داود شایقی روز یکشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا با اشاره به آخرین اقدامات برای تامین اعتبار پروژه راه آهن اردبیل اظهار کرد: در سال ۱۴۰۰ اعتبار مصوب راه آهن اردبیل – میانه ۲ هزار میلیارد ریال بود که در پایان سال مالی این رقم با رشد چهار برابری به هشت هزار میلیارد ریال افزایش یافت و امسال نیز بیش از سه هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال منابع برای این طرح تأمین شده است.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل پیشرفت فیزیکی این طرح را ۹۰ درصد اعلام کرد و گفت: برای تکمیل این طرح ۳۰ هزار میلیارد ریال اعتبار نیاز است تا در زمان مقرر به بهره برداری برسد.
شایقی اظهار کرد: امسال پنج هزار و ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار برای اجرای این طرح در بودجه اختصاص داده شده و ۲۴ هزار و ۴۰۰ میلیارد ریال هم از محل تهاتر نفت تامین اعتبار میشود.
طرح راه آهن اردبیل- میانه هماکنون در ۱۲ قطعه شامل ۳۵ درصد منطقه کوهستانی و سختگذر، ۴۵ درصد تپه ماهور و ۲۰ درصد دشت در حال اجراست. عملیات اجرایی این پروژه ۱۷۵کیلومتری از سال ۱۳۸۴ شروع شده است. با این حال طی ماههای اخیر عمده تمرکز اجرای گلوگاهها و نقاط سخت این پروژه ریلی بوده است
روز گذشته عباس خطیبی معاون توسعه راهآهن شرکت ساخت و توسعه زیر بناهای حمل و نقل کشور با اعلام اینکه پنج طرح ریلی با پیشرفتهای فیزیکی بیش از ۷۵ درصد تا پایان سال مالی ۱۴۰۱ (خرداد ماه ۱۴۰۲) امکان بهرهبرداری از آن وجود دارد، گفت: راه آهن اردبیل با ۸۵ درصد پیشرفت فیزیکی در حال مراحل نهایی ساخت است.
تامین چهار هزار میلیارد ریال اعتبار برای اردبیل -سرچم
رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی استان اردبیل همچنین درخصوص سایر پروژه های زیرساختی حمل و نقل استان اردبیل گفت با تلاش و پیگیریهای مسئولان استان چهار هزار میلیارد ریال اعتبار از محل ماده ۵۶ برای عملیات تعریض و چهارخطه کردن مسیر اردبیل-سرچم تامین شده و بزودی ابلاغ خواهد شد.
وی با اشاره به ردیف دار شدن برخی دیگر از طرحهای راهسازی استان افزود: در بودجه سال ۱۴۰۱ جاده پارسآباد-مشگین شهر به طول ۱۳۷ کیلومتر و جاده گرمی- بیله سوار هم به طول ۸۹ کیلومتر دارای ردیف ملی شدند.
شایقی همچنین با اشاره به تجهیز فرودگاه اردبیل به سیستم لاینینگ(خاک برداری) و تعمیر و تجهیز باند اصلی این فرودگاه گفت: راه اندازی شرکت هواپیمایی مطابق با ظرفیتهای این استان میتواند به بهبود سفرهای هوایی کمک کند.
رئیس سازمان مدیریت و برنامه ریزی استان اردبیل همچنین درباره تامین اعتبار بیمارستان نجف زاده اردبیل افزود: قرار شد ۶۰۰ میلیارد ریال اعتبار به این طرح اختصاص یابد تا با افتتاح آن مشکلات درمان و بهداشت استان به حداقل برسد.
نظر شما