طهماسب شیروانی روز پنجشنبه در مصاحبه با خبرنگار ایرنا افزود: مهمترین مأموریت حوزه جوانان، سامان و تسهیل ازدواج و پایین آوردن سن ازدواج و پیشگیری از طلاق است که بخشی از آن با ماموریتهای ستادی، بخشی در کمیتههای سامان ازدواج و بخشی نیز از طریق برگزاری کارگاههای مشاوره انجام میشود.
وی تصریح کرد: اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری موفق به ایجاد ۶ مرکز مشاوره تخصصی ازدواج و تعالی خانواده در شهرستانهای شهرکرد، کیار، فارسان و لردگان شده است که این مراکز تخصصی پروانه و مجوز خود را دریافت کردهاند.
شیروانی خاطرنشان کرد: بیش از ۳۰۰ برنامه متنوع در خصوص جایگاه ازدواج نیز از ابتدای امسال در استان برگزار شده و معاونت امور جوانان اداره کل کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری در ارزیابی هفته ازدواج، وزارتخانه رتبه یک را در بین ۳۱ استان کشور به خود تخصیص داد.
معاون امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان چهارمحال و بختیاری گفت:بر اساس آخرین آمار سرشماری نفوس و مسکن کشور ۳۲۱ هزار و ۹۸۶ نفر از جمعیت یک میلیونی چهارمحال و بختیاری بین ۱۸ تا ۳۵ سال سن دارند و جوان محسوب میشوند.
شیروانی ادامه داد:اختلاف کمی میان نسبت جمعیت جوان به کل جمعیت در شهرستانهای استان وجود دارد ولی شهرستاهای فارسان، لردگان و شهرکرد جوانترین شهرستانها در بین شهرستانهای ۱۱گانه استان هستند و چهارمحال و بختیاری رتبه ۱۵ از نظر تعداد جوانان در میان اُستانهای کشور را دارد.
وی یادآور شد:دولت سیزدهم از ابتدای شروع بهکار پیگیر امور جوانان است و توجه ویژهای به این حوزه دارد و بعد ۱۰ سال وقفه، با حضور رییس جمهور شورای عال جوانان احیا شد و دبیرخانه این شورا در نهاد ریاست جمهوری راهاندازی شد.
این مسوول امور جوانان استان خاطرنشان کرد:وجود رییس جمهور در شورای عالی جوانان باعث شده، دستورات و مصوبات خوبی در حوزه جوانان در ۱.۵(یک و نیم) سال گذشته ابلاغ شود، به عنوان نمونه در پرداخت تسهیلات و وام ازدواج که یکی از مشکلات مهم جوانان از گذشته تاکنون بوده است و همچنان تا حدودی وجود دارد، رییس جمهور به بانک مرکزی دستور دادند، تسهیلات پروندههایی که در بانکهای عامل تکمیل میشوند ظرف ۱۰ روز پرداخت شود.
شیروانی تصریح کرد: کمیتههای سامان ازدواج که با وجود قانون تسهیل ازدواج ۱۶ سال رها شده بود و چهار دولت پیشین اقدامی در خصوص آن انجام نداده بودند با مصوبه شورای عالی جوانان این کمیتهها در تمامی شهرستانهای کشور فعال شدند و ریاست آنها، با فرمانداران است و مسایل و امور مربوط به ازدواج شهرستانها در آنها پیگیری میشود.
وی اظهار داشت: یکی دیگر مصوبات خوب شورای عالی جوانان،استفاده از اماکن، تالارها و سالنهای دولتی و عمومی برای برگزاری جشنهای ازدواج است که بر اساس دستورالعمل شورا ۲۰ درصد از ظرفیت این اماکن و امکانات برای ازدواج جوانان به صورت رایگان باید اختصاص داده شود و اختیار این امور به کمیتههای سامانه ازدواج در شهرستانها واگذار شده است.
معاون امورجوانان چهارمحال و بختیاری گفت:توسعه مراکز مشاوره تخصصی ازدواج و تعالی خانواده، توجه به غنیسازی اوقات فراغت جوانان، برگزاری کارگاه آموزشی قبل، حین و بعد از ازدواج، شبکهسازی سازمانهای مردمنهاد مرتبط با حوزه جوانان و پیگیری پرداخت تسهیلات ازدواج از جمله وظایفی است که بر عهده معاونت امور جوانان، وزارت ورزش و جوانان قرار داده شده است.
به گزارش ایرنا، چهارمحال و بختیاری نزدیک به یک میلیون نفر جمعیت دارد که بخشی از این جمعیت را جوانان تشکیل میدهند.
نظر شما