محمد علیمردانی روز پنجشنبه در گفتوگو با خبرنگار ایرنا افزود: فقط ۴۰ درصد دانش آموزان در صالح آباد از تلفن همراه هوشمند برخورداند لذا در ایامی که مدارس تعطیل می شود عملا بخش عمده دانش آموزان بهره ای از آموزش مجازی نمی برند.
وی خاطر نشان کرد: وضعیت توپوگرافی برخی از روستاهای خراسان رضوی به گونه ای است که آنتن دهی تلفن همراه به خوبی در سطح مناطق روستایی صورت نمی گیرد.
علیمردانی افزود: برای رفع این مشکل، روستاها به پورت اینترنت ای. دی. اس. ال تجهیز شده اند اما تعداد اشتراک اختصاص یافته بسیار کمتر از شمار متقاضیان است.
رییس آموزش و پرورش شهرستان مرزی صالح آباد نیز گفت: این شهرستان از فقر فرهنگی و اقتصادی رنج می برد و همین مساله استفاده از تلفن همراه هوشمند برای دانش آموزان را بسیار محدود کرده است.
یاسر رسولی دسترسی اندک دانش آموزان به تلفن همراه در شهرهای صالح آباد و جنت آباد را یادآور شد و افزود: در عمل ۱۱ هزار دانش آموز این شهرستان محروم از شیوه های آموزش مجازی هستند.
وی اجرای رویه های معمول آموزش مجازی در صالح آباد را غیرممکن دانست و گفت: برای ادامه آموزش در مقاطع فعالیت مجازی مدارس، "درسنامه ها" را جایگزین کردهایم که توسط معلمین بومی بین دانشآموزان توزیع می شود.
رییس آموزش و پرورش شهرستان صالح آباد بیان داشت: زمانی که معلمین بومی در محل حضور ندارند، فایل پی.دی. اف درسنامه برای معتمیدن محلی ارسال شده که پس از تکثیر بین دانشآموزان توزیع می گردد.
به گزارش ایرنا، شهرستان تلفیقی صالح آباد با ۵۵ هزار نفر جمعیت و ۹۰ کیلومتر مرز مشترک با کشورهای ترکمنستان و افغانستان در ۲۵۱ کیلومتری جنوب شرق مشهد قرار دارد.
۱۰ هزار نفر از جمعیت این شهرستان ساکن شهرهای صالح آباد و جنتآباد هستند و بقیه نیز با کشاورزی دیم در ۹۱ روستای دارای بیش از ۲۰ خانوار زندگی می کنند.
شهرستان صالح آباد ۱۰ هزار دانشآموز و هزار نفر کادر آموزشی دارد.
نظر شما