به گزارش خبرنگار ایرنا، سه شنبه های تسهیل، نام دیگر ستاد استانی کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید است که هر هفته به طور مستمر در روزهای یکشنبه و در استانداری برگزار می شود اما در کنار آن روزهای سه شنبه به سراغ شهرستان ها می رود و مسائل را در همان شهرستان مورد بحث و بررسی قرار می دهد.
در قالب این طرح جدید، سه شنبه هر هفته کارگروه تسهیل و رفع موانع تولید استان تهران به یکی از شهرستان ها سفر می کند و ضمن بررسی میدانی مشکلات صنایع آن منطقه، نشست نهایی خود را به میزبانی شهرک صنعتی یا فرمانداری آن محدوده برگزار و در آن برای رفع مشکلات مطرح شده تصمیم گیری می کند.
سه شنبه تسهیل این هفته به میزبانی فرمانداری شهرستان ری برگزار شد. نهمین جلسه در نهمین شهرستان که در آن علی مهری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار، حمید زمانی معاون استاندار و فرماندار ویژه شهرستان ری، محمود سیجانی رئیس سازمان صمت استان تهران، جبرائیل برادری مدیرکل جهاد کشاورزی استان تهران، سعید صادقی مدیرعامل شرکت شهرک های صنعتی استان و دیگر مسئولان استانی و شهرستانی حضور داشتند و طی آن مشکلات ۱۰ واحد صنعتی بررسی شد.
از بازدید از شهرک صنعتی شمس آباد تا تصمیم گیری در ستاد تسهیل
علی مهری معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار تهران نیز در حاشیه این جلسه در جمع خبرنگاران با اشاره به بازدید انجام گرفته از شهرک صنعتی، در خصوص آخرین تصمیمات اتخاذ شده در زمینه رفع مشکلات این شهرک صنعتی و سه شنبه های تسهیل که این بار در فرمانداری ری برگزار شد، سخن گفت.
مهری مهمترین مشکلات پیش روی شهرک صنعتی شمس آباد را کمبود پست های برق، رفع موانع حوزه تامین اجتماعی و رفع مشکل خط انتقال آب برشمرد و یادآورشد: مشکل تامین برق تا حدودی برطرف شد، برای مساله تامین اجتماعی تا هفته آتی با مسئولان این بخش نشستی برگزار و تصمیم گیری می شود و با رفع مشکل انتقال خط آب، تا سال آتی این شهرک مشکلی در کمبود آب نخواهد داشت.
وی به تصویب ۱۷ تصمیم در ستاد تسهیل شهرستان ری اشاره و تاکید کرد: با توجه به اختیاری که قانون به این کارگروه داده است، مصوبات آن برای تمامی دستگاه های اجرایی لازم الاجراست و کمیته پیگیری نیز یک هفته پس از برگزاری جلسه، مصوبات را پیگیری می کند.
سوخت مهمرین مشکل صنایع
حمید زمانی فرماندار ویژه شهرستان ری نیز در پایان این نشست در جمع خبرنگاران حاضر شد و گفت: در ستاد تسهیل استان تهران که امروز در این شهرستان برگزار شد، مهمترین مساله مطرح شده، تامین سوخت مورد نیاز واحدها صنعتی بود.
وی با اشاره به قرار گرفتن در دوره گذار فصل سرد و افزایش مصرف سوخت در بخش تولید، افزود: باید با مدیریت مصرف سوخت از این دوران گذار که شرایط سختی است، عبور و کمک کرد تا شهرک های صنعتی دچار مشکل نشوند.
زمانی اظهارداشت: تصمیمات خوبی در این ستاد گرفته شد که می تواند در سریع ترین زمان ممکن به نتیج ملموسی برای صنایع این شهرستان منتج شود.
فرماندار ویژه شهرستان ری دیگر مسائل مطرح شده از سوی صنایع را مربوط به مباحث مالیاتی، جهاد کشاورزی، ایجاد تسهیلاتی برای صادرات و صدور مجوز اعلام کرد: در مجموع مشکلات ۱۰ واحد صنعتی مورد بحث و بررسی قرار گرفت.
۲۰ درصد صنایع استان تهران در شهرری قرار دارد
محمود سیجانی رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران نیز در پایان این نشست در جمع خبرنگاران گفت: با توجه به استقرار ۲۰ درصد از صنایع این استان در شهرستان ری، قرار گرفتن یکی از بزرگترین شهرک های صنعتی و فعالیت واحدهای تولیدی مهم و تاثیرگذار در این منطقه، برگزاری سه شنبه های تسهیل در شهرری از اهمیت خاصی برخوردار بود.
وی سه شنبه های تسهیل را فرصتی برای حضور مدیران استانی در سطح شهرستان و بررسی از نزدیک مسائل آن شهرستان و تصمیم گیری در همان نشست برای رفع مشکلات برشمرد و اضافه کرد: ستاد تسهیل شهرستانی اختیار لازم برای تصمیم گیری به منظور رفع مشکلات واحدهای صنعتی را ندارد و در نهایت مسائل به استان تفویض می شود.
سیجانی خاطرنشان کرد: طبق قانون ستاد تسهیل استان نافذ و لازم الاجراست و همه دستگاه های اجرایی مکلف به اجرای آن هستند و ضمانت اجرایی آن نیز دستور دادستان کل کشور به دادستان های عمومی تمامی استان ها مبنی بر پیگیری همکاری مدیران است.
رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران گفت: در این زمینه اراده خوبی میان دستگاه های اجرایی و دستگاه قضایی در راستای رفع موانع تولید، صیانت از اشتغال، تامین کالاهای مورد نیاز کشور و افزایش صادرات محصولات تولیدی وجود دارد.
شهرستان ری، یکی از شهرستان های ۱۶ گانه استان تهران محسوب می شود که پنج شهرک صنعتی را در خود جای داده و علاوه بر این شهرک ها، صنایع بزرگی مانند نیروگاه، پالایشگاه نفت، پالایشگاه روغن موتور و بنزین یورو پنج در آن فعالیت می کنند.
نظر شما