۹ بهمن ۱۴۰۱، ۱۲:۰۱
کد خبر: 85012846
T T
۱ نفر

برچسب‌ها

نماینده مجلس: کارکنان راه‌آهن دین خود را در دفاع مقدس ادا کردند

شهرری - ایرنا - نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی و فرمانده دوران دفاع مقدس با گرامیداشت ۲۴۸ شهید صنعت حمل و نقل ریلی کشور گفت: مسئولان و کارکنان راه‌آهن جمهوری اسلامی دین خود را در دوران دفاع مقدس به طور کامل ادا کردند.

به گزارش خبرنگار ایرنا، اسماعیل (محمد) کوثری روز یکشنبه در آئین گرامیداشت ۲۴۸ شهید صنعت حمل و نقل ریلی کشور در سالن ندبه بهشت زهرا (س) با اشاره به فرارسیدن دهه فجر اظهار داشت: مسئولان حمل و نقل ریلی در دوران دفاع مقدس برای ریل گذاری، پل سازی و همچنین در اختیار گذاشتن امکانات راه آهن؛ مثل لودر و بولدوزر، پای کار بودند و همه این ماشین آلات در اختیار جنگ و رزمندگان قرار داشت.

وی افزود: شهید نوری فرمانده ای مقتدری بود که بسیج راه آهن را ایجاد کرد و در جنگ با بسیاری از دوستان و همرزمانش از راه آهن به سوسنگرد آمدند و در لشکر ۲۷ محمد رسول الله (ص) در کنار سردار حاجی پور در جبهه ها حضور داشتند.

به گفته کوثری، این شهید ابتدا از ناحیه دست جانباز شد اما باز هم طاقت نیاورد و در عملیات خیبر لشکر را فرماندهی کرد؛ صبوری و اخلاق حسنه شهید نوری زبانزد خاص و عام بود.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی ادامه داد: فرماندهی پایگاه ابوذر در اختیار این شهید قرار داشت و با اینکه جانبار بود به جبهه رفت؛ ما نیز دیدیم که باید از توانمندی این عزیز در لشکر استفاده شود و شهید نوری به عنوان جانشین لشکر ۲۷ انتخاب شد و در نهایت به شهادت رسید.

کوثری به ذکر خاطره ای از این شهید پرداخت و گفت: در فاو، بسیجیان و سپاهیان ما موفق عملکرد کردند و عراقی ها مهران را گرفتند تا این عملیات را کم اثر کنند و شهید نوری در این عملیات آن یکی دستش را از دست داد.

این فرمانده دوران دفاع مقدس خاطرنشان کرد: این شهید بزرگوار حتی برای یک لحظه اتاق ستاد را ترک نمی کرد و به خانواده اش که در اندیمشک بود سر نمیزد؛ گوشی تلفن را جلوی گوشش می گرفتند تا با خانواده صحبت کنند.

کوثری در خاطره ای دیگر افزود: شهید نوری حکمی از آقای سعیدی کیا برای مسئولیت داشت اما با عذرخواهی مسئولیت را قبول نکرد و با خدا معامله کرده بود تا شهید شود.

وی یادآور شد: این شهید ۲ سال از بنده بزرگتر بود و خواست که شب عملیات به خط برود؛ من گفتم به هیچ وجه اما اصرار زیاد بود گفتم در هوای گرگ و میش برو. در نهایت رفت و راننده اش شهید شد ترکش خورد و شهید نوری زنده بود تا وقتی داشت می آمد با گلوله ای دیگر به شهادت رسید.

نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی با اشاره به دهه فجر انقلاب اسلامی، گفت: در سال ۱۳۴۲ شمسی امام راحل شاه را نصیحت کرد اما شاه گوشش بدهکار نبود و با برگزاری جشن های ۲ هزار و ۵۰۰ ساله ساله سعی کرد که تاریخ هجری را هم عوض کند.

کوثری ادامه داد: شاه نه تنها تاریخ بلکه آنچنان جامعه را به سمتی می برد که امام راحل دیگر طاقت نیاورد. حتی حضور امام را در نجف که تبعید شده بود، طاقت نیاوردند و اجازه ورود به کویت هم ندادند.

وی افزود: امام در نهایت به پاریس رفت و گفت که من به روستا می روم و اینجا نمی مانم؛ در آنجا روح الله آنچنان رهبری کرد که بسیاری از جوانان خود را ساختند.

کوثری یادآور شد: برخی راه را اشتباه کردند اما امثال شهید سرافراز علیرضا نوری پای کار انقلاب بودند؛ راه آهن را این شهید با کمک دوستان دیگر به وجد آوردند و راه آهن دین خود را برای انقلاب در دوران دفاع مقدس ادا کرد.

مراسم گرامیداشت شهدای صنعت حمل و نقل ریلی و سی و ششمین سالگرد شهادت سردار رشید اسلام شهید علیرضا نوری با حضور اسماعیل (محمد) کوثری نماینده مجلس شورای اسلامی ( فرمانده وقت لشکر محمد رسول الله در زمان دوران دفاع مقدس )، سردار حسن حسن زاده فرمانده سپاه محمد رسول الله تهران بزرگ و مسئولان راه آهن در سالن دعای ندبه بهشت زهرا واقع (س) برگزار شد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha