نمایشگاه توانمندی های صادراتی ایران در قشم گشایش یافت

قشم - ایرنا - نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی و افزایش صادرات غیر نفتی جمهوری اسلامی ایران عصر دوشنبه (۱۹ دی ۱۴۰۱) با حضور معاون فرهنگی، اجتماعی و گردشگری سازمان منطقه آزاد قشم و سایر مسوولان شهری و محلی این جزیره در محل نمایشگاه‌های بین المللی سرزمین آب و آفتاب گشایش یافت.

به گزارش خبرنگار ایرنا، این نمایشگاه در راستای توسعه اقتصاد کشور و اهداف بلند مدتی همچون حمایت از تولید کنندگان داخلی، تولید ثروت، افزایش تولید صادرات محور، ایجاد فرصت های شغلی، افزایش صادرات غیر نفتی و ایجاد ارتباط بین صادر کنندگان برتر داخلی با هیات های خارجی ورودی از کشورهای قطر و عمان به جزیره قشم برپا شده است.

در این نمایشگاه که از ۱۹ تا ۲۳ دیماه جاری با حضور ۸۰ غرفه در محل برگزاری نمایشگاه های بین المللی جزیره قشم برگزار خواهد شد، تولیدات دانش بنیان، صنایع دستی، سوغات، صنایع غذایی و خشکبار، لوستر و چراغ های تزئینی، کالاهای خواب و فرش، منسوجات چوبی و مبلمان در معرض بازدید شرکت کنندگان و علاقمندان قرار گرفته است.

در آیین افتتاح رسمی نمایشگاه توانمندی های صادراتی و افزایش صادرات غیر نفتی جمهوری اسلامی ایران در جزیره قشم، معاون اقتصادی و سرمایه گذاری سازمان منطقه آزاد، شهردار قشم، فرمانده انتظامی، جانشین فرمانده سپاه و جمعی از قشموندان و جامعه محلی این جزیره حضور داشتند.

جزیره زیبای قشم مشرف به تنگه هرمز و مجرای ورودی به خلیج فارس و دریای عمان است.

این جزیره که بزرگ‌ ترین جزیره خلیج فارس است، به دلیل مجاورت با اقیانوس هند، وجود منابع نفت و گاز و واحدهای پتروشیمی و پالایشگاهی و تجهیزات فرا ساحلی و برخورداری از تسهیلات بندری برای کشتی‌ های بزرگ (در رده پاناماکس) یکی از استراتژیک‌ ترین جزایر ایران و خلیج فارس است که به دلیل خدمات سوخت‌ رسانی به کشتی‌ های عبوری از آبراهه بین‌ المللی و پارک‌ های انرژی و زیست – فناوری آن شهرتی جهانی دارد.

از سوی دیگر، ویژگی‌ های طبیعی و تاریخی این جزیره، باعث شده قشم به یکی از مقاصد گردشگری اصلی در ایران تبدیل شود.

منطقه آزاد تجاری – صنعتی قشم، حدود ۳۰۰ کیلومتر مربع از این جزیره را شامل می‌ شود. این منطقه به دلیل قرارگیری در نقطه‌ ای کلیدی از کریدور ترانزیتی شمال – جنوب، دسترسی به کریدور پروازهای بین‌ المللی شرق – غرب و تسهیلات بندری آن، که به نوعی مکمل بندر شهید رجایی است، نقش پررنگی در تجارت و بازرگانی جهانی دارد.

اهداف و محورهای اصلی فعالیت‌ های این منطقه آزاد تجاری – صنعتی شامل توسعه و گسترش صنعت ترانزیت و حمل و نقل، گسترش تجارت و خدمات تجاری، صنایع انرژی‌ بر، صنایع بیوتکنولوژیک و منابع دریایی، صنایع گردشگری، شیلات و صید صنعتی، خدمات پشتیبان نفت و پارک‌ های انرژی است.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha