ابوالفضل اسماعیلی روز دوشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا اظهار کرد: این طرحها شامل مجتمع گردشگری عمومی، مجتمع گردشگری کشاورزی، سفره خانه سنتی، مجتمع خدماتی رفاهی بین راهی، هتل و اقامتگاه بومگردی است که برای ۴۷۲ نفر اشتغالزایی شد.
وی خاطرنشان کرد: متقاضیان این طرح ها در بجنورد، شیروان، اسفراین، مانه و سملقان، فاروج، گرمه و جاجرم سرمایه گذاری کرده اند.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی گفت: ۳۰ درصد آورده خود سرمایه گذار و ۷۰ درصد تسهیلات از محل تبصره ۱۸ به متقاضیان پرداخت و میزان تسهیلات سقف ندارد و بر اساس طرح اجرایی پرداخت می شود.
اسماعیلی افزود: طرح های یادشده قبل از تصویب ابتدا توسط کارشناسان این اداره کل بازدید و در کمیته فنی بررسی می شود که توان مالی، اهلیت و برخورداری زیرساخت ها در اجرای طرح جزو اولیت ها است.
وی خاطرنشان کرد: سرمایه گذار پس از طی کردن تمام مراحل اداری و طبق برنامه زمان بندی شده ۲ ساله باید طرح خود را به پایان برساند.
اسماعیلی عنوان کرد: سرمایهگذاری در صنعت گردشگری با تولید ثروت میتواند بیشترین نقش را در افزایش تولید ناخالص داخلی داشته باشد.
خراسان شمالی در حد فاصل استان های شمالی به مشهد مقدس واقع شده که پیش از شیوع ویروس کرونا سالانه ۲۰ میلیون مسافر و زائر از این مسیر تردد می کردند.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
نظر شما