رشد ۵۴۰ درصدی مساجد اهل سنت استان کرمانشاه بعد از انقلاب
نمایی از مسجد اهل سنت شافعی کرمانشاه

کرمانشاه – ایرنا – مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه با اشاره به اینکه قبل از انقلاب اسلامی تنها ۹۶ مسجد اهل سنت در استان وجود داشت که این آمار به برکت انقلاب اسلامی امروز به ۵۲۲ مسجد افزایش یافته است، گفت: اکنون شاهد رشد بیش از ۵۴۰ درصدی مساجد اهل سنت استان کرمانشاه هستیم.

به گزارش ایرنا؛ حجت الاسلام و المسلمین «حسن منتظری» روز دوشنبه در یک نشست خبری که به مناسبت دهه فجر در مرکز اسلامی استان کرمانشاه برگزار شد، افزود: هم اکنون بیش از ۴۳ درصد از مساجد استان کرمانشاه متعلق به اهل سنت است بطوریکه از یک هزار و ۲۰۰ مسجد استان، ۵۲۲ مسجد در امور اهل سنت فعالیت می‌کنند.

وی با اشاره به اینکه مرکز اسلامی استان کرمانشاه در دهه فجر امسال برنامه های متنوعی را در راستای بیان دستاوردهای انقلاب اسلامی و جهاد تبیین مدنظر مقام معظم رهبری برگزار می کند گفت: هفته آینده اجتماع و همایش بزرگی با حضور ۲۵۰ تن از علمای برجسته شیعه و سنی در تالار بعثت کرمانشاه برگزار می شود.

رشد ۵۴۰ درصدی مساجد اهل سنت استان کرمانشاه بعد از انقلاب

مدیر مرکز اسلامی استان کرمانشاه با تاکید بر اینکه وظیفه همه ما است تا جشن های امسال دهه فجر را مردمی کنیم و مردم در برگزاری این مراسمات نقش بسزایی داشته باشند، تصریح کرد: در دهه فجر امسال و با محوریت خود مردم بعد از نماز عشا در برخی از مساجد برنامه های متنوعی اجرایی می شود و این در حالی است که در این مدت قبل از خطبه های نماز جمعه علمای اهل سنت در نماز جمعه حاضر شده و در خصوص دستاوردهای انقلاب اسلامی صحبت خواهند کرد.

حجت الاسلام و المسلمین منتظری در بخش دیگری از صحبت های خود با اشاره به تعابیر مختلفی چون تهاجم فرهنگی، ناتوی فرهنگی و شبیخون فرهنگی از سوی مقام معظم رهبری در ادوار مختلف گفت: امروز دشمن در ابعاد گوناگون به دنبال ضربه زدن به جمهوری اسلامی و امنیت کشور است لذا همه ما باید نسبت به جهاد تبیین و اشاعه آن در جامعه کوشا باشیم تا نقشه های آنها را خنثی کنیم.

به گزارش ایرنا، در استان کرمانشاه که بیش از ۲۴ هزار کیلومتر مربع وسعت دارد؛ حدود ۲ میلیون نفر جمعیت در ۱۴ شهرستان و بیش از ۲ هزار و ۶۰۰ روستا سکونت دارند که از این تعداد نیمی از جمعیت در مرکز استان زندگی می کنند.

این استان بافتی قومی و مذهبی دارد و اقوام کُرد، لک، جاف و ترک و همچنین مذاهب و فرق اهل تسنن، تشیع و اهل حق در این استان سکونت دارند.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha