ابوالفضل اسماعیلی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا اظهار کرد: ۱۶ طرح گردشگری از شهرستانهای استان توسط کارشناسان و اعضای کمیته بررسی و ارزیابی شد که در نهایت با صدور مجوز برای ۱۰ طرح با اشتغالزایی ۱۲۴ نفر موافقت شد.
وی افزود: این طرح ها شامل پنج اردوگاه گردشگری، ۲ واحد بومگردی، توسعه یک اقامتگاه سنتی و توسعه یک مجتمع گردشگری، تفریحی و سرگرمی است.
اسماعیلی یادآور شد: براساس دستورالعملهای ابلاغی وزارت میراث فرهنگی، موقعیت طرح، مساحت زمین، توان مالی سرمایهگذار، میزان ایجاد اشتغال و توسعه زیرساختهای گردشگری از اولویتهای صدور مجوز برای ایجاد تاسیسات گردشگری در سطح استان است.
معاون گردشگری اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خراسان شمالی تاکید کرد: خراسان شمالی دارای مناطق نمونه گردشگری همانند رویین و درکش است که با توجه به قرار گرفتن این استان در جاده مواصلاتی، حوزههای تفریحی و سرگرمی نیازمند سرمایهگذاری بیشتر است.
وی با اشاره به صدور پروانه بهره برداری از چهار اقامتگاه بومگردی، یادآور شد: به تازگی پروانه بهره برداری از چهار اقامتگاه بومگردی در شهرستان های بجنورد، شیروان، فاروج و مانه وسملقان صادر شد و با بهره برداری از این اقامتگاههای بومگردی برای ۱۷ نفر در چهار شهرستان به صورت مستقیم شغل ایجاد خواهد شد.
اسماعیلی افزود: ایجاد اقامتگاه های بومگردی در استان جدای از جذب گردشگر از مهاجرت روستاییان به شهرها جلوگیری و موجب درآمدزایی آنها می شود.
هفت هتل، یک متل، ۱۱ مهمانپذیر، ۳۸ خانهمسافر و ۴۰ اقامتگاه بومگردی در استان خراسان شمالی مسافران را پذیرش می کنند و در مجموع شمار تخت های اقامتی در این استان به هزار تخت می رسد.
استان یک میلیون نفری خراسان شمالی بیش از ۱۱۵ جاذبه گردشگری، ۲ منطقه نمونه ملی و ۲۲ منطقه نمونه گردشگری استانی دارد.
نظر شما