اقبال حمیدی روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار داشت: از ابتدای سال جاری تا پایان آذرماه هزار و ۱۶۷ مورد استعلام مربوط به استقرار و ادامه فعالیت واحدهای صنعتی، کشاورزی و خدماتی به این اداره کل ارسال شد.
وی با اشاره به اینکه به همه استعلام ها پاسخ داده شد، افزود: از تعداد مذکور هزار و ۶۹ استعلام در مرحله استقرار واحدهای تولیدی و ۹۸ مورد هم در فاز بهرهبرداری قرار دارد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست کردستان ادامه داد: از مجموع استعلام های ارسال شده به این اداره کل، تنها با ۸۲ مورد معادل هفت درصد مخالفت شده و با ۹۳ درصد آنها موافقت شده است.
حمیدی یادآور شد: در راستای رشد، توسعه اقتصادی و رفع موانع تولید و حفاظت از محیط زیست و ممانعت از هر گونه آلودگی زیست محیطی این اداره کل بیشترین همکاری را در راستای صدور مجوزهای زیست محیطی داشته است.
کردستان دارای پنج منطقه حفاظت شده شامل منطقه چلچمه و سارال با ۹۷ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده بیجار با وسعت ۳۲ هزار هکتار، منطقه بدر و پریشان قروه با وسعت ۴۳ هزار هکتار، منطقه حفاظت شده شاهو و کوسالان با وسعت ۵۷ هزار هکتار و منطقه عبدالرزاق سقز با وسعت ۳۹ هزار هکتار و پناهگاه حیات وحش زریوار با وسعت سه هزار هکتار و ۲ اثر طبیعی ملی وچندین منطقه شکار ممنوع است که این استان را در زمره منحصربفرد ترین نقاط کشور به لحاظ تنوع گونههای جانوری و گیاهی قرار داده است.
نظر شما