۱۹ اردوگاه اسکان اضطراری در خوی برپا شد/ آغاز توزیع اقلام امدادی، ساعاتی پس از وقوع زلزله

تهران - ایرنا - رئیس جمعیت هلال احمر با اشاره به وقوع زمین لرزه ۵.۹ ریشتری در شهرستان خوی، اهم اقدامات هلال‌احمر در امدادرسانی به زلزله‌زدگان تشریح کرد و گفت: ۱۹ اردوگاه اسکان اضطراری در این شهرستان برپا شد.

به گزارش ایرنا از جمعیت هلال‌احمر، پیر حسین کولیوند اظهارداشت: بعد از تایید خبر وقوع زلزله، هفت تیم ارزیاب به شهرستان خوی اعزام شد همچنین پس از ارزیابی اولیه در استان‌ آذربایجان غربی، وضعیت قرمز و در استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، کردستان، زنجان، قزوین، تهران، گیلان و مازندران، وضعیت نارنجی اعلام شده است.

وی ادامه داد: فراخوان اعضای سامانه مدیریت پاسخگویی اضطراری سازمان، استان آذربایجان غربی و استان‌های معین و تشکیل جلسه پاسخ اضطراری به حوادث و سوانح در محل EOC سازمان و استان حادثه دیده و استان‌های معین از اقدامات دیگری بود که بلافاصله انجام شد.

کولیوند افزود: تبادل اطلاعات با مراکز فرماندهی عملیات اورژانس و سازمان راهداری کشور توسط سازمان و هلال احمر استان آذربایجان غربی در گام‌های بعدی انجام شد.

رئیس جمعیت هلال‌احمر با اشاره به حضور میدانی در مناطق زلزله‌زده به همراه سرپرست سازمان امداد و نجات، افزود: اعزام ۵ تیم ارزیاب ستادی از سازمان امداد و نجات، آماده‌باش تیم‌های امداد هوایی استان‌های معین و اعزام تیم های آنست از استان‌های آذربایجان شرقی، اردبیل، تهران، زنجان، همدان و سازمان امداد و نجات، برپایی اردوگاه‌های اسکان اضطراری در سطح شهرستان خوی در ۱۹ منطقه و آغاز مرحله توزیع اقلام امدادی در بین آسیب دیدگان در روستاها در ساعات ابتدایی پس از زمین لرزه از اقدامات دیگر جمعیت هلال احمر در این زمین‌لرزه بوده است.

رئیس جمعیت هلال احمر، با اشاره به توزیع هزار و ۶۶۴ دستگاه چادر، شامل ۴۷۶ چادر مسافرتی و هزار و ۱۸۸ چادر امدادی، گفت: ۶۰ شعله والور، ۲۸۰ بخاری برقی، ۲۸۰ بسته غذای ۷۲ ساعته، ۲ هزار و ۲۹۹ تخته پتو و هزار و ۱۵ تخته موکت بین افراد آسیب‌دیده توزیع شد.

به گزارش ایرنا، زمین لرزه‌ای به بزرگی ۵.۹ درجه در مقیاس امواج درونی زمین (ریشتر) ساعت ۲۱:۴۴ شنبه، هشتم بهمن ماه شهر خوی در آذربایجان غربی را لرزاند که طبق اولین گزارش‌ها، خسارت، مصدومان و بویژه قدرت آن بیش از زمین لرزه ۲۸ دی، ۱۳ مهر امسال و حتی اسفند سال ۱۳۹۸ این منطقه بود.

این زمین لرزه در مرز ایران و ترکیه و در قدرت ۵.۳ ریشتری اتفاق افتاده ولی دقیقه به دقیقه، دقت اعلام قدرت بیشتر شد تا اینکه موسسه لرزه نگاری دانشگاه تهران، قدرت آن را ۵.۹ ریشتر در عمق ۷ کیلومتری زمین و بسیار نزدیک به مختصات زمین لرزه ۲۸ دی ماه در منطقه فیرورق خوی اعلام کرد.

با توجه به شدت بیشتر زمین لرزه و اینکه طبق برخی گزارش‌ها، این زلزله علاوه بر شهرهای ارومیه و سلماس و برخی شهرهای استان آذربایجان شرقی در برخی کشورهای دیگر از جمله ترکیه و ارمنستان هم احساس شد، لذا انتظار می‌رود که میزان خسارت‌های آن بیش از زلزله های گذشته باشد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha