهاد حل مشکلات مردم است.
نظر شما