فیلمسازان ایرانی بدون توجه به جشنواره های خارجی فیلم بسازند

تبریز - ایرنا - دبیر چهل و یکمین جشنواره بین المللی تئاتر فجر گفت: در عرصه سینما باید حرف خودمان را بزنیم چون هر وقت خواستیم تقلید دیگران را بکنیم و برای جشنواره ها و جایزه ها فیلم بسازیم نتیجه خوب نشده است.

کوروش زارعی شامگاه دوشنبه در افتتاحیه جشنواره استانی فیلم فجر آذربایجان شرقی افزود: هر وقت برای خودمان، مردم خودمان و فرهنگ و آئین و سنت ها و داشته های خودمان فیلم ایرانی ساختیم، حتی در جهان و جشنواره های بین المللی نیز حرف های مهمی برای گفتن داشتیم.

وی از سینما با عنوان هنری جادویی نام برد و افزود: سینما اعجازی است که در هیچ هنر دیگری نظیر آن نیست و سینماگران ما را با اعجاز تخیل این هنر به دنیای دیگری می برند و سینمای ما در چهل و یک دوره جشنواره فیلم فجر رشد قابل توجهی کرده و حرف های مهمی برای گفتن در دنیا و به ویژه در سطح منطقه دارد.

این بازیگر تئاتر، تلویزیون و سینما خاطرنشان کرد: وقتی فیلمی ایرانی با معیارها و مقیاس های ایرانی را می بینم به خود می بالم که در کشوری زندگی می کنم که هر گوشه از آن چنان غنای فرهنگی، آئینی و تمدنی دارد که هر یک می توانند موضوعی برای فیلم هایی متعدد و با حرف هایی برای گفتن در سطح جهانی باشند.

زارعی گفت: سینمای امروز ما با جوانان خلاق به جایی رسیده که می تواند در قواره های جهانی حرف های بزرگی برای گفتن داشته باشد و مخاطب جهانی تشنه شنیدن این حرف هاست و امیدواریم همه سینماگران کشور و به ویژه اهالی این هنر در آذربایجان شرقی که نام های بزرگی در سینمای ایران دارد، آثار و فیلم های قابل توجهی را تولید کنند.

دبیر شانزدهمین جشنواره ملی تئاتر رضوی تأکید کرد: سینمای آذربایجان شرقی با داشتن عناصر جوان و توانمند می تواند حرف های بسیاری در عرصه بین المللی داشته باشد و امیدواریم رشته سینما در دانشگاه های هنری استان با هدف تربیت جوانان مستعد این سرزمین ارائه و تدریس شود.

وی اظهار داشت: دهه فجر ایام برگزاری جشن های هنری است و آثار و منتخبان جشنواره هایی مانند جشنواره فیلم فجر در قالب جشنواره های استانی بر روی پرده می روند و این اقدام قابل تقدیری است که توسط ادارات کل فرهنگ و ارشاد اسلامی اتفاق می افتد.

فیلمسازان ایرانی بدون توجه به جشنواره های خارجی فیلم بسازند

صنعت سینما مهمترین عرصه جهانی کنش گری فرهنگی است

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی هم گفت: امروز صنعت فیلم و سینما مهمترین، بارزترین و عمیق ترین عرصه در کنش گری فرهنگی است که با توجه به همین ویژگی بیشترین سرمایه گذاری چند دهه اخیر در جهان بر روی این صنعت صورت گرفته است.

سیدمحمدحسین بلاغی اظهار کرد: اگر می خواهیم فرهنگ ایرانی و اسلامی خود را اشاعه و به بهترین شکل ارائه دهیم، باید بر روی صنعت سینما سرمایه گذاری جدی انجام دهیم و باید به جامعه هنری فرصت دهیم با اندیشه و هنر خود به این ساحت هنری ورود کند.

وی افزود: جامعه هنری با وجود تمام هوچی گری ها و حاشیه سازی های اخیر دشمنان همچنان پایبندی خود به اهداف والای اسلام و انقلاب را حفظ کرده است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی آذربایجان شرقی با اشاره به رشد خوب حوزه سینمایی کشور و استان با ورود و حضور نیروهای جوان گفت: هر چند در دهه های ۵۰ و ۶۰ اقبال بالایی به سینما وجود داشت اما در سال های بعد به دلیل پیشرفت تکنولوژی این اقبال کاهش یافت که البته موضوع عدم توسعه زیرساخت های سینمایی نیز دیگر عامل مهم در کاهش این اقبال و استقبال بود و دلیل این ادعا نیز استقبال دوباره مردم پس از توسعه زیرساخت ها در سال های اخیر است.

وی گفت؛ تا پایان بهمن ماه ۱۰ سالن و تا خرداد سال آینده ۱۰ سالن دیگر به ظرفیت سینمایی فعلی استان افزوده می شود .

به گزارش ایرنا آیین افتتاحیه جشنواره استانی فیلم فجر آذربایجان شرقی در تبریز با تجلیل از پنج هنرمند عرصه فیلم و سینمای استان همراه بود.

فیلمسازان ایرانی بدون توجه به جشنواره های خارجی فیلم بسازند

در این آئین از پنج هنرمند و فعال عرصه فیلم و سینمای آذربایجان شرقی به نام های لعیا میرنصیری، شهرام خزرائی، فیروز باقرنژاد، جواد قامتی و فرهود بحری کرمی با اهدای لوح های تقدیر و هدایایی از سوی اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی، سازمان فرهنگی و هنری شهرداری تبریز و انجمن های سینمایی تجلیل شد.

جشنواره استانی فیلم فجر آذربایجان شرقی از ۱۷ بهمن ۱۴۰۱ آغاز شده و تا ۲۴ بهمن ادامه خواهد داشت و در این مدت ۱۹ اثر منتخب جشنواره چهل و یکم فیلم فجر در سه مجتمع سینمایی تبریز شامل پردیس سینمایی ۲۹ بهمن، پردیس سینمایی ۲۲ بهمن و پردیس سینمایی ستاره باران اکران خواهند شد.

فیلمسازان ایرانی بدون توجه به جشنواره های خارجی فیلم بسازند

«آنها مرا دوست داشتند» از محمدرضا رحمانی، «آه سرد» از ناهید عزیزی، «اتاقک گلی» از محمد عسگری، بعد از رفتن» اثر رضا نجاتی، «پرونده باز است» ساخته کیومرث پوراحمد، «جنگل پرتقال» از آرمان خوانساریان، «چرا گریه نمیکنی» به کارگردانی علیرضا معتمدی، «در آغوش درخت» اثر بابک خواجه پاشا، «روایت ناتمام سیما» از علیرضا صمدی، «سرهنگ ثریا» ساخته لیلی عاج، «شماره ده» به کارگردانی حمید زرگرنژاد، «عطرآلود» از هادی مقدم دوست، «کاپیتان» اثر محمد حمزه ای، «گلهای باوارده» ساخته مهرداد خوشبخت، «وابل» از تورج اصلانی، «های پاور» به کارگردانی هادی محمدپور، «هفت بهار نارنج» از فرشاد گل سفیدی، «هوک» اثر حسین ریگی و «یادگار جنوب» ساخته پدرام دوماری و حسین پور امیری فیلم های منتخبی هستند که در سه پردیس سینمایی تبریز به نمایش درخواهند آمد.

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha