افزایش تولید بامحوریت بهره‌وری در کشور به گفتمان تبدیل شده است 

ساری - ایرنا - رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران گفت: افزایش تولید در حوزه‌های مختلف اقتصادی، صنعتی و کشاورزی بامحوریت بهره‌وری به گفتمانی واحد در کشور تبدیل شده است.

به گزارش خبرنگار ایرنا، میرسامان پیشوایی روز پنجشنبه در همایش نوآوری بهره‌وری در حوزه کشاورزی در ساری افزود: تثبیت جایگاه بهره‌وری در نرخ رشد اقتصادی کشور نشان از عزم دولت سیزدهم به مقوله مهم ایده پردازی و استفاده بهینه از امکانات موجود است.

وی ادامه داد: باتوجه به اتفاقاتی که در کشورهای منطقه در حال وقوع است برای تقویت و ارتقای امنیت غذایی در کشور راهی جز بهره وری و حمایت از تولید داخلی نداریم که در این ارتباط دولت سیزدهم در ماه های گذشته حمایت های خوبی را از شرکت های دانش بنیان داشت.

رییس سازمان ملی بهره‌وری ایران بیان کرد: تبدیل شدن بهره‌وری به گفتمان برای رسیدن به رشد اقتصادی قابل توجه از دستاوردهای ماندگار دولت سیزدهم است که بسیاری از نخبگان دانشگاهی در کشور با الهام گرفتن از این موضوع در این مسیر هموار در حال حرکت هستند.

پیشوایی افزود: در برنامه هفتم توسعه رهبر معظم انقلاب توجه ویژه ای به حوزه بهره‌وری در مصرف آب دارند که به طور حتم دولتمردان و نخبگان کشور با توجه به این موضوع به افزایش تولیدات محصولات کشاورزی بدون افزایش اراضی سطح کشت اقدام خواهند کرد.

وی با بیان این که، متاسفانه کشور در استفاده از مصرف انرژی جایگاه خوبی در جهان ندارد، گفت: در حوزه های حمل و نقل، کشاورزی و انرژی اقدامات در قالب بهره وری در کشور در دست اجرا است که با تحقق آن استفاده از امکانات در کشور باهدف خلق اشتغال و تولید خواهد شد.

به گزارش ایرنا، مازندران با تولید سالانه بیش از هفت میلیون و ۵۰۰هزار تن انواع محصولات کشاورزی حدود ۱۱درصد ارزش افزوده بخش کشاورزی کشور را در اختیار دارد.
اولین اجلاس سراسری الگوی کشت محصولات کشاورزی و رونمایی ابلاغ سند کشت محصولات استان‌ها در سال زراعی ( ۱۴۰۲ - ۱۴۰۱ ) با حضور محمد مخبر معاون اول رییس جمهور و نمایندگان مجلس شورای اسلامی و معاونان و مدیران وزارت جهاد کشاورزی در سالن خوشه وزارت جهاد کشاورزی در ۱۸ مهرماه برگزار شد.
الگوی کشت عبارت از تعیین یک نظام کشاورزی با مزیت اقتصادی پایدار مبتنی بر سیاست‌های کلان کشور، دانش بومی کشاورزان و بهره‌گیری بهینه از پتانسیل‌های منطقه‌ای با رعایت اصول اکوفیزیولوژیک تولید محصولات کشاورزی در راستای حفظ محیط زیست است.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha