الله کرم عزیزی روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این مددکاران از طریق اخذ رضایت شکات و اولیای دم توانستند زمینه آزادی این مددجویان را فراهم کنند.
وی اضافه کرد: مددکاران زندان از طریق ارتباط با مددجو یان ، خانواده های آنان، شکات خصوصی، مراجع قضایی و سایر موسسات حمایتی نقش بارزی در اخذ رضایت از ۲۴ شاکی خصوصی و ۲۱ نفر از اولیای دم داشته باشند.
مدیر زندان رجاییشهر گفت: واحد مددکاری نقش کلیدی و موثری در زمینه سرعت بخشی به حل و فصل پرونده های قضایی و کاهش جمعیت کیفری به واسطه مذاکره حضوری و یا تماس تلفنی با شکات و اولیای دم ایفا می نمایند.
۲۳ مددجو با استفاده از سامانه الکترونیکی تحمل کیفر می کنند
مدیر زندان رجایی شهر کرج دربخش دیگری ازسخنان خود نیز گفت: اکنون ۲۳ مددجوی این زندان در راستای کاهش جمعیت کیفری و با هدف نوانمند سازی و بازسازی شخصیت از طریق اعمال طرح نظارت و مراقبت الکترونیکی ،محکومیت خود را در کنار خانواده سپری می کنند.
عزیزی خاطرنشان کرد:در طرح استفاده از پابند الکترونیکی، فرد مورد نظر، توسط یک ابزار الکترونیکی در محدوده خاص جغرافیایی تحت نظارت قرار میگیرد که قابلیت رصد و ردیابی در خارج از زندان است.
وی گفت: مطابق با ماده ۶۲ قانون مجازات اسلامی، در جرایم تعزیری از درجه پنج تا هشت، دادگاه می تواند در صورت وجود شرایط لازم، محکوم به حبس را با رضایت وی در محدوده مکانی مشخص تحت نظارت سامانه الکترونیکی قرار دهد.
عزیزی یادآور شد : مددجویانی که مرتکب جرایم خشن مانند قتل، آدم ربایی، سرقت مسلحانه، اسید پاشی وامثال آن شده اند از این ارفاق قانونی بهره مند نخواهندشد.
مدیرزندان رجایی شهر کرج بیان کرد : امسال مدت محکومیت چهارمددجوی این زندان که از پابند الکترونیکی استفاده می کردند بدون حضور در زندان پایان یافت.
زندان رجایی شهر یکی از چهارزندان مستقر درکرج است که زیر نظر اداره کل زندان های استان تهران اداره می شود.
نظر شما