ابوالفضل اسماعیلی روز یکشنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: با احداث و توسعه این اقامتگاههای بومگردی برای ۱۷ نفر به طور مستقیم شغل ایجاد خواهد شد.
وی افزود: از این تعداد؛ ۲ اقامتگاه بومگردی با مبلغ ۶۳ میلیارد و ۲۶۶ میلیون ریال اعتبار در شهرستانهای فاروج و بجنورد توسعه خواهد یافت و ۲ اقامتگاه دیگر در شهرستانهای بجنورد و شیروان با پیشبینی اعتبار ۵۱ میلیارد و ۸۹۵ میلیون ریال احداث میشود.
معاون گردشگری خراسان شمالی یادآور شد: پیش از این نیز هشت مورد موافقت اصولی ایجاد طرحهای گردشگری در استان صادر شده بود که نقش مهمی در زمینه اشتغال غیرمستقیم و رونق اقتصادی این استان نیز دارد.
وی خاطرنشان کرد: خراسان شمالی دارای مناطق نمونه گردشگری همانند رویین و درکش است که با توجه به قرار گرفتن این استان در جاده مواصلاتی، حوزههای تفریحی و سرگرمی، نیازمند سرمایهگذاری بیشتر است.
اینک ۱۰ هتل، ۱۱ مهمانپذیر، ۴۰ اقامتگاه بومگردی، ۶ خانه مسافر، ۲ مجتمع گردشگری و ۲ متل در خراسان شمالی مشغول به فعالیت هستند.
تاکنون موافقت اصولی بینام ۸۶ طرح کشاورزی، صنعتی و گردشگری برای سهولت در روند سرمایهگذاری و غلبه بر بروکراسی اداری صادر شده است که اکنون این طرح ها آماده واگذاری به سرمایهگذاران است.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
نظر شما