سازمان جهانی بهداشت: زلزله ترکیه و سوریه بدترین فاجعه طبیعی قرن اخیر اروپا است

تهران – ایرنا – سازمان جهانی بهداشت (WHO) وقوع زلزله مهیبی که طی روزهای گذشته  ترکیه و سوریه را لرزاند را وخیم ترین فاجعه طبیعی طی یک قرن گذشته در ناحیه اروپایی عنوان کرد.

به گزارش روز چهارشنبه ایرنا، تارنمای نشریه آمریکایی «پولیتیکو» (politico) با انتشار این خبر نوشت: هانس کلوگه (Hans Kluge)، مدیر منطقه‌ اروپایی سازمان جهانی بهداشت در این باره گفت که زمین‌لرزه‌های قدرتمندی که طی بیش از یک هفته گذشته مرکز ترکیه و شمال غرب سوریه را لرزاند، بدترین فاجعه طبیعی در منطقه «اروپایی سازمان جهانی بهداشت» در یک قرن اخیر بوده است.

بنابراین گزارش کلوگه افزود: ما هنوز درحال بررسی شدت و بزرگی این زلزله هستیم و خسارت و هزینه ناشی از این زمین لرزه هنوز به درستی مشخص نشده است.

سازمان جهانی بهداشت: زلزله ترکیه و سوریه بدترین فاجعه طبیعی یک قرن اخیر است
هانس کلوگه (Hans Kluge)، مدیر منطقه‌ای سازمان جهانی بهداشت

منطقه اروپایی سازمان جهانی بهداشت شامل ۵۳ کشور اروپایی و آسیای مرکزی بوده که در این میان ترکیه و سوریه را نیز شامل می شود.

این گزارش حاکی است سازمان جهانی بهداشت درخواست ۴۳ میلیون دلار برای کمک به زلزله زدگان این زمین لرزه ارائه کرده که انتظار می رود با توجه به شدت خسارات وارده شده، این رقم افزایش یابد.

به گزارش ایرنا، در ۶ فوریه برابر با ۱۷بهمن ماه زمین‌لرزه‌ای به بزرگی ۷.۷ ریشتر بخش‌هایی از ترکیه و شمال سوریه را لرزاند و به دنبال آن پس‌لرزه‌های شدیدی رخ داد که تاکنون ۳۵ هزار و ۴۱۸ نفر هزار نفر در ترکیه جان باخته اند.

درهمین حال وزیر بهداشت سوریه آمار نهایی جانباختگان زلزله در مناطق تحت کنترل دولت در شمال این کشور را یک هزار و ۴۱۴ نفر و تعداد مجروحان این بلای طبیعی را ۲ هزار و ۳۵۷ نفر اعلام کرد.

سازمان ملل متحد نیز در مورخ ۲۵ بهمن ماه اعلام کرد که نزدیک به ۹ میلیون نفر در سوریه تحت تأثیر زمین لرزه‌های ویرانگر هفته گذشته قرار گرفته‌اند.

سازمان جهانی بهداشت: زلزله ترکیه و سوریه بدترین فاجعه طبیعی یک قرن اخیر است

از سویی دیگر سازمان ملل درمورخ ۲۵ بهمن ماه ۱۴۰۱ فراخوانی بشردوستانه برای جمع‌آوری ۳۹۷ میلیون دلار جهت حمایت از زلزله زدگان سوریه برای مقابله با این زلزله ویرانگر صادر کرد.

«آنتونیو گوترش» دبیرکل سازمان ملل متحد در یک کنفرانس خبری گفت که این مبلغ کمک‌های مورد نیاز حدود پنج میلیون سوری طی یک دوره سه ماهه را تامین می‌کند.

وی بیان کرد که این کمک‌ها باید از هر سو و از همه جاده‌ها و بدون هیچ محدودیتی به همه طرف‌ها (مناطق تحت کنترل دولت و مناطق تحت کنترل مخالفان دولت) برسد.

گوترش افزود: رنج زلزله زدگان نباید با موانعی که انسان برای دسترسی، تامین مالی و تدارکات می‌سازد، افزایش یابد.

اخبار مرتبط

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha