به گزارش خبرنگار ایرنا، ابراهیم احمدی روز شنبه در نشست خبری با اصحاب رسانه اظهار کرد: این میزان تجهیزات آموزشی و هنرستانی طی سه مرحله در اختیار مدرسه ها قرار گرفته است.
وی بیان کرد: با این میزان اعتبار براساس نیازسنجی انجام شده از سوی مدرسه ها اقلام مورد نیاز از جمله ۶ هزار عدد میز و صندلی، ۹۵۰ دستگاه کولر، ۸۰۰ دستگاه کامیپوتر و برخی تجهیزات هنرستانی از جمله چرخ خیاطی، موتور خودرو، سیستم سوخت رسان و سایر موارد دیگر خریداری شده است.
وی گفت: همچنین ۱۷۲ هزار متر ایزوگام نیز تهیه و تحویل آموزش و پرورش شده است.
احمدی با اشاره به سفرسال گذشته رئیس جمهور به استان بوشهر گفت: سرجمع اعتبار مصوب برای اداره کل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس این استان ۶۰ میلیارد تومان برای ۱۵ پروژه است.
وی ادامه داد: بیشترین این رقم اعتباری از محل اعتبارات الحاقی سفر تصویب شده و تلاش میشود هر چه سریعتر نیست به جذب این اعتبار اقدام شود.
وجود ۱۷۰۰ کلاس درس تخریبی در استان بوشهر
وی بیان کرد: براساس بررسیهای انجام شده از هشت هزار و ۴۴۱ کلاس درس موجود در قالب یکهزار و ۳۲۹ مدرسه این استان در زمان حاضر یکهزار و ۷۰۰ کلاس درس در قالب ۴۱۴ مدرسه تخریبی هستند.
احمدی افزود: همچنین ۲۰ درصد کلاسهای درس تخریبی موجود در استان بوشهر معادل ۳۴۰ کلاس نا ایمن و غیرقابل استفاده هستند.
وی ادامه داد: شهر بوشهر، بخش مرکزی تنگستان و سعدآباد دشتستان بیشترین نقاط بحرانی استان بوشهر در زمینه وجود کلاسهای درس تخریبی به شمار میروند.
احمدی با بیان اینکه استان بوشهر مدرسههای سنگی بدون ملات ندارد گفت: در زمان حاضر ۲۰ تا ۳۰ مدرسه سنگی با ملات نامرغوب در استان وجود دارد که تخلیه شده و ۱۳۰ تا ۱۴۰ مدرسه نیز سنگی با ملات متوسط هستند.
وی در خصوص مدرسههای کانکسی نیز افزود: تلاش میشود این مدرسهها که بیشتر در دشتستان و تنگستان هستند مهر ۱۴۰۲ جمع شوند.
احمدی اضافه کرد: استان بوشهر دارای معماری خاص و منحصر به فردی است که تلاش کردهایم در ساخت مدارس جدید از سبک معماری بومی استفاده کنیم.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر از راهاندازی گروه جهادی برای کمک به توسعه و تعمیر مدارس خبر داد و بیان کرد: جشنواره خیرین مدرسهساز استان بوشهر ۲۸ دیماه برگزار میشود.
احداث ۸۲۰ کلاس درس خیرساز در استان بوشهر
به گفته احمدی خیرین مدرسه ساز استان بوشهر از سال ۱۳۹۲ تا ۱۴۰۱، ۸۲۰ کلاس درس در قالب ۲۰۴ پروژه با زیربنای ۱۲۰هزار و ۴۳۹ مترمربع احداث کردهاند.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: خیرین مدرسه ساز برای احداث این کلاسهای درس ۲۶۶ میلیارد و ۳۶۱ میلیون تومان هزینه کرده اند.
وی ادامه داد: انجمن خیرین مدرسه ساز استان بوشهر یکی از بزرگترین و باسابقه ترین تشکل غیر دولتی توانمند و تاثیرگذار در کشور به شمار میرود.
به گفته احمدی ۵۴ درصد پروژههای مدرسه سازی در استان بوشهر با مشارکت خیرین مدرسه ساز انجام میشود.
وی با اشاره به حضور موثر خیرین حقوقی در چهار شهرستان جنوبی استان بوشهر گفت: هرچند تاکنون میزان اعتبار تخصیص یافته از محل اعتبارات ملی در استان به ۵۰ میلیارد تومان نمی رسد اما توانسته ایم با مجموعه نفت و پتروشیمیها به مبلغ ۱۹۴ میلیارد تومان توافقنامه مبادله کنیم و این نشان می دهد سهم خیرین از اعتبارات ملی اختصاص یافته بیشتر است.
افتتاح ۳۴ پروژه آموزشی و پژوهشی در استان بوشهر
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر گفت: از ابتدای امسال تاکنون ۱۴۷ کلاس درس در قالب ۳۴ پروژه آموزشی و ورزشی با ۱۸۴ میلیارد و ۹۰۰ میلیون تومان اعتبار مورد بهره برداری قرار گرفت.
وی اضافه کرد: با افتتاح این واحدهای آموزشی ۲۷هزار و ۳۵۲ مترمربع زیربنا، سه هزار و ۸۸ متر دیوار کشی، ۳۰ هزار و ۶۳۳ مترمربع محوطه سازی به فضای آموزشی استان اضافه میشود.
وی ادامه داد: همچنین عملیات اجرایی ۱۵۵ کلاس درس در قالب ۲۱ پروژه آموزشی و ورزشی با ۱۴۸ میلیارد و ۷۰۰ میلیون تومان اعتبار با ۲۴هزار و ۲۴۵ مترمربع زیربنا، ۷۷۰ متر دیوارکشی و ۲۲ هزار و ۲۷۰ مترمربع آغاز شده است.
در ادامه این نشست نیز خبرنگاران از مدرسه استثنایی خیرساز بوشهر با عنوان دوستان که با همت جمعی از خیران خارج از کشور عملیات اجرایی آن از سال ۹۶ آغاز شد امروز با هفت میلیارد تومان اعتبار با ۹۵ درصد پیشرفت فیزیکی بازدید کردند.
این پروژه آموزشی شامل ۱۲ کلاس درس با زیربنای یکهزار و ۵۷۰ مترمربع احداث شده است که همزمان با دهه فجر مورد بهره برداری قرار میگیرد.
مدیرکل نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس استان بوشهر اظهار داشت: برای تکمیل پروژههای آموزشی استان بوشهر به ۵۰۰ میلیارد تومان اعتبار نیاز داریم.
نظر شما