جواد عبداللهی روز سه شنبه در حاشیه بازدید از باشگاه های ورزشی سطح مشهد به خبرنگاران افزود: در این مدت ۴۷۰ باشگاه ورزشی غیر مجاز فعال در خراسان رضوی شناسایی شده است که بیشتر آنها در شهر مشهد فعالیت دارند.
وی بیان کرد: این تعداد نیمی از باشگاه های غیرمجاز ورزشی هستند که هم اکنون در مشهد فعالیت میکنند.
عبداللهی ادامه داد: تمامی این باشگاههای غیرمجاز شناسایی شده، تذکر دریافت کرده اند و مهر و موم بعضی از آنها در حال انجام است.
این مسوول اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی گفت: باشگاه های غیر مجاز در صورت ادامه فعالیت به ادارات نظارت بر اماکن عمومی شهرستان معرفی خواهند شد.
وی خاطر نشان کرد: در حال حاضر هزار و ۵۰ باشگاه ورزشی در مشهد اقدام به اخذ مجوز از اداره کل کرده اند و تعداد ۳۵۰ باشگاه مهلت پروانه بهره برداری آنها به پایان رسیده است که تاکنون اقدامی جهت تمدید انجام نداده اند.
عبداللهی تصریح کرد: بسیاری از تخلفات در باشگاه های غیرمجاز رخ می دهد چراکه باشگاه هایی که مجوز فعالیت دارند، نسبت به اجرای قوانین اهتمام می ورزند اما باشگاههای غیرمجاز مقید به رعایت قوانین نیستند.
وی برگزاری کلاس های مختلط، فروش مکمل، اخذ شهریه های نامتعارف را از مهمترین تخلفات باشگاه های غیرمجاز دانست و بیان کرد: روند برخورد با باشگاه های غیرمجاز به صورت ضربتی تا پایان سال ادامه خواهد داشت و در سال آتی به صورت منظم پیگیری خواهد شد.
این مسوول اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی از خانواده ها خواست با هدف پیشگیری از آسیب ها، قبل از ثبت نام در باشگاه ها از مجاز بودن آن اطمینان حاصل نمایند.
دی ماه گذشته با حضور معاون دادستان عمومی و انقلاب مشهد مقدس، رییس اداره نظارت بر اماکن عمومی استان، نماینده دانشگاه علوم پزشکی مشهد، نماینده اداره کل تعزیرات حکومتی استان و نماینده اداره کل ورزش و جوانان خراسان رضوی جلسات متعددی با موضوع برخورد با باشگاه های ورزشی غیرمجاز برگزار شد که در پایان مقرر شد از ابتدای بهمن ماه سال جاری عملیات ویژه ای جهت برخورد با باشگاه های غیرمجاز انجام پذیرد.
۲ هزار و ۳۹۸ باشگاه دارای مجوز در خراسان رضوی فعالیت می کنند که از این تعداد، ۹۰۲ باشگاه مختص مردان، ۷۸۴ باشگاه مختص زنان و ۷۱۲ باشگاه نیز مشترک است.
اکنون حدود ۱۸۶ هزار نفر ورزشکار به صورت سازمان یافته در عرصه ورزش خراسان رضوی فعالیت دارند.
نظر شما