به گزارش ایرنا، «سید عادل عربی» روز سه شنبه در سومین جلسه کارگروه کاهش آلودگی هوا افزود: بر اساس پژوهشی که انجام شده است روزانه ۲۹۹ هزار تردد خودرویی در شهر همدان انجام می شود که ۲۲۰ هزار آن مربوط به خودروهای شخصی است که بیشترین تعداد آن مربوط به پراید، پژو و سمند است.
وی ادامه داد: در اوج ترافیک صبحگاهی، خودروهای شخصی همچنین ۳.۸ تن در ساعت مونواکسیدکربن در هوای همدان منتشر می کنند که رتبه پس از آن به تاکسی ها تعلق دارد.
معاون محیط زیست انسانی اداره کل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: همچنین در شاخص آلودگی هوا بر اثر ذرات معلق، سهم کامیون ها و اتوبوس ها از همه بیشتر است.
وی با اشاره به اینکه سالانه ۴۱۰ هزار تن دی اکسید کربن در همدان منتشر می شود، افزود: کامیون ها ۱۸۰ تن و اتوبوس ها ۸۰ تن ذرات معلق در سال منتشر می کنند که رتبه اول را برعهده دارند.
عربی، نبود حمل و نقل در دسترس و سریع و عمر بالای ناوگان حمل و نقل را از دیگر علل آلودگی هوا همدان بر شمرد و بر ضرورت نوسازی اتوبوس، کامیون، مینی بوس و تاکسی های فرسوده تاکید کرد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست استان همدان گفت: برای نوسازی ناوگان تاکسیرانی هر تاکسی تا ۵۰ میلیون تومان تسهیلات داده می شود.
«سید مریم محمدی» با بیان اینکه مشکل آلودگی هوا بدون سرعت و کیفیت مناسب حمل و نقل عمومی رفع نمی شود ادامه داد: به جز چند مواد قانونی، دستگاههای اجرایی استان وظایف خود را در کاهش آلودگی هوا انجام داده اند.
در این جلسه همچنین باد خیز نبود شهر همدان و سکونت هوا از مهمترین علت آلودگی هوای شهر همدان عنوان شد و بر ضرورت سیستمی شدن پلاک خوان برای کنترل خودروهای بدون معاینه فنی تاکید شد.
نظر شما