به گزارش خبرنگار ایرنا، انتخابات مجمع دوومیدانی کردستان روز چهارشنبه با حضور رییس فدارسیون دوومیدانی در سندج برگزار شد.
رییس فدراسیون دوومیدانی کشور در این مجمع اظهار کرد: خدمت در عرصه ورزش کمتر از عبادت نیست و می تواند در حفظ و حراست از آسیبهای اجتماعی موثر باشد.
هاشم صیامی با اشاره به لزوم استعدادیابی در این رشته ورزشی در کردستان افزود: رشته دوومیدانی در لرستان تعطیل بود و طرح استعدادیابی چندی قبل در این استان اتفاق افتاد و یک مجموعه قوی حامی مالی پای کار آمد و به تمام مدارس نامه ای از سوی مدیرکل ورزش و جوانان ارسال و دانش آموزان( نزدیک به ۳۰۰ دانشآموز پسر و ۵۰۰ دانشآموز دختر) در قالب پویش " من پیروز هستم" اعلام آمادگی کردند.
وی با بیان اینکه چنین ظرفیتی در کردستان هم وجود دارد، تاکید کرد: معلمان ورزش می توانند در ترکیب هیات دوومیدانی کمک شایانی داشته باشند.
رییس فدراسیون دوومیدانی کشور با بیان اینکه قروه، بیجار و مریوان در کردستان مستعد برگزاری لیگهای استانی هستند، افزود: لیگ دوومیدانی خیابانی و میدانی راه اندازی می شود.
صیامی با اشاره به اینکه در بعد مدال آوری و قهرمانی در پسران "میلاد سیار" از نخبه های ورزش کشور است، یادآور شد: در بخش دختران و پسران کردستان، چنین استعدادهایی کم نیست.
بانوان کردستانی فعال در دوومیدانی
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان هم در این نشست با بیان اینکه این استان در رشته دوومیدانی در بخشهایی خوب است و در برخی زمینهها ضعفهایی دارد، اظهار کرد: باید برای جبران ضعفها تلاش کرد.
حامد جولایی که خود از قهرمانان دوومیدانی سالهای گذشته کشور است، افزود: رشته های دو صحرانوردی و استقامت کم کم در استان محو شد و در هیچ رده سنی در این رشته ها ورزشکار نداریم.
وی خواستار برنامه ریزی خوب برای استعدادیابی با کمک آموزش و پرورش و احیای دو همگانی با همکاری شهرداری شد و گفت: بیشتر نشانهای استان در سالهای اخیر به بانوان اختصاص دارد که نشان از فعالیت آنان در این بخش است.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با تاکید بر اینکه هیات دوومیدانی باید همه رشته ها و مجموعه ها را احیا کند، افزود: زیرساختهای پیست دوومیدانی در دهگلان، کامیاران، بیجار و سنندج تکمیل شده است و چهار پیست تارتان در سال آینده پای کار می آید.
جولایی با بیان اینکه پیستهای بانه، سقز و قروه هم سال آینده تکمیل می شود، از هیات دوومیدانی کردستان خواست تا پیشکسوتان را برای تقویت این رشته پای کار آورده و از تجربیات آنان برای نسل جوان استفاده کند.
وی یادآور شد: رکوردهای کردستان قابل تکرار است و با تجربه و توان پیشکسوتان و جوانان می شود به نشانهای طلایی رسید.
مدیرکل ورزش و جوانان کردستان با بیان اینکه این رشته در شهرهای استان تعطیل است در حالیکه در قروه و مریوان بهترین ورزشکاران را داشتیم، افزود: بیجار با ۲ هزار متر ارتفاع از سطح دریا پایگاهی برای این رشته ورزشی شود و در کردستان در حاشیه شهرها و شهرستانها جوانان مستعدی داریم که بدون حمایت به جایی نمی رسند.
در حال حاضر افزون بر ۶۴ هزار ورزشکار سازمان یافته و بیمه شده در رشته های مختلف ورزشی در کردستان فعالیت دارند.
نظر شما