وحید فرخ تبار روز سهشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: شهرداری تربت حیدریه فقط در یک مورد ۲۲۳ میلیارد تومان به بانک شهر بدهکار است که این بدهی سال گذشته ۲۵۵ میلیارد تومان بود.
وی با بیان اینکه انباشت و رسوب بدهی شهرداری مانع تحرک فعالیت های عمرانی است، اضافه کرد: شهرداری تربت حیدریه به سایر نهادها و دستگاهها نیز ۴۴ میلیارد تومان بدهی دارد که از این میزان تنها ۸.۵ میلیارد تومان مربوط به هلالاحمر است.
شهردار تربت حیدریه گفت: عقب ماندگی تربت حیدریه در حوزه مدیریت شهری و مشکلات آوار شده از قبیل حجم زیاد آسفالت نشدن خیابانها و معابر، پیادهروهای نازیبا و نظایر آن چیزی نیست که یک روزه رخ داده باشد و جا دارد شهرداران گذشته نیز در خصوص فرصت سوزی و کارهای انجام نشده توضیح دهند.
وی بیان کرد: برای جبران عقب ماندگی گذشته بخش زیادی از طرحهای عمرانی شهر را به قرارگاه خاتمالانبیا واگذار می کنیم که در این راستا مذاکرات اولیه انجام و تفاهم نامه ای به امضای طرفین رسیده است.
فرخ تبار بودجه امسال شهرداری تربت حیدریه را ۳۴۴ میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: برنامههای فعالیت عمرانی برای سال آینده را نیز با بودجه ۵۲۰ میلیارد تومانی تنظیم کردهایم تا بخشی از کمبودها جبران شود.
وی به بخشی از فعالیت ها و اقدامات شهرداری تربت حیدریه طی سال جاری اشاره و اظهار کرد: ساماندهی سایت انباشت زباله، اختصاص مکان خاص برای دفن زبالههای بیمارستانی و خطرناک، نورپردازی آرامستان، خرید ۱۲ دستگاه اتوبوس، پنج دستگاه ون و نصب ۱۶ دوربین جدید برای اصلاح امور ترافیک شهر از این جمله است.
شهردار تربت حیدریه تصریح کرد: در کنار فعالیت های یاد شده پرداخت حقوق کارگران شهرداری تربت حیدریه که قبلا با چند ماه تاخیر پرداخت می شد؛ به روز شده است.
وی در خصوص دیدگاه برخی کارشناسان و مسوولان تربت حیدریه مبنی بر پرهزینه بودن شهرداری و تحمیل هزینه های مازاد به مردم به دلیل فربه بودن این نهاد گفت: البته این مشکل خاص شهرداری تربت نیست و تقریبا تمام شهرداریهای ایران با مشکل مازاد نیروی انسانی مواجهند.
فرختبار با تایید بر اینکه نیروی انسانی شهرداری تربت حیدریه ۲ تا سه برابر نیاز است، افزود: در عین حال معتقدم برنامههای شهرداری با عدد تعریف شده به سرانجام نمیرسد، هرچند که افزایش نیرو عمدتا در بخش کارگری از گذشته تاکنون بوده است وگرنه با کمبود نیروی کارشناسی و مهندسی مواجه هستیم.
وی با بیان اینکه گزینه تعدیل نیرو مناسب نیست بلکه رویه بهتر برونسپاری خدمات شهرداری تربت حیدریه است، اظهار کرد: زمان آن فرا رسیده که فعالیتهای تعریف شده خود را به صورت حجمی به پیمانکار بسپاریم؛ پیمانکار نیز متقابلا به شهرداری صورت وضعیت ارایه میکند و دیگر به صورت مستقیم با نیروی کار ارتباط نخواهیم داشت.
شهردار تربت حیدریه در پاسخ به اینکه تجربه نشان داده برون سپاری فعالیت ها در شهرداری تربت حیدریه نه تنها هزینه های این نهاد را کم نکرده بلکه باعث طولانی شدن زمان پاسخگویی ارباب رجوع و گران تر شدن خدمات شده است؛ توضیح داد: این شیوه نه تنها بار مالی جدید نخواهد داشت بلکه موجب کاهش هزینهها می شود.
وی با تایید تلویحی افزایش گلایه شهروندان از شهرداری تربتحیدریه به سبب ضعف خدمات و نازیبا بودن مبلمان شهری که از زبان امام جمعه شهر نیز مطرح شده است؛ تصریح کرد: هدف ما آشتی دادن مردم با شهرداری و ایجاد تعامل و اعتماد ۲ سویه است.
تربت حیدریه در ۱۵۰ کیلومتری جنوب مشهد مقدس از شهرهای مهم و بزرگ استان خراسان رضوی با مزیت های نسبی مختلف بویژه در حوزه کشاورزی و تجارت است.
نظر شما